Haha mamma skickade dom här bilderna till mig igår när dom rensade hemma. Till vänster uppträder jag som Britney Spears och till höger utanför min skola Kyrkskolan som den hette. Älskar att jag knäppt upp så man ska se lite navel(?). Dock är ju mina skor fett snygga, lite Balenciaga lookalike a la 2001 typ. 

Den här veckan är dömd för att bli stressig MEN har ändå världens roligaste vecka att se framemot

Måndag: Jobbar från kontoret idag trots att 90 % av Stockholm är ledigt, känner att jag behöver dom här timmarna för att vara ikapp. Ikväll kommer några vänner över på grillning hos oss (tanken var att vara i trädgården men vi har inte hunnit lägga ut gräs ännu)
Tisdag: Ska spendera minimalt med tid framför datorn, jag och B ska kolla på ny bil till mig (ni kommer dö när ni ser den), jag ska även fota lite content med Josse + ett samarbete. På kvällen kanske det blir middag med Ebba och alex då vi var tvungna att hoppa den igår
Onsdag: Jobbar hela dagen sen vid 4-tiden ska jag vara på plats på Downtown camper. Jag ska ha mitt egna event med ett företag som ligger mig varmt om hjärtat. Det är alltid lika nervöst att hålla events men detta kommer bli så mysigt och väldigt intimt då det inte är många som är bjudna
Torsdag: Jobb,jobb och jobb plus en fika med Hanna, Anna och Herman. Skulle egentligen gått på Minuty lunchen men kommer behöva tacka nej då jag inser att jag inte har tid att dra iväg på långlunch. På kvällen ska jag packa för på fredag åker jag till...
Fredag: Cannes med Nelly! Det kommer bli SÅ himla kul och är galet taggad
Lördag: Landar vid 3-tiden igen i Stockholm (vi stannar enbart ett dygn alltså), åker förmodligen direkt från flyget till Mr. french där en av mina närmsta tjejkompisar firar sin födelsedag.
Söndag: bara ta det lugnt, en middag inbokat iförsig med hela min pojkväns släkt men utöver det kommer jag inta soffläge.


Nu ska jag fortsätta jobba, puss på er

Gillar

Kommentarer

​Inlägget innehåller reklamlänkar

Hannas stickade klänning - Klick/ min stickade tröja - Klick/ jeans - gamla / skor - Mathilde

Allt jag vill göra idag är att mysa ner under täcket med varma mackor, oboy och en massa serier. Älskar på något sätt regniga söndagar, särskilt när man vill ha en orsak att inte göra någonting. Jag har en extremt stressig vecka framför mig så vill inget annat än njuta innan den startar.
Nej nu ska jag övertala B att åka till Valhalla bageriet för att köpa frukost (bästa frallorna där enligt mig). Sen måste vi ta tag i deklarationen..
P&K och hoppas ni får en mysig söndag

Edit: skulle ha postat de här imorse men hungern tog över. Har spenderat dagen precis som jag ville trots att solen kom fram. Behövde en lugn kväll och är nu SÅ peppad på jobb imorgon. Ska göra i ordning min helg i bilder och veckans planer till er också

Gillar

Kommentarer

Skulle egentligen kika in här och önska er en mysig fredag, men som vanligt hann tankarna flyga iväg till något helt annat. Jag älskar ju att skriva av mig här, vet inte hur många "utkast" inlägg jag har om bråk med B, när jag varit ledsen osv. som jag inte publicerat men bara behövt skriva... Jag har haft lite ångest på senaste, mest för att det känns som jag fastnat lite och vet inte hur jag kommer fram i mina sociala medier. Jag pratade igår med Hanna och sa just då till henne angående en grej hon var lite nervös över. I den här branschen finns det ingen chef som kan hjälpa oss eller säger till när vi kör fast utan vi är själva ansvariga att ta oss vidare och utsätta oss för obekväma situationer för att utvecklas.

Såklart är vi inte ensamma om det utan allmänt som egenföretagare är det svårt då valen ofta ligger hos en själv. Jag har nog blivit lite för bekväm på senare tid. Tackar ofta nej till events eller aktiviteter på kvällar om jag inte vet att många kompisar ska dit, egentligen ska man nog tänka tvärtom.

Sen satt jag tidigt imorse innan jag drog iväg på ett träningspass och gick igenom mailen. Jag jobbar med företag jag bara drömt att jobba med, får förfrågningar om samarbeten från företag jag aldrig trodde skulle vilja jobba med lilla mig. Då släpper ångesten lite, jag gissar att det är viktigt att försöka se det "bra" så det på något sätt tar ut det negativa lite. Det har gått så fort på mindre än 1 år och jag blir ändå stolt när jag kan säga att jag skulle kunna leva enbart på mina socialamedier.


Som sagt var det här bara för att skriva av mig men också till er därute som känner lite samma sak, ibland är det okej att stå still, det är då man kommer uppskatta dom här grejerna man kanske tagit förgivet eller inte behövt kämpa sig till.

Ha en fin fredag <3

Gillar

Kommentarer