Video

Hej från en trött mamma.. längtar efter morgondagen då vi inte har några planer. Bara mysa och vlogga. Här är iallafall en vlogg från någon vecka sen när jag hängde på stan, hoppas ni gillar den!

Edit: behövde ta ner vloggen tyvärr, kommer en ny imorgon eller på söndag. Ledsen för det meeen de kommer iallafall upp en ny :)

Puss

Gillar

Kommentarer

Fotade min dag i bilder igår. Hade verkligen fullt ös så tänkte att ni skulle tycka de va kul! Började iallafall dagen med planering och frukost bestående av äggröra och citronvatten. Ni vet ju att jag brukar få en dille för saker och då äter jag det tills jag tröttnar. Medan jag åt så fick Todd nackträna lite.

På schemat stod sedan vaccin till Todd (inga sprutor utan någon slags vätska mot magsjukdomar) och sedan tog vi en passbild, scrolla ned för att se den

Haha de va ju lagom svårt att få Todd att kolla in i kameran. Hand nys grej är nämligen att pressa bak armarna för att typ han försöker ställa sig upp vilket resulterar i att huvudet hänger haha. Men tycker vi fick till det rätt bra ändå.

Efter vi varit hos polisen tog jag mig till stan för att..

Fota med bästis och så bjöd hon mig på smoothie. Hur gulligt? Var riktigt gott då jag faktiskt inte hunnit äta lunch

Efter vår mysiga smoothie dejt begav vi jag mig till Teotoki, hittade den snyggaste jumpsuiten någonsin som jag ska ha på lördag!!

Sen gick jag till nya favorit haket Broms för att jobba. det är mysigt ibland att sitta där själv, efter en stund kom Hanna förbi innan vi gick hem till henne

Drack mer kaffe och så gosade vi med Todd i väntan på Moa och MAT!!

Så gosade jag med dessa två medan vi åt thai från Foodora och såg FYRE (en dokumentär som går på Netflix!! Så bra, sett den två gånger nu!) innan jag redan vid 20.00 promenerade till tunnelbanan. Tack för en mysig dag alla iblandade haha nu har jag precis avslutat ett roligt möte. Längtar till B kan hjälpa till med Todd så jag slipper amma och byta blöja under möten :)) haha ytterst seriöst när man ba är de ok att byta blöja medan du går igenom.. jaja nu är jag påväg till rytning lunch event sen ska jag tillbaka till Broms och jobba :)


Puss på er

Gillar

Kommentarer

I samarbete med HairLust

Inlägget är i samarbete med HairLust

God morgon mina fina läsare. Det här inlägget kommer handla om hår. Graviditeten gjorde att jag fick dubbelt så tjockt och fint hår än vad jag brukar ha, sommarens härliga väder hjälpte även till men nu efter jag fick Todd så fick mitt hår en käftsmäll av vädret men så har också det kända ”amningshåret” trätt fram. Mitt hår har gått av, känns livlöst och är allmänt torrt. Ni vet ju bland annat att jag klippte lugg i november då Jag typ redan fått lugg av allt hår som gått av.

Det är nog inte bara vädret och amningen som lett till mitt slitna hår utan jag har ju ätit skit (godis, näringsfattig mat) och varit allmänt stressad. Nu är det ändring på det. Ni som följer mig vet att 2019 blev en nystart för mig utan stress och bättre mat men jag har också sen slutet på december börjat äta HairLust .

Jag kan ju absolut inte ändra på vädret men kan ju hjälpa håret på traven?

Jag tycker redan mitt hår har blivit bättre? Efter bara några veckor. Trodde det var placebo men gick in och googlade review och såg att flera sett resultat efter bara 2 veckor. Jag har ju det typiska skandinaviska håret men Hairlust fungerar för alla hårtyper.

Som mamma hemma har jag haft problem med att få i mig alla vitaminer och näring jag behöver, som jag nämnde ovan så ska jag bli bättre på det men även där hjälper Hairlust till. Dom små URGODA Hairlust Gummies är fyllda med vitaminer. Dom är veganska, glutenfria, ja you name it!

HairLust Gummies är från början en skandinavisk produkt

Dom är alltså helt gjorde av naturliga ämnen och speciellt anpassade till vårat nordiska klimat.

HairLust säljs idag på apoteket, frisörsalonger och skönhetssalonger. Meen jag tänkte schysst nog slänga in en rabattkod som ger er 20(!!) % rabatt så ni kan klicka hem dom direkt från hemsidan

Använd koden LOVISA20, den gäller 7 dagar från och med idag och ett köp per kund. Klicka in er här (klick)

KRAM

Gillar

Kommentarer