Header

Fyra nya sommarfavoriter som jag fick för ett par veckor sedan som Bonnie köpt till moster. Gissar på att det är min kära syster som inhandlat dessa skönheter. Det kommer passa perfekt i Kreta som planet lyfter mot i september.

Likes

Comments

Igår hade vi riktig sommarvärme och jag lyckades vara ledig också. På förmiddagen var syster med sambo och barn här. Det blev lunch och kortspel ute i det fina vädret. Lite senare var jag iväg och åt middag med två kollegor och det var hur mysigt som helst. Efter det åkte jag till Linnéa för att snosa med hennes nya hundvalp Theodor och prata ikapp allt som vänner måste göra. En riktig mysig ledig dag blev det helt enkelt. Idag väntas kvällsjobb, börjar redan 11:30 så nu är det dags att ta tag i dagen. Ha en fin dag

Likes

Comments

Tänkte bara snabbt berätta lite kort om mig för att ni ska få en liten inblick i vem jag är. Jag är 20 år och bosatt i värmlandsskogarna. Jobbar för tillfället på ett äldreboende men om lite mer än en månad så börjar jag tillbaka på en kooperativ förskola som jag jobbade på under våren. Världens bästa kids! Jag kan även lova att det kommer bli ett och annat inlägg på min systerdotter Bonnie som jag även har fått äran att vara gudmor åt. Familj och vänner är det jag har närmast hjärtat och det kommer det att kunna läsas om en hel del här.
Puss & Kram

Likes

Comments