Alltså hörni, nytt år som börjar imorgon! Hur sjukt? Jag är så tacksam för er som klickar inner här varje dag, ni som stöttar mig. Gör vad jag kan för att skriva om sånt som både ni och jag tycker är kul att läsa om.

Igår satte vi ju oss i bilen mot Torekov, vi ska som ni vet fira nyår i Danmark men vi tog ett stopp här innan vi åker vidare idag.

Bilresan ned skulle ta ca. 5 timmar enligt GPS:en och vi hade den mysigaste resan. Ni ser ju solnedgången vi fick uppleva? Det finns enligt mig inget mysigare än att åka på långa bilresor. Kolla serier, lyssna på musik och bara se omgivningen

Och kan ni gissa hur bra den här killen hade de? Jag ammade honom precis innan vi åkte, han däckade totalt i bilen och 2,5 timme senare vaknade han till. Jag matade honom då med flaska och så förberedde vi för ett stopp men direkt när han ätit somnade han om.

Som förälder är man ju alltid så orolig, så började googla om vi kunde resa hela 5 timmar utan att stanna. Dom sidor jag var inne på verkade de flesta rörande överens att om barnet sover ska man inte väcka.

Så han sov alltså igenom hela resan. Precis när vi kom fram vaknade han och ville äta igen. Efter det så åkte pyjamasen på. Nu är jag dock lite orolig för han har inte bajsat på hela dagen. Tänkte att han inte bajsat när vi kört för han sov hela resan men inte ens nu när vi är framme.. han måste ha rätt ont i magen då tänker jag.... :/

Vi åt iallafall middag hos Ebba och Alex inkl. Ebbas föräldrar. Riktigt mysigt och vi var kvar till 22. Vi skulle först ha sovit där men när vi insåg att vi skulle sova på ett loft med Todd och jag skulle behöva byta blöja och var uppe och gå osv. Så tog vi in på Torekov hotell

Jag ville såklart ha det billigaste rummet då vi bara ska sova här men B bokade deras svit (skillnaden var kanske 500 kr haha ibland är man dumsnål) och rummen var verkligen över förväntan. Såå himla mysigt!

Nu väntar en lång dag. Lunch och shopping i Köpenhamn innan vi åker ut till huset vi hyrt. Tanken är också att vi ska bada i havet då vi bor på stranden. Får se om vi vågar eller fegar ut.

Men hörni gott nytt år, älskar varenda en av er!!!

Gillar

Kommentarer

Tack för er som följt mig under 2018. Det är utan tvekan Todd och min graviditet som fått flest likes haha

Sitter i bilen påväg till första stoppet, Skåne för att sen imorgon åka till Danmark. Vi har hyrt ett strandhus med 2 kompisar lite utanför Danmark där vi ska skåla in det nya året. Tänkte medan passa på att gå igenom mina mål förra året och hur dom ser ut för i år.


Det här var mina mål förra året

- Starta Lovisa Wallin AB check, startade ju enskild firma i oktober men igår så skickade jag in ansökan om Aktiebolag till min bank och verksamt.se . Så himla kul
- Få ytterligare ansvar på jobbet tänkte jag skriva först men nej jag ska se till att avancera. Jag ska lära mig mer och gå minst 2 kurser om upphandling och ledarskap check, tills mammarollen kom ivägen hehe
- Fortsätta träna minst 3 gånger i veckan (har som träningsmål att springa milen under 45 minuter) tycker ändå jag har kört på ungefär 3 gånger i veckan, men lite undantag för graviditeten, men säger check på den
- Bli mer spontan och inte planera så mycket. Har insett att spontan är inte min grej, hehe så nej inte check
- 3 gånger i veckan (vardagar) ska jag lägga ifrån mig mobilen klockan 20:00 Stor fet check, inte ens varit ett problem
- Börja ett större sparande check, nu går ju en större del till mitt företag då jag inte tar ut någon lön därifrån men jag och B har utökat vårat gemensamma sparande.
- Ta in städerska som tvättar och städar varannan vecka check
- Köpa en Chanel Check


Mål 2019
- Omsätta mer än förra året, har en siffra men den håller jag för mig själv
- Nå 100 000 följare på instagram (Läskigt mål med tanke på hur svårt det är att nå ut just nu, men jag ska såklart främst fokusera på mitt varumärke och att det växer än mina följare, men vore ju kul om man fick fler följare och läsare här, det blir ju som en kvitto att man gör ett bra jobb

- Börja vlogga påriktigt

- Ta mig ut ur min comfort zone och förverkliga en idé jag tänkt på ett tag. Det gäller att tjata tills man får som man vill.

- satsa mer tid på samarbeten. Jag vill skapa roligare material till er både på blogg och instagram. Vara mer kreativ helt enkelt! Sen vill jag även minska samarbeten jag kör, yes ni hörde rätt. Jag vill jobba med återkommande varumärken som ni uppskattar.

- och som alla andra, starta ett hälsosammare liv. Sen Todd kom och lite innan så har jag skitit totalt i kosten, och inte tränat på 8 veckor. Jag mår bra av att träna, har inge mål att jag ska gå ner i vikt utan bli stark, det är då jag känner mig som snyggast, när jag känner mig stark och inte trött av att gå upp för trapporna hemma. Så nu när vi kommer hem börjar jag och B med svarta lådan + att jag ska promenera 50 min minst 3 gånger i veckan + träna 3 gånger.

- resa mycket med min familj

Gillar

Kommentarer

Varit på B’s kontor idag och fått hjälp med ekonomin. Så jäkla förvirrande allt men nu fick jag proffesionell hjälp vilket underlättade. Nu har jag gjort en preliminär inkomstdeklaration så jag vet vad jag ska betala i skatt och moms. Så skönt

Good morgon hjärtan (det var morgon när jag började skriva det här inlägget haha), fredag idag, även om jag typ inte vet någon skillnad på dagarna haha, jobbar ju typ mer på helger än på veckodagar nuförtiden).

Vet ni vad jag drömde inatt? Först att jag tappade två tänder, och sen att jag blev jagad av någon. Det var en riktig mardröm men sjuk som man är så älskar man ju skräckfilm och då kan en mardröm vara trevlig då och då. Ibland försöker jag till och med somna om när jag vaknat i en mardröm för att se hur den slutar haha men det var inte det jag ville prata om. Visst betyder det något när man tappar tänder i en dröm? Vill också veta vad det betyder att man blir jagad? Älskar att tyda drömmar, tycker det är så intressant och min kära pojkvän tycker det är otroligt ointressant så får helt enkelt prata med er.

Aoprå på en annan grej, det här med amningshormoner, det är ju tamigfan dubbelt så illa som gravidhormoner. Först och främst är jag så jäkla lost, jag fattar liksom ingenting.. måste i sociala sammanhang förvarna att jag har amningshormoner och därav är helt borta och kan typ inte bete mig med nya människor haha. Kan knappt höger och vänster om ni fattar men igår toppade jag nog min virrighet.

Jag skulle koka lite flaskor och delarna till min bröstpump (alltså koka i vatten så dom blir fria från bakterier) samtidigt som jag ska städa lite inför att några vänner skulle komma förbi. Todd ville inte vara ifrån mig utan han ville mysa så jag skulle bara snabbt gå upp och mysa med honom tills han somnade. Och just i detta fall är jag extremt glad att jag har svårt att sova på dagen för helt plötsligt hör jag ett ljud som om något steks och inser då att jag glömt på plattan.... sprang ner och precis då gick brandalarmet men hela köket var fyllt med rök. Jag sprang ut i underkläder med kastrullen då det brann i den och råkade på köpet låsa ute mig fortfarande i underkläder ... så fick springa runt huset för att komma in via källaren.. alltså orkar ej, fick lufta huset i några timmar med öppna fönster för att få bort plaströken och doften. Så klädde på Todd så hängde vi utomhus tills det lagt sig haha.

Eftersom jag är så virrig nu så är min nya regel att aldrig gå ifrån när jag lagar mat eller gör något som kräver värme. Tänk om jag gått hemifrån? Eller om jag somnat uppe i sängen med Todd. Som tur är låter vårat brandalarm så högt så hade ju vaknat men ja ni fattar. Alldeles strax kommer jag nog få ett oroligt samtal av min mamma haha stackaren, hon oroar sig alltid så mycket och efter jag fått barn så förstår jag faktiskt helt hennes oro.

Nu har vi jobbat klart, så nu tar vi bilen hem. Ikväll kommer nog Tobbe på middag till oss.

Gillar

Kommentarer