Header
View tracker
View tracker
View tracker

Livet enligt Lovisa

Den här bilden får mig att vilja skratta o gråta på samma gång. Hur ska de gå när vi tar in julgranen i huset. En levande sådan också. Visst Melwin o Moses har varit med förut o firat jul vilket har gått bra. Mamma tycker kanske de gick så där förra året då hälften av hennes pynt låg på golvet istället för att hänga i granen. Haha. Men nu har vi Max. Minstingen som har så sjukt mycket bus i kroppen så jag tror snart han ska explodera. Kan se framför mig när han tar satts o bara springer o hoppar rakt in i granen o drar ner sig den ner i backen. Men självklart, de behöver inte bli så. Kanske går svinbra. Men jag är skeptisk.

Hur är de med er, har ni katter? Brukar ni grubbla er varje gång ni ska fram med granen o pynta den?

/L

Likes

Comments

Livet enligt Lovisa

Denna tröja köpte jag när jag var i Stockholm för nån helg sedan. Föll för den direkt då den är lite av en oversize tröja och hade små glittriga trådar i sig. Tänker att denna kan bli perfekt till vardags med även till de festligare tillfällena. Älskar den och den kommer från #mango och kostar 250 kr.

I fredags var jag och Marcus in till Borlänge och handlade några julklappar. Då såg jag denna skönhet (den gråa) och blev helt förälskad. En sån där galet mysig tröja att ha nu på vintern. Stod och drog i den svarta också men fick bara med mig den gråa hem. Men vips så kom de ett paket på posten med den svarta också! Snacka om att jag är nöjd och glad nu.
Ni vet när man hittar en tröja som man blir så där tokig i och att man kan ha tröjan i olika färger. Det är magiskt.
Denna stickade tröja kommer från #ginatricot och kostar 199 kr.

/L

Likes

Comments

Livet enligt Lovisa

Kolla vad jag Lina o Marcus byggde ihop här på kvällskvisten. Blev faktiskt helt okej snyggt. Gillar inte lurigt de där med pill, men de här var kul! #marabou #chokladhus

Hoppas ni har haft en fin helg annars.
Jag mår så där. Antingen är de förkylningen som spökar eller nå migrän. Vi får se helt enkelt!
Måndag imorgon och jag ska klippa av barret o få en ny färg! Spännande. Återkommer mer då.
Puss/L

Likes

Comments

Livet enligt Lovisa

Gokväll vänner!
Lördag idag. Har inte gjort något vettigt idag faktiskt. Mer än att jag jobbade några timmar på Hemmakväll i Falun. Roligt då de var ett tag sen jag jobbade där. Marcus är inte hemma ikväll, så mamma o pappa bjöd på mat och nu ser vi på Tarzan. Blev ändå en bra lördag.

Imorgon ska jag plugga. Förhoppningsvis träna också. Men har galet träningsvärk från fredagens träning.

Hoppas ni får en fin helg vänner.
/L

Likes

Comments