Header

Godmorgon!

Idag var jag upp med tuppen, nästan! Halv 8 ringde klockan. Har varit inne på ett möte i stan och nu sitter jag med en kaffe, helt ensam! Har jag aldrig gjort innan men så avslappnat att sitta helt själv. Efter detta ska jag gå på jakt efter ett par nya jeans, hoppas jag hittar några..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har varit så off den senaste tiden men det är för jag har haft mycket att göra i mitt liv så har inte haft tid eller ork helt enkelt, tyvärr! Men det kommer bli bättre, lovar er. Men en liten sammanfattning på vad som hänt de senaste månaderna..

Efter sommaren bokade jag och Patte en resa till Cypern som vi åkte på, Jag fick säga upp mig från jobbet och jobbar inte för tillfället vilket är bra på ett sätt så jag hinner ta igen massa andra saker som jag inte hunnit innan men nu är jag uttråkad så söker jobb igen, men vet inte vart eller vad jag vill jobba så det återstår och ser.. Dessa veckor har jag hunnit åka ner till min bror och hälsa på honom endel, så kul! Jag har dragit ner till Malmö med bästa vännen och hälsat på min andra bästa vän och en underbar kompis, Så sjukt kul och har saknat dom så otroligt mycket. Jag har även gjort min första tatuering, JAG som är extrem nålrädd men det var inte alls samma sak, är så nöjd över den och dels över mig själv att jag verkligen gjorde det. Och ja livet flyter på för fullt och det är så skönt att vara ledig från det rediga livet så jag kan göra precis vad jag vill, haha! Men snart är det dags att gå tillbaka till verkligheten.

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår/ idag jobbade jag natt och var hemma runt halv 5 på morgongen och vaknade vid halv 12 av världens kramp i magen. Förstår inte varför jag alltid får magont när jag jobbat natt, så jobbigt! Nu är jag vaken iallafall och ska bara ta det lite lugnt innan jag ska dra till gymmet och sen vidare för att jobba mitt sista pass innan jag åker iväg en vecka. Helt sjukt att vi äntligen åker imorgon, can't belive it.

Likes

Comments

godmorgon!

idag är det en ledig dag men ändå ingen sovmorgon. vaknade vid halv 8 för att vara hos tandläkaren vid klockan 9. Efter det åt patte och jag frukost på hennings, så mysigt! sen åkte vi en sväng till grand där vi kollade lite i butiker och nu ska vi bara slappa tills vi ska träna senare. skönt att vakna i tid även om man är ledig så man får grejer gjort.

Likes

Comments

godmorgon!

idag börjar skolan och jobben som vanligt igen. helt sjukt vad sommaren gick fort, vart tog den vägen lixom? men nästa vecka åker jag till cypern en vecka och får lite extra sol, ska bli så härligt! men nu står jobb på schemat och ska ta och åka ner och börja dagen. efter jobbet blir det lite träning!

ni får nöja er med musik ett tag då min telefon är på lagning, så har inga bilder! den flög i toaletten på karl-oskar dagarna, kul va?! hahah.. men mam blir så peppad av denna låten!

Likes

Comments

Halli hallå!

Har ni haft en bra sommar? Jag har tagit en lång paus och bara fokuserat på att ha en bra sommar men även jobbat något otroligt. Men nu tänkte jag att det är dags att börja skriva igen och försöka göra det regelbundet. Dels för många har frågat vad som hänt med bloggen men också för jag sett att jag fått så sjukt många mer läsare även om jag inte skrivit något alls, så kul! Så nu kör vi.

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår var jag ledig från jobbet så följde med patte och hans kompis ner till Malmö och medan dom åkte och gjorde ett ärende så var jag och hans tjej på emporia, hittade inte mer än en vanlig vit lite mer fin skjorta från zara som man alltid behöver. Efter det käkade vi på vapiano och det blev en sallad för mig eftersom min diet. Dock inte det nyttigaste alternativet men bättre än pasta eller pizza, haha!

Nu ska jag ner till jobbet och jobba hela dagen och sen ska jag bara hem och ta det lugnt. Tänkte ta en springtur ikväll om jag pallar sen som sagt, haha!

Likes

Comments