uncategorized

Lite såhär vill jag att vårt vardagsrum ska se ut när de är klart. Gillar färgkombon starkt. Hursomhelst så var jag hos Daisy Grace för att fixa naglarna inför Frankrike. Såklart bokade jag med hjälp av Bookatreat(klick!), dom erbjuder ju en massa olika treatments i en och samma app. Vi säger att jag typ skulle vilja boka både naglar men sen även blow dry, ja då slipper jag gå in på en ny hemsida eller så, utan stannar kvar i appen. Så jäkla smidigt. Förut orkade jag inte riktigt boka lite extra lyx men nu när det är så här lätt så känns det inte som ett moment längre. Jag valde iallafall att köra Gellack, vill inte slita på mina naglar (inbillat mig att gellack sliter mindre?) men ändå håller det i 3-4 veckor, perfekt såhär under sommaren.

Nej nu ska jag fortsätta, har så mycket att hinna och göra men det är bara att kötta på tills det känns okej igen. Hoppas ni har en mysig måndag!

PUSS

Gillar

Kommentarer

Resor

Klänningen - köpt i Antibes / Skor - Zalando / Solglasögon - Jimmy Choo

Älskar dessa bilder, jag har gjort dom lite korniga och börjat retuschera med ett annat filter, kanske borde lägga ut en ny sån hur jag gör mina bilder guide, det är typ den frågan jag får mest.. jaja en av dagarna i Frankrike promenerade vi ner till gamla stan i Antibes, varmt men mysigt. Saknar redan familjen och värmen men kom för någon timme sen till landet och det fungerar det också. Är dock väldigt stressad, har mycket jag ska fixa med, bland annat retuschera alla bilder, lägga upp min helg i bilder, retuschera en resvlogg och lära mig Lightroom, alltså hur svårt ska det vara? Får inte till bilderna alls.. Men så jag tänkte bara kika in här och säga hej, och att jag har fullt upp, men kika in här ikväll så bjuder jag på en rabattkod :)

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkarResor

Baddräkt - Länk // solglasögon - Länk (innehåller reklamlänkar)

Så himla tråkigt att såna här trevliga resor måste nå sitt slut. Hade gärna förlängt den här semestern med en vecka till. Men aja ska inte klaga, haft en super mysig helg med hela familjen och även hunnit få färg (viktigt). Nu sitter vi och väntar på planet som lyfter om mindre än en timme. Imorgon är det jobb som gäller så ska försöka sova lite på planet så jag inte är helt död på morgonen. Juste medan ni läser tänkte jag tipsa mina läsare i Borås om NAKD's outlet där! Hade jag haft tid skulle jag haft vägarna förbi men hinner tyvärr inte. HÄR kan ni läsa mer om den.

Gillar

Kommentarer