Shopping/tips

Kappa länk / topp länk / byxor länk / skor länk


Kavaj länk / tröja länk / jeans - länk / skor länk

Hej hörni, saknat mig? haha.. Nu är vi hemma och Jag har tänkt fram och tillbaka om jag ska publicera ett inlägg jag skrivit på några veckor. Det handlar om mig och B men tror jag går över en gräns som är så himla privat.. Får se lite hur jag gör. Vill inte att det ska tolkas som värsta "pr-tricket" utan mer ett dagboksinlägg. Behöver ju skriva av mig ibland. Jaja vad har ni för er? Har typ fortfarande lite huvudvärk efter semlorna så har tagit det lugnt hela kvällen och istället fönstershoppat fast på nätet haha. Satte ihop lite collage till er som ni kanske ser ovan, två looks jag inte skulle banga på att ha i min garderob just nu. Det översta skulle passa till en mysig brunch medan det andra skulle passa mer för en fredag där AW efter jobbet väntar. Skorna är ju to die for, behöver verkligen beställa hem några såna modeller. Nu ska vi äntligen laga lite vettig mat, har liksom bara ätit semlor idag..

PS: Ni minns Louise va? Hon har varit med rätt mycket i bloggen tills hon bestämde sig för att flytta till Paris (kommer snart och hälsar på!!) Hon har iallafall flyttat sin blogg från devote till sin egna webbsida, kolla in den här!! Så himla mysig och fin med massa inspo, kika in där! PUSS

Gillar

Kommentarer

uncategorized

Klänning från NA-KD, ni hittar den HÄR (adlink), FOTO: Bästa bästa Lisa

Hej hörni, sorry för noll uppdatering. Hade ingen inspo imorse när jag steg upp så bloggen fick istället eka tomt. Under tiden jag inte kikat in här har jag hunnit jobba av några timmar, tränat med Tove och klämt i mig 4 semlor och nej jag skämtar inte. Vi hade en vadslagning på jobbet och såklart var jag med. Jag och en annan kollega fick i oss 4 var men efter blev jag helt sänkt, mådde illa och fick kallsvettningar haha snacka om att inte känna sina gränser, har ätit klart semlor på ett tag kan jag iallafall meddela er. Lyckades ni äta några? eller sparar ni er till kvällen?

Nu har jag precis blivit upplockad av B, vi ska göra lite ärenden innan vi åker hem. Just nu vill jag bara ha en dusch, en stor morgonrock och en skön säng. Blir sockerdetox efter den här dagen haha.

Juste innan jag slutar, hur feta bilder har inte Lisa tagit? Diggar ni min nya header? Jag tycker den är asgrym. Känns som den andas det jag vill att min blogg ska andas om ni förstår vad jag menar.
Hejdå, puss!

Gillar

Kommentarer

Renoveringen 2017-2018

Entréplan

Köket från två olika vinklar

Matsalen // trappan upp till övervåning + hall

Ett av badrummen på mellanvåningen // Ett av typ tusen sovrum

Entré till huset och liten toalett

Även något av alla rum på mellanvåningen, till höger ser ni lite av matsalen

Övervåning

Övervåningen består utav ett större rum och sedan 3 mindre rum.

Källare

Haha we got a long way to go. Känns som jag tjatat sönder om huset så ni får säga till om det börjar blir tröttsamt. Har ju massa inspiration och ideér i mitt huvud nu som jag vill få ner här i bloggen. Dels så jag den 1 juni (när vi får tillträde) kan läsa lite om det jag tänkt för lär ju glömt hälften men också så kul att kolla tillbaka på. Vi ska som jag redan nämnt riva typ hela insidan. Nytt golv ska in, nya badrum, nytt kök. Vi kommer köra ungefär på samma stil som i lägenheten med med lite mer blandade val. Nu gör vi t.ex. enbart en linje i lägenheten, i huset kanske vi kommer mixa lite mer men det får jag förklara bättre med bilder i ett annat inlägg. Vi har ju (okej bara jag, B tycker det är för tidigt att kolla på) börjat kolla på lite färger till väggarna. Ska visa er dom jag fastande för.

Nu ska jag lägga mig och vila. Började må så sjukt illa vid lunch idag och det har hållt i sig så blir att jobba från sängen ikväll. Hann nämligen inte blir klar med allt idag me så brukar det bli. Är väldigt tidsoptimistisk när det gäller jobb men vill gärna bli klar med måndagens todo list. 
Imorgon kommer veckans planer, glömde helt enkelt bort att göra det idag :)

Gillar

Kommentarer