Välkoman till min lilla blogg. Mitt namn är Lovisa Andersson och är född år 02. Jag bor i Enhörna vilket alla kanske inte riktigt vet var det ligger, men det är ett litet samhälle i utkanten av Södertälje. Jag har länge tänkt att det skulle var kul att skaffa en blogg men avstått av den anledningen att jag inte tycker att jag har ett så speciellt intressant liv som dom större populära bloggarna har. Skulle verkligen någon vilja följa en vanlig tonårstjejs liv liksom? men jag kände att det ändå var värt att prova för jag tycker att detta skulle vare super kul! och är otroligt tacksam om jag skulle få några läsare.


Jag kommer att publicera saker som jag sysslar med. Det kommer vara allt ifrån hemmakvällar med familjen och vänner till dom senaste inköpen och snygga outfits. Träning kommer det också vara en hel del eftersom att det är en av mina stora intressen och speciellt fotboll. Jag kommer låta er få ta del av dom godaste recepten, och även mycket matbilder, "Tänka sig att mat kan vara fint och så gott". Men mitt liv är inte helt perfekt hela tiden utan jag tänker även berätta om mina livsefarenheter och tankar.

Häng med!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här kommer jag publecera hur mitt liv är och vad jag sysslar med. Det kommer vara allt ifrån hemmakvällar och träning till dom godaste recepten, mina intressen och livserfarenheter.