Hej på er!
Hoppas att allt är bra! Just nu sitter jag på en buss påväg mot Falun och Daladubbeln 2016. Vi har åkt i drygt en timme och är snart i Halmstad för att hämta upp lite folk. Därefter kör vi vidare och beräknas sedan vara framme vid ca 19.00 ikväll. En väldigt lång resdag helt enkelt!

När vi kommer fram ska vi checka in på hotellet och käka lite middag. Därefter ska vi väl bara installera oss och sedan börja göra oss i ordning för att sova. Imorgon är det 2-manna stafett vilket ska bli väldigt roligt.

Detta var allt för nu! Vi hörs! Kramis

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det torsdag vilket innebär helg för min del. Imorgon åker nämligen jag och del andra skåningar till Falun för att springa Daladubbeln. Det är en 2-dagars tävling där man springer tillsammans med någon. På lördag är det stafett och på söndag så kallad patrulltävling. Då springer man ca 8km tillsammans med sin partner och ska då orientera och hitta alla kontroller tillsammans. Man får dessutom vara utklädd under patrulltävlingen vilket gör det lite extra roligt. Man kan till exempel se två ballerinor eller clowner komma springandes i skogen.

Skoldagen har varit bra och flöt på precis som vanligt. När jag kom hem åt jag lite mellis och därefter kollade jag på lite youtube. När jag har skrivit klart detta inlägget ska jag fixa lite med tvätten och efter det ska jag nog börja packa inför helgen. Ikväll blir det träning med dusch och soppa efteråt.

Hoppas att allt är bra! Vi hörs! Kram

Solnedgång i Fjällbacka när vi var där under VM i Strömstad.

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas att allt är bra! Själv är det toppen och skoldagen gick snabbt och lätt. Vi slutade dessutom en timme tidigare på grund av inställd lektion vilket var otroligt skönt. När jag kom hem från skolan tittade jag lite på youtube och därefter åt jag mellis. Det blev två rostade surdegsmackor med skinka och tomat och sedan jordgubbs - och banansmoothie till det. Världens bästa mellanmål!

Efter mellisen fixade jag lite med disk och tvätt och därefter var det plugg som gällde. Vi håller på med en uppsats i skolan som jag var tvungen att skriva lite på. Förutom det är det faktiskt väldigt lugnt i skolan, för att vara i 9:an. Trodde faktiskt det skulle vara mer än vad det är.

Just nu lyssnar jag på lite musik och sitter och myser under en filt. Har inget mera inplanerat under kvällen vilket känns skönt. Imorgon har jag träning på kvällen, men annars inget inplanerat. Hoppas att er dag varit toppen, så hörs vi! Puss & kram!


Likes

Comments

Hej! Och välkomna till min blogg!

Jag heter Lovisa och är en 15-årig tjej från Skåne. Mitt allra största intresse är orientering vilket jag både tränar och tävlar i. Förutom orientering så tränar jag även en del annat så som löpning, intervaller, styrketräning mm. På min fritid är det självklart träning som gäller, men jag tycker även om att fotografera, baka, laga mat, vara med kompisar, shoppa mm.

Här på min blogg tänkte jag dela med mig av min vardag blandat med lite mode, skönhet, träning, matlagning, recensioner och tips. Jag ska försöka uppdatera varje dag, men beroende på hur mycket läxor och prov jag har, kan det variera lite. Hoppas i alla fall att ni kommer tycka om min blogg och kanske kika in lite fler gånger! Vi hörs!

En bild från O-ringen i somras!

Likes

Comments