outfits 2018

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jacka - klick / Stickad tröja - klick/ Byxor - klick / Skor - klick


Finally påväg hem! Saknar att få krama B och träna lite. För det är de sista vi gjort haha. Men det har varit galet kul och intensivt. Har så mycket mer fina bilder att visa er men  prio är först att laga min mobil. Som ni vet jobbar jag mest via mobilen och just nu ser det ut som något svart försöker äta upp min telefon haha. Ser absolut ingenting så jag har behövt vara CP jobbig mot tjejerna och skicka bilder till dom för att ens se om de går att lägga upp.

Nu lyfter vi, höts hörs i Stockholm

Gillar

Kommentarer

Resor, outfits 2018

Hej alla fina, sitter på hotellet med Elin, nyduschad och ska strax fixa oss för middagen ikväll följt av en kväll på bygget men innan jag checkar ut för kvällen tänkte jag visa dagens look. Jag vet att min uppdatering om vad vi gör inte varit den bästa, men det finns en plan om det. Imorgon kommer ett inlägg upp vad vi gjort från morgon till dag plus massa bilder ni inte sett så håll ut. Skiddräkten jag har på bilden hittar ni iallafall här (klick!). Just nu har dom 30 % på NK så ni som behöver skidkläder, spring dit! Jag har varit hel dressad i Goldbergh varenda dag och kan säga att jag aldrig känns mig SÅHÄR snygg i backen (ej samarbete).

Nu ska jag fortsätta jobba lite, hoppas ni får en mysig tisdagskväll.. Vår kommer nog vara allt annat än mysig hehe

Gillar

Kommentarer

Resor, outfits 2018

Sista bilden är tagen av Herman

Hej hopp, vi har fullt upp med att fira Elin (oj jag har typ tjatat mer om hennes födelsedag än min egna) men tänkte medan länka vad jag hade på mig igår i backen. Satan va snygg jag kände mig. Älskar byxorna och jackan som ni hittar här och här!

Kände mig riktigt lyxig om ni fattar. Nu är ju dessa kläder lite dyrare men tänkte kanske slänga upp ett collage med tips på snygga dyra men också billiga skidkläder. Hade ni tyckt det varit najs? Blev riktigt sugen på en riktig alpresa i vår.

Nu: ut i backen

Gillar

Kommentarer