Bakade lussekatter med mamma för någon vecka sedan, mycket mysigt var det. & gott blev det också.

Likes

Comments

Bokade en sista minuten resa till Rhodos i fredags och ett dygn senare var vi på väg, jag och min bästa vän. Spontant är bäst.

Likes

Comments

Mammas nya fina jacka som jag blev helt förälskad i när hon kom hem och visade den. Denna kommer hon definitivt inte få ha för sig själv!

Likes

Comments

Dagens lunch blev en smoothiebowl gjord på cocosmjölk, jordnötssmör och blåbär som jag toppade med granola och chiafrön.

Likes

Comments

Kläderna som jag fick med mig hem från Stockholm. Inte så mycket men väldigt fint.

Likes

Comments

Tog tunnelbanan till gamla stan igår för att strosa runt i dom smala gränderna, är ju så himla mysigt att gå omkring där! Men idag är det tyvärr dax att åka hem till vintern igen men det gör inte så mycket då det endast är nio dagar kvar tills jag bilar ner till Göteborg.

Likes

Comments

Det bästa med att vara borta är att man får äta middag ute hela tiden. Så dagens middag blev en vegansk sallad på voltaire.

Likes

Comments

Så härligt att det är vår här nere i Stockholm så jag äntligen fick använda mina nya skor, min vårjacka och en ny blus som jag fick med mig hem igår från köpcentrumet.

Likes

Comments

Åkte in till city idag med mamma för lite mer shopping och tog nu en lunchpaus på vete katten. Världens godaste grillade smörgås med rödbeta och chevre.

Likes

Comments

Åkte till mall of scandinavia idag och sedan avslutades dagen med middag på vapiano.

Likes

Comments