Resor

Såhär såg en av dagarna ut. Dom mer "proffsiga" bilderna har såklart Lisa tagit. Hon är så grym på att fota men också på att säga hur man ska stå, vad man ska göra osv. Jag slipper liksom tänka när jag plåtar med henne haha. Nu sitter jag iallafall i soffan hemma hos B's föräldrar. Vi har ätit falafel och nu chillar vi lite innan vi fortsätter i huset. Ikväll ska vi fira Hanna, om jag är taggad??

Tänkte iallafall berätta mer om resan, vi kom ju fram till Barcelona sent på måndagskvällen och åt då en härlig middag. Sen har dagarna mest bestått av träning med bästa Ida AKA WISP. Jag har verkligen fått lära mig träna på ett nytt, svettigt men roligt sätt och även om yoga inte är något för mig (svårt att slappnas av) ska jag prova 15 minuter varje dag, också för att jag är så jäkla stel. Sen har vi ätit massa och lärt känna nya människor. Är så glad att Lisa var med. Det är typ mitt enda krav när man åker på resa, att det finns någon som alltid kan fota haha. Åker man bara med folk man inte känner så vågar jag typ inte fråga. Därför är det så skönt att ha med någon som man vågar fråga haha. Lisa har fått fota SÅ mycket men tror hon också tyckt det varit lite kul haha. Tog lite mer "vågade" bilder sista dagen som hon ska retuschera. Så sugen på att se resultatet!!   

Gillar

Kommentarer

uncategorized

Baddräkt - länk

Hej från flygplatsen i Barcelona. Vårt flyg hem går om 1 timme och vi landar sent i Stockholm ikväll. Dock rätt taggad på att komma hem nu. 1. pussa på min älskling 2. Pussa på Hanna och få se hennes nya lägenhet och fira henne 3. bara mysa i soffan på söndagen. Borta bra men hemma bäst eller vad säger ni?
Dock så måste jag säga att jag älskar att resa, känner det mer och mer efter varje år som går. Och alla dessa människor vi träffat här. Jag och Lisa har ju verkligen varit yngst men alla har varit så himla snälla, snygga och härliga bara! Det var länge sen jag såg så många människor klä sig bra. Ska se om jag får lite bilder från Lisa så ni ska få se alla snygga tjejer som var med :)

Nuu: Köpa godis haha (pratade senast imorse om att få bort mitt sockerbehov :/ får bli nästa vecka).   

Gillar

Kommentarer

träning

Byxor - klick // Topp -klick

Fick så mycket frågor om det här setet. Mitt nya favorit träningslook. Setet är mer bubbelgumsrosa i verkligheten

Foto: Lisa Höök 

Pst. Njut av min härliga min på sista bilden haha, jag är verkligen så stel i kroppen, ska verkligen jobba på det efter den här resan. Yoga varje morgon 15 minuter, det hinner väl vem som helst?

Vi körde iallafall Free Power, jag blev dyngsur av svett. Svettades till och med på knäna haha. Men det var en rolig träning som utgick från tre övningar man gjorde. Mycket rörelse och roliga "ovanliga" övningar. Tycker bilderna Lisa tog blev så coola.

Nu ska vi avnjuta vår sista lunch här på slottet. Puss

Gillar

Kommentarer