Igår kom jag och Hanna hem från Göteborg. Efter 24 väldigt intensiva men roliga timmar så var det väldigt skönt att komma hem.

Visste ju inte heller att jag skulle mötas av ett helt nystädat hem, vikt tvätt, klippt gräsmatta och massa annat som B gjort (eller okej är inte så säker på att han städat själv men resten haha) medan jag varit borta. Finns inget i mina ögon som säger ’jag älskar dig’ så mycket som just dom sakerna.

Det gjorde att när vi kom hem kunde jag bara slappna av, busa med T som jag saknat och bara umgås. Hanna bor hos oss lite innan hon drar till NY på måndag, sen kommer vi veckan efter och hälsar på! Ska bli så kul

Vi åkte och köpte sushi medan Hanna passade en sovande T

Min beställning är alltid 10 bitars lax haha.. så tråkig men jag älskar sån vanlig billig sushi. Inge extra skit som friterad lök, osv..

Vi försöker få honom att sova i egen säng men precis lagom till det har vår gung madrass lagt av. Den fungerade ju så bra på honom när han var liten och kan tänka mig att den är grymmare nu men så har jag inte haft igång den på några veckor utan bara lagt honom i sängen (fast med madrassen avstängd) när han ska sova... ska skriva och se vad som kan vara fel. Trots inget gung somnade han iallafall själv i sängen, men vaknade upp 20 min senare och vägrade somna om i sin egna säng.

Nu fortsätter myset här hemma. Har inget inbokat förrän senare ikväll

Gillar

Kommentarer

juliechicstyle
JohannaAxelsson
,
Men vad mysigt!!nouw.com/johannaaxelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229