graviditet, Gravid vecka för vecka

Avklarade veckor: 33 veckor

Cravings: Snabbmat (helst hamburgare) och mango... muuuums

Sömn: Sover som en stock, genom hela nätterna utan en enda kisspaus, så härligt!

Mående: Jag mår bra, förutom att jag är orolig, se under övrigt. Men som sagt känns det som jag har prime time under min graviditet just nu. Jag njuter av den, B njuter av den. Upplever att vi som jag nämnt innan också kommit varandra närmre. Blev så sjukt glad och pirrig när han ringde häromdagen och undrade hur jag kommer vara som mamma. Eller aa kanske mest av oro då han själv vet hur han var när han var liten. En vild jävel med en hel del ADHD haha men jag tror vi kommer bli världens mysigaste familj, eller tror jag vet. Och han kommer inte ha en tråkig stund med sin pappa

Vikt och kropp: Vägde mig inte hos BM denna vecka men efter alla era kommentarer på mitt förra inlägg om rädslan att gå upp för mycket så har jag funnit ett lugn. Jag smäller inte i mig mat, utan försöker hålla samma kost som innan. Så får vi hoppas att det mesta försvinner efter födseln. Så skönt att höra att många också haft den rädslan.

Övrigt: Han har inte vänt sig, vilket gör mig orolig. Jag är inbokad ytterligare en gång hos barnmorskan i början på oktober annars bokar dom in ett vändningsförsök i vecka 37.. Tydligen är de bara 50% som vänder sig i vändningsförsöket.. Då står jag mellan valet att föda naturligt i säte eller planerat kejsarsnitt.. Är det någon av er som varit i samma sits? Kan ni berätta hur ni gjorde isåfall och er egna upplevelse? Jag har hört massa skräckhistorier om att föda i säte, men också några bra som menar att man inte alls måste spricka mer än nödvändigt och att barnet inte alls riskerade något. MEN som sagt om ni har egen erfarenhet om detta write me! Lutar iallafall åt kejsarsnitt och måste faktiskt mentalt förbereda mig då jag kommer bli besviken och ledsen om det blir så, då känns det lättare att förbereda sig på något. Men ja man ska inte måla ”fan” på väggen, kan ju hända att han vänder sig. Håller iallafall tummarna.

Gillar

Kommentarer

Video

Hej fina ni, filmade för första gången med min kamera vilket gick sådär MEN va så mycket roligare att filma med en "bra" kamera så blir att införskaffa en riktig vloggkamera nu.

Sen vet jag att jag är jävligt fläckig i videon när jag sminkar mig men ville mest ha något att göra medan jag svarade på era frågor om barnnamn, hur jag och B träffades, hur reagerade han och mina vänner på graviditeten då den inte var planerad osv. och så visar jag såklart hur jag får mitt vågiga hår som ni så många frågat efter.

Nu väntar middag med B's familj och släkt.

PUSS

Gillar

Kommentarer

Jag har varit så dålig att fota den här veckan men kan ju vara för att jag indirekt bara varit hemma eller på kontoret.. På kvällarna har jag valt att hänga med vänner och inte uppdaterat er. Ni vet väl att jag lägger ifrån mig mobilen ca. 20.00 varje kväll (finns såklart vissa undantag) så i exempelvis mitt och B's vårat förhållande är det faktiskt mest B som håller på att kolla mobilen på kvällarna och jag får be honom lägga ned den. Det trodde ni inte va? Igår var jag iallafall på en frukost på Paradiset som Eco by Naty och massvis av andra företag bjöd in till. Jag och Josse var där ihop så vi åt frulle och kikade på nya ekologiska och bra produkter som kommit ut på marknaden. Blandannat veganskt godis, gröt, väldigt god granola från ett nytt företag som heter Färsking (rekommenderar verkligen, det innehåller inga onaturliga ämnen och väldigt lite naturligt socker jämfört med många andra granola's)

Jag och Bebisen, @josefinlavold . Vi möttes efter jobbet igen för att fota snabbt. Alltså det är så lyxigt att ha en bästis som också jobbar heltid som också vill fota varje dag hihi. Hade aldrig klarat av detta utan hennes hjälp

bättre bilder på min look, älskar att klä mig helsvart och bryta av med något i färg!

Mina skor hittar ni här (reklamlänk) och jackan hittar ni här (klick). En till grej jag älskar, det är bannemig hösten! Om man bortser från att jag höll på flyga bort, mitt paraply blåste sönder och jag blev alldeles blöt då det regnade hela dagen haha så var det en riktigt mysig höstdag igår. Särskilt nu i graviditeten då jag äntligen inte svettas som en dåre.

Instagram vs. reallife

Jag skrattade så högt när jag såg den högra bilden på mig. Dubbelhakan, det gropiga ansiktet, dom små läpparna haha osv. som är helt normalt, men som ni kanske inte får se på bilder då jag ser ut som mitt "bästa jag".. Jag har nog 90 % av tiden en dubbelhaka så mitt ansikte och hals är byggt så, mina läppar ser större ut när jag ler på ett visst sätt, ja ni fattar grejen. Vinklar, ljus och lite posering så har ni vips två helt olika personer. Men jag tror ni som redan läser min blogg fattar det.

Och voilá lite av min dag idag också. Startade morgonen med jobb och frulle (två äggmackor, juice och en smootie) hemma innan jag drog till barnmorskan. Ska skriva lite mer om det sen då jag behöver råd från er. Till höger en bild jag tvingade B ta lite snabbt innan vi drog hemifrån, så jag kunde slänga in en bild hur jag ser ut idag. Another day, another fake fur jacket hehe, denna hittar ni här (reklamlänk)

Nu ska jag smita iväg på årets första julbord haha, ska bli mysigt även om det blir en snabbis för sen drar jag till Klara och sprayar mig. Ikväll när jag kommer hem måste jag kika på outfit inför Hannas fest och sen se till att jag får med mig allt till stan imorgon.

Gillar

Kommentarer