Det var inte riktigt såhär jag hade planerat att första veckan av min semester med B skulle börja, men vi har tagit beslutet att inte åka någonstans. Vi behöver vara hemma och fixa i huset, lägga lite kärlek på det då vi faktiskt måste ha ordnat vissa grejer tills i november. B är så förståndig ibland och jag är inte alltid det, något vi ibland kan bråka om.

Jaja idag har vi både slitit som djur, jag började dock med att storstäda hela huset, mamma fick hjälpa på slutet då jag fick lite ont, kommer nog rådfråga er lite tills nästa ”gravid vecka för vecka” uppdatering. Nu är det äntligen ett hem igen (tänk er mer än 5 veckor utan städning och utan att vi mer än sovit här några nätter då vi varit borta/ på landet)

Nu har vi även lassat av 1 ton grus på tomten med en spade och två hinkar. Min outfit för dagen har varit B’s kallingar och T-shirt haha utom ett undantag när vi åkte till Söder för att käka lunch som jag glömde av att fota då jag höll på dö av hunger, nu ska vi åka och kolla på skiffer till uteplatsen, sen blir det middag och myskväll. Imorgon blir det lika hårt.

Gillar

Kommentarer

outfits 2018

Innehåller reklamlänkar

Skor - Klick / klänning - Klick

Vi håller på att fira min älskade mamma som fyller år idag men tänkte kika in här och länka klänningen och skorna som så många frågat om. Klänningen är från River Island men är tyvärr helt slutsåld så länkade en liknande. Skorna är mina nya favoriter, dom är SÅ bekväma vilket är viktigt nu när jag är gravid, annars skippar jag klackarna. För mig har det blivit viktigare för mig att klä mig snyggt nu när jag är gravid. Vet inte varför men det känns roligare och lite mer utmanade då allt liksom inte sitter som förr ;)


Sen är jag verkligen så genuint glad för alla fina meddelanden jag får varje dag från er. Känns som jag får en boost från er från morgon till kväll och det gör påriktigt min graviditet så mycket lättare. Det må kännas ytligt men när man ändras så mycket på så kort tid tror jag det är viktigt att ha stöttande människor runt omkring sig och det har jag verkligen.

Vi hörs bättre imorgon så får ni se vad vi gjort idag

Gillar

Kommentarer

Palma

Vi fortsätter i tips på beachclubs. Egentligen så var/är jag inget större fan av Nikki beach innan vi ba där igår. Tror det har med att det känns lite sunkigt när det blir så stökigt. Champagne och kiss i poolen, folk blir fulla och ja kanske inte bästa stället för en gravid tjej ;) men jag blev förvånad att jag faktiskt gillade de, tills det då kanske blev lite stökigt och jag höll mig till vår solbädd istället för poolen.

Det är väldigt fotovänligt och du kan bada både i poolen och havet vilket är riktigt najs.

Min baddräkt är ifrån Meloonpro och är förjävla snygg på. Jag tror jag har den i l för att få plats med magen som kanske inte syns på bilderna men som har blivit riktigt stor

Vi hade bokat en mysig lunch vid stranden 14:30 och där åt vi fantastik mat!! Jag tog blandannat in en burrata, hummertacos och bruchetta som jag delade med Moa och Richard. Till huvudrätt blev det sushi. Sååå om ni vill ha bra mat är nikki en beachclub att rekommendera.

Som sagt var det väldigt lugnt fram till 3-4, då drog de igång ordentligt. Särskilt när några gubbar valde att spendera närmare en halv miljon på att hälla och spruta ut 300 champagneflaskor. Aldrig sett så många personer filma och vara avundsjuka medan jag mest kände Nää, det där känns så fel. Såklart super kul att kolla på då Nikki anordnar med bilar, ”romartåg” osv. Men ändå sjukt beteende, och att dolk avundas något sådant.

Jag låg iallafall nöjd på min soffa och solade istället men vid 19-tiden tackade jag för mig och njöt istället av en god middag i gamla stan och lite glass till efterrätt.

Gillar

Kommentarer