Renoveringen 2017-2018

Längesen jag bloggade om huset, kan vara för att det inte hänt speciellt mycket haha men nu behöver jag eran hjälp. Vi ska ju göra klart badrummet på övervåningen (bättre sent än aldrig) och behöver er hjälp. Ovan ser ni hur badrummet ser ut och vi ska bestämma vilken kommod vi ska ha och väljer mellan dessa modeller från Haven.

Antingen denna i EK, då lutar det åt den vita, men svarta är också jätte fin.. dessa finns alltså i dubbelhandfat

Meen jag älskar ju grått och tycker känslan på denna är också så fin. Den här är ju lackad och finns även i vit och svart, men tror den gråa kan passa bra

Tänker även ha en upplyst spegel bakom så jag lätt kan sminka mig. I vårat badrum nu på nedervåningen är det inget bra ljus

Sen kan man även välja själva toppskivan i kalksten eller porslin. Är den i kalksten får man ju välja något snyggt tvättställ, älskar ju som ni redan vet Black Chrome från Tapwell och om jag ser rätt så är just den på bilden black chrome, men blir det för mycket i vårat badrum?

Vad jag älskar med den här kommoden är att kommer med necessärer så man kan hålla ordning och reda. Just nu ser våra badrumsmöbler ut som skit inuti. Allt ligger ju överrallt. Hade velat ha en för olika lotion,parfymer, tandkrräm osv. och det kommer alltså med!! Sån dröm


Det jag alltså behöver hjälp med:

Ska vi välja kommod i ek eller lackad och ska vi ha skivan i kalksten eller porslin? Färgerna osv. Får vi bestämma senare.

Gillar

Kommentarer

Baddräkt For love and lemons / B’s shorts från Nikeben och Todd’s från Åhlens

Puss

Hela familjen på ett kort, de händer inte ofta

Nu har det snart gått 5 månader sedan Todd kom och vi har ännu inte haft en enda date night. All tid som vi lämnat Todd har gått åt jobb eller fest med en massa andra människor och nu längtar jag till:

- gå på bio ihop
- AW
- en kort weekend resa


En weekendresa får vi nog vänta ett tag med, tills han är typ 1,5 år men att gå på bio och en AW borde vi kunna få in. Just nu är han dock i en lite jobbigare period. Tänka prata mer om det i hans utvecklings inlägg som kommer upp på måndag. Jag längtar till att göra mig fin och sitta och prata om något som inte är bebis haha.


Hur lång tid tog det för er att gå på datenights efter ni fick barn? Känner att vi är så dåliga på att vara med varann. Såfort Todd sover så jobbar vi eller sitter med mobilen.. ja ni fattar.

Gillar

Kommentarer

Idag är man inte stark. Todd somnade för natten 18 igår, han brukar därefter sova typ till klockan 06/07 med undantag för mat men inatt valde han att vakna 02 vilket inte är så konstigt, för honom är ju klockan 08 (thailändsk tid). Så då var det bara att gå upp och leka med honom, sen dess har han bara sovit någon timme men nu däckade han äntligen (han ligger just nu och sover på mig som en apa och jag njuter fullt ut).

Tänkte iallafall bjuda på lite. Fredags inspo som iallafall fick mig på bättre humör. Nu är det bara att ta en kaffe och starta den här dagen.

Såhär myser vi just nu<3

Gillar

Kommentarer