Header

Livet enligt Lovisa

Alltså hej på er!
Jag har haft en helt suverän helg, å känner att jag är fylld med ny o fräsch energi till veckan som kommer.

Åkte ju ner till jkpg i fredags, och fick träffa min efterlängtade vänner. Detta suger med att ha flyttat ifrån Jönköping, att jag inte fick ta med dom i mina flyttkartonger. Men jag fick iallafall träffa dom i fredags, och det var sååååå roligt!
Började med lite vin och snacka hos Elin. Sen gick vi till en restaurang som heter Kock och Bar.

Där beställde jag o Klara in en kannan med sangria. Och shiiiiit vad god den var! Bland den godaste sangrian jag har druckit, å då var jag ändå i Spanien i somras o drack ett glas på en takterrass i solnedgången. Men sangrian i fredags slog allt! Vi beställde in mat och försökte sammanfatta allt sen vi sågs sist. Jag hade köpt med mig varsin present, vilket var en liten ljuslykta med dalahästar på. Dom blev så glada. Så nu kan dom tänka på mig varje gång de ska ha mysstund i höstmörkret.

Efteråt drog vi vidare till ett hak där vi satt oss och pratade ett tag. Men vid halv 1 gav vi upp och kramades hejdå. De bästa med såna här tillfällen är att vi bestämmer nästa äventyr. Vilket förhoppningsvis blir i februari här i Dalarna! Wiho. Sen får vi se om jag hinner åka ner något innan dess såklart.

Jag somnade halv 2 på hotellet.

Som jag har skrivit förut så är hotellfrukosten de godaste som finns. Jag kan verkligen frossa i frukostar. Vid 9 tiden var jag o pappa på rull mot Mariefred för konfirmation. Det var mycket trevligt att hälsa på min morbror o mina kusiner.

Kvällen avslutade i soffan framför film med Lina o Marcus. En helt perfekt fredag o lördag.
/L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet enligt Lovisa

Jag o pappsen ❤️

Tjoho va skönt med helg! Eller vad säger ni?
Jag o pappa är påväg ner till Jönköping faktiskt. Pappa ska träffa lite kollegor, och jag ska äntligen får träffa mina saknade vänner Klara, Klara o Elin. Vi ska fördrinka hos Elin innan vi ska ut o äta på kock o bar. Ska bli så kul att få träffa mina tjejer igen.

Imorgon ska jag o pappa bila upp till Mariefred på konfirmation för min kusin. Det blir trevligt de med!
Hoppas ni får en underbar fredag!
/L

Likes

Comments

Livet enligt Lovisa

Men alltså vad hände med värdet? Ni som iallafall bor här i Dalarna vet att de regnar. Usch va tråkigt de är. Mitt största problem när de regnar o de är höst är, "vad ska jag ha för jacka på mig?!" Eftersom de är kallt vill man ha en lite varmare jacka, å de jackor jag har som är varmare tål ju knappast regn. Sen om man ska ha regnjackan, då fryser man istället. Paniiiik!!

Har varit i skolan på förmiddagen o de gick bra. Dock skulle jag uppdatera min Mac o den laggade ihop totalt. Så innan jag skulle hem blev jag tvungen att åka över Falun å lämna in min dator. Vi får väl se hur detta slutar, om de blir tvungna att återställa hela datorn. Då kan jag glömma alla mina miljontals bilder o skolarbeten som jag har. Vågar inte ens tänka tanken på detta faktiskt.
Sen ringde pappa o berätta att Lina var hemma och var sjuk så jag skulle köpa med sushi med till mig o henne.

Och de gjorde jag! Från min favorit ställe här i Dalarna.

Nu är jag hemma. Marcus ska snart iväg till jobbet och jag ska chilla innan de är dags att åka till Falun igen. Men ikväll blir de gomat med brudarna. Wiho!
/L

Likes

Comments

Livet enligt Lovisa

Hur är läget med er? Med mig är de bra. Känner mig så positiv inför denna vecka. Har lite roliga grejer jag ska göra. Sen är rapporten o arbetet äntligen inskickat (!!) och de känns så skönt. Nu har vi en vecka innan den muntliga presentationen är. Så nu är de bara att ladda om o arbeta fram en bra presentation.

Efter skolan åkte jag till min kbt terapeut o man mår så bra efter besök hos henne, och blir allt mer positiv till livet o förändringarna. Sen har Marcus kommit hem igen. Visst han jobbar mycket o vi går om varandra mycket. Men när han väl är ledig, är han hemma.

Men imorgon blir de skola på förmiddagen o på kvällen ska jag med tre kollegor (vänner) och äta på Blackstone. Ska bli super mysigt!
/L

Likes

Comments

Livet enligt Lovisa

Ute o rensar huvudet. Hur fin är inte hösten? Men längtar sååå efter vintern. Är helt klart en vinterälskare.

Planer för dagen. Plugga o tvätta!
Hoppas ni får en fin dag.
/L

Likes

Comments