Shopping/tips

Ni är SÅ många som frågar, och jag har lovat er det här inlägget i x antal veckor... men here we go!

I always use my Dyson airwrap, it’s THE best!!

Jag ska egentligen vara ärlig och säga att mitt hår aldrig varit mer lättstyleat. Jag behöver endast två produkter för att få volymen och det är min kära Dyson (airwrap men använder den runda borsten). Den fungerar ju så att det kommer luft ur den men jag kammar med den precis som man annars kör med en rund borste. Jag vill dock att mitt hår ska gå in och inte ut så jag borstar det inåt.

Oribe Texture spray is a real life saver. It helps me with volyme and texture

Andra produkten som fullkomligt räddat mig är Oribes Texture spray. Mitt hår är ganska glansigt men totalt livlöst och när jag är nyduschad så vill det liksom inte hålla sig (nästan så jag inte ens har en bena utan håret lägger sig platt i ansiktet). Så jag sprayar på rätt rikligt med texture sprayen för den håller i mitt hår som vanligtvis äter upp alla typer av produkter. Så räcker det bara för mig att krama håret för att få upp volymen under dagen/kvällen
Före/efter (man ser typ hur trött jag är efter haha)


Hade även en tid inbokad hos bästa Styleport idag. Vi klippte lite kortare (mitt hår har växt flera cm sen sist och jag vill hålla det kort) samt för att slinga och få ut den gula tonen. Jenny gjorde som vanligt ett toppen jobb (särskilt med tanke på att T var med hela tiden, påminn mig att ALDRIG göra om det)

Han må va söt (Todd alltså) men han rev typ halva stället haha... förstår inte hur Jenny lyckades få ihop det så jag gick därifrån nöjdare än någonsin. Och innan någon kommenterar.. det krisade och jag behövde ta med honom, självklart inget jag planerat men hann fråga innan om de va OK.
HAHA bjuder på bilden ovan...
Avslutade iallafall dagen med ett riktigt roligt möte!!!! SÅ pepp!!!!

Det var allt för mig, Bolibompa och morgonkaffet kallar, idag ska jag faktiskt tillbaka till Zengun (ni vet där jag jobbade innan T) fun to be back!!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkaroutfits 2019

Hej gullisar,
Har precis skjutsat hem Josse och Jonas som varit här på middag och ligger just nu i skrivande stund och kollar på Hush ( såklart en skräckfilm.. B sätter alltid på skräckfilmer när han har lätt att somna så han ligger ju redan och sover här bredvid mig). Ni var så många som frågade om den här byxdressen och visst är den magisk, sitter som en smäck och är riktigt jävla snygg med dom vita sömmarna. Jag har storlek 38 och den satt tajt men bra, modellen är lite kortare i byxbenen så tycker nästan att den blir snyggare med sneakers eller klackar.

Här (reklamlänk) hittar ni byxdressen iallafall, och som sagt storlek 38!
Nu ska jag fortsätta kolla skräckfilm helt själv, fullt normalt? Nja haha

Natti natti

Gillar

Kommentarer

Igår kom jag och Hanna hem från Göteborg. Efter 24 väldigt intensiva men roliga timmar så var det väldigt skönt att komma hem.

Visste ju inte heller att jag skulle mötas av ett helt nystädat hem, vikt tvätt, klippt gräsmatta och massa annat som B gjort (eller okej är inte så säker på att han städat själv men resten haha) medan jag varit borta. Finns inget i mina ögon som säger ’jag älskar dig’ så mycket som just dom sakerna.

Det gjorde att när vi kom hem kunde jag bara slappna av, busa med T som jag saknat och bara umgås. Hanna bor hos oss lite innan hon drar till NY på måndag, sen kommer vi veckan efter och hälsar på! Ska bli så kul

Vi åkte och köpte sushi medan Hanna passade en sovande T

Min beställning är alltid 10 bitars lax haha.. så tråkig men jag älskar sån vanlig billig sushi. Inge extra skit som friterad lök, osv..

Vi försöker få honom att sova i egen säng men precis lagom till det har vår gung madrass lagt av. Den fungerade ju så bra på honom när han var liten och kan tänka mig att den är grymmare nu men så har jag inte haft igång den på några veckor utan bara lagt honom i sängen (fast med madrassen avstängd) när han ska sova... ska skriva och se vad som kan vara fel. Trots inget gung somnade han iallafall själv i sängen, men vaknade upp 20 min senare och vägrade somna om i sin egna säng.

Nu fortsätter myset här hemma. Har inget inbokat förrän senare ikväll

Gillar

Kommentarer