träning, graviditet

Det känns så himla bra för mig att träna såhär långt in i graviditeten. Allas graviditeter är ju självklart olika men detta har stärkt mig och ännu gladare är jag att jag (okej läs Mimmi ) tog tag i lite styrketräning som förberedning för förlossningen. Som hon också säger, alla gravida är olika och just dessa övningar fungerar för mig så känn efter om det är något du kan göra.

Uppvärmning med rörlighet innan vi sätter igång.
Som vanligt kör vi en cirkelträning där jag är aktiv 40 sekunder, vilar 20 sekunder och sen gör två övningar 4 varv.

round 1 - Ben
gå sidoled i en squat med band ovan knäna, tre steg åt varje håll tills det gått 40 sekunder
Marklyft med kettlebell (känn efter vilken vikt som fungerar för dig)

Round 2 - överkropp:
Bicepcurl to press
Högg rodd med lång gummiband

Round 3 - mix:
Tåhäv med hantlar
Triceps med miniband

Round 4 - mix:
Stående enbensspark bak med gummiband
Axellyft

Avslutning:
Stretch

Vi fokuserade mycket på stretch också. Hade velat kunna göra såna där rörande bilder Ida Warg gör som visar övningarna. Ser så proffsigt och mycket lättare att visa hur övningen faktiskt ser ut. Jaja det får bli i mitt nya Lovisa 2.0

I övrigt denna vecka har jag yogat och sen körde jag ett lättare pass på gymmet där jag cyklade i 20 minuter och avslutade med 3 olika rump/ben övningar som jag körde 20x5.

Resten av veckan kör jag nog promenader, eventuellt något mysigt pass på söndag men även om det är brutalt skönt att ha träningsvärk osv. så känns det som tre pass räcker för mig. Kanske känner annorlunda nu iförsig då jag inte kommer gå till kontoret varje dag men har ändå så himla mycket inbokat så blir svårt att klämma in träning som det är.

Om ni har några frågor eller är sugna på att testa på ett träningspass med Mimmi Sthlm bootcamp factory (ligger precis vid Odenplan) Skriv till henne på instagram. Dom har ju special grupppass för gravida, nyblivna mammor eller bara du som fött och vill komma igång med träningen ;) Något jag definitivt kommer boka in mig på när jag vågar träna igen efter förlossning. här(klick) hittar ni dom.

Igår efter mitt PT pass drog jag direkt på yoga och middag med JosseKasai. Hon skulle köra något samarbete med Tradera och jag joinade. Vi var en riktigt härligt gäng så var riktigt mysigt att sitta och snacka skit efter middagen. När jag kom hem blev jag dock så hungrig då salladen inte räckte för mig så jag klämde i mig hela 3 stycken mumsmums haha

Gillar

Kommentarer

Inredning, graviditet

Just nu känner jag sån längtan efter honom. Helt sinnessjukt att vi snart ska ha barn, jag har liksom fortfarande inte greppat det. Visst att vara gravid men det har varit sån fokus på det och jobb att jag knappt hunnit tänka att det faktiskt är det här vi väntat på. Jag tror jag mest ser framemot om några månader när han kommer börja få en personlighet, kanske krypa och försöka prata. Självklart kommer ju hela den här bebis tiden också vara mysig, jag trodde jag skulle se mest framemot den men under tiden som gått har jag insett att jag vill veta vem han är, typ helt nu.

All inredning+ leksaker är ifrån Jollyroom och mattan är ifrån Sthlm Mattor

Ni var ju några som ville se Hoppsans presenter från Baby Showern. Nu är en hel del redan nerpackat i BB-väskan, i tvätten osv. Men lite av hans hänger ju framme. Älskar verkligen hans rum. Mattan är typ det skönaste jag någonsin gått på, möblerna och allt är så fint. Kommer nog hänga där inne mer än vad Hoppsan kommer göra haha. Tänk att han inte kommit ut än men har typ finare garderob och rum än mig haha.

Alltså har ni sett några sötare skor? Ugg skorna får han växa i mig jag hoppas han inte växer för fort så han kan ha Gucci skorna till julafton!

I början trodde jag det skulle vara svårare att klä en liten kille istället för en flicka men mina fina vänner överträffade helt mina förväntningar, förstår ni hur snyggt klädd han kommer vara? Hoppas han blir lika intresserad som mig av kläder när han blir äldre.

​Längtar ihjäl mig <3

Vad gör ni idag? kunde det ha varit tråkigare väder? kallt, regnigt, blåsigt... Jag har ju min näst sista dag på kontoret så försöker se till att min överlämning blir bra. Känns jobbigt att inte kunna styra över sånt som jag begärt in som kommer behöva skickas till kollegor men gissar att det är kontrollfreaket i mig. Har annars en lunch inbokad idag, pass med min PT och sen yoga + middag på Kasai med Josse (som ni redan läst i veckans schema).

nej usch, nu ska jag ta min första kopp kaffe. Slutade ju med det i somras under graviditeten när mitt järnvärde var så lågt, men har iallafall läst att det är OK att dricka 3 koppar om dagen, jag håller mig dock till en eller max 2.

PUSS

Gillar

Kommentarer

outfits 2018

jacka - klick (på rea) / skor - klick / solisar - klick

Måndag: Kontorsjobb, skickat utkast till olika samarbetspartners, träna och mysa med Ebba. Spela in ett samarbete och skicka till kund
Tisdag: Kontorsjobb as usual, träning med Mimmi 16-17, yoga + middag på Kasai med Josse
Onsdag: Sista dagen på kontoret, kommer kännas så konstigt att inte vara där men dagen kommer väl i stora drag handla om att städa undan, se till att allt jag gjort ligger sparat på våran server och typ säga hejdå till alla. På kvällen ska jag på ett event med ACO om jag orkar, eller om jag och B bara kör myskväll
Torsdag: Unnar mig nog en härlig sovmorgon, sen ska ett samarbete upp på blogg+instagram.
Fredag: Tror det blir lite häng med mamma på fredag, måste köpa lite grejer att ta med till BB, en kalender, kanske fota någon outfit (nu är jag dock så klar med att vara preggo haha, känns som allt ser så "töntigt" ut på så inte så kul att fota längre.
Lördag-söndag. Ut med ett samarbete på Instagram, fixa med huset, vi ska bl.a. upp med utomhusbelysning, sätta upp lite räcken i huset och förhoppningsvis kunna fixa badrummet på övervåningen. Jag vill även åka och köpa fasadtvätt så vi kan tvätta fasaden på huset och köpa krukor och växter.

Gillar

Kommentarer