Header

Så var ännu en fantastiskt rolig helg över. I fredags beställde vi hem pizza till idolfinalen och på lördagen var det äntligen dags att fira att Linnéa har fyllt 20 år. Vi samlades några tjejer innan festen för att göra massa roliga lekar och äta mat tillsammans. Det blev en sån himla lyckad kväll och jag är så glad att jag fått in en sån fin vän i mitt liv.
Igår blev det fortsättning inför flytten som det inte är allt för länge kvar till.
Nu säger jag godnatt och imorgon väntas en extra lång sovmorgon. Underbart

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Startade dagen med planeringsdag på jobbet så slutade lite tidigare än vad jag skulle ha gjort. Äntligen är det fredag och hemma blev det myskväll med mamma framför idol. Tänk att det redan är första december. Imorgon är det dags för en tur till nya huset för att fixa lite.
Hoppas ni får en härlig helg.

Likes

Comments

Nya godbitar från lager 157 som förhoppningsvis kommer hålla mig varm i vinter.

Nu var det allt alldeles för länge sedan jag var in och sa hej. Har hänt endel spännande saker som tagit extra tid senaste tiden. Mamma och pappa har köpt nytt hus som vi ska flytta till om några veckor. Huset vi bor i nu har Elina, min syster köpt. Har även fått veta att jag ska fortsätta jobba på förskolan jag jobbar på nu även efter jul. Det känns skönt då jag trivs så bra och vill absolut inte sluta.
Nu är helgen över och en ny vecka väntar. Hoppas att ni har haft en bra helg.

Likes

Comments

Ny vecka och ny månad. Nu när vi är inne i oktober månad märks det verkligen att hösten är här, mysigt. Första oktober idag vilket innebär att Bonnie blir sju månader, mosters lilltjej som blir så stor.
Måndag imorgon och ny vecka. Har börjat gilla måndagar sedan jag bytte jobb. Finns inget bättre än kramar från barnen och att få höra om vad de gjort under helgen. Min helg har gått i innebandyns tecken som helgerna brukar göra varje höst och vinter.

Hoppas att ni får en fin höstvecka!

Mosters favorit!

Likes

Comments

När vi var i Kreta hyrde vi en bil och åkte till "Kretas Maldiverna" som heter Elafonissi, en fantastisk strand med rosaskimrande sand och glasklart vatten. Enda nackdelen var att det blåste väldigt mycket när vi var där. Dit borde man åka om man ska till Kreta.

Likes

Comments

Sist jag skrev var från Kreta så det var några dagar sedan. Vi landade i Karlstad på torsdag eftermiddag och redan tidigt på fredag morgon var vardagen igång igen. Under helgen var det fokus på innebandy innan jag sedan begav mig till Julle på lördag. Linnéa kom förbi och vi fikade med henne en stund innan hon skulle iväg, så mysigt. Sedan lagade jag och Julle mat och bänkade oss framför klassfesten som gick på tvn haha.
Hoppas ni haft en bra helg för det har jag haft.

Likes

Comments

Äntligen har jag börjat att läsa en av Michaela Fornis böcker. Jag har oftast väldigt svårt att tycka om böcker och vilja fortsätta läsa när jag väl har börjat. Men denna fastnade jag för direkt och den är så bra hittills. Jag tror att jag kanske gillar den för att den handlar om ett sådant aktuellt ämne i dagens samhälle. Jag tror att det här är en viktig bok att läsa oavsett om man själv känner igen sig eller inte. Den rekommenderar jag verkligen!

Likes

Comments

Tänkte bara kika in och säga hej från ett soligt Kreta. Här är det strålande sol och inte ett enda moln på himmelen. Sol, bad, god mat och goda drinkar är ingen dålig kombo haha. Vi landade sent på torsdag natt så vi har haft två dagar i solen. Nu ska jag lägga igen de blå innan en ny dag väntar.

Likes

Comments

Så var helgen över och det är dags för jobb igen. I lördags åkte jag, mamma och pappa till Karlstad för att fixa det sista inför resan. Jag och mamma gjorde även naglar. Har inte haft det sen jag tog studenten och det är över ett år sedan. Vi åt thaimat och sedan åkte vi hemåt. Efter att vi varit i Karlstad så åkte vi hem till syrran på kaffe. Jag stannade kvar och åt hamburgare och sötpotatispommes, så gott verkligen.

Hoppas ni får en bra vecka!

Likes

Comments

Lånade bilder från tui.se

Endast en vecka kvar nu innan planet lyfter mot Kreta. Ska bli så skönt med en veckas ledighet innan hösten.

Igår kom tjejerna hem på kladdkaksmys och firande av Linnéa som fyller 20 år imorgon. Efter firandet åkte vi ner till hallen för att kolla på Julia som hade träningsmatch.
Nu är det dags att gå upp för om 30 min ska jag åka till jobbet. Veckodagarna går så sjukt fort, då vet man att man har världens bästa jobb.

Likes

Comments