träning

Igår morse bjöd Springtime in till träning och lite snack om juicer. Jag älskar dessa typer av event då det känns extra effektivt att hinna träna innan, en mindre sak att göra på dagen :)

Min Bae var taggad innan passet körde igång, mina tights till höger är ifrån Nike

Det här är alltså också innan passet, vi var så blöta och svettiga efter och fan va bra det var. Vi körde alltså indoor cycle. Världens mest peppande instruktör och ja, väldigt likt det pass jag körde på Urban Ride förra veckan. Jag tycker det är så sjukt att jag gillar den här typen av träning då jag hatar spinning men jag klagar inte. Ska nästa vecka testa på Megaformer med några andra devote tjejer och sen har jag och Josse snackat om att boka in oss på lite fler pass. 

När vi var färdiga med träningen fick vi i oss lite frukost innan Elisabet Rytter som är nutritionsexpert på livsmedelföretagen berättade lite rolig fakta om juicer till oss. Jag är också en av dom som "unnat" mig juice på helgen, för jag ansett att det typ är som oboy i sockermängd osv. för det är så man hört om juice. Men Elisabet spräckte hål på en hel del myter som var väldigt intressanta, jag kommer helt enkelt börja dricka mer juice.

1. Juice innehåller tillsatt socker. Varför många tror det är för att man blandar ihop tillsatt socker med naturligt förekommande socker
2.  juice har ett högt GI-värde men nej fel, fruktsocker har egentligen lägst GI-värde. 
3. Juice ingår inte i en hälsosam kosthållning. Tvärtom!! Studier visar att dem som dricker juice lever en hälsosammare livsstil

Efter det fick vi även lite tips och råd av Anna Ottosson hur man gör den perfekta juicen och vad som är hetast just nu. Jag hade liksom glömt bort hur gott och hur fräsch man känner sig när man dricker juice/smoothie. Måste hämta min juicepress från mamma och pappa. Fick ett gott recept på enbart ingefära och äpple som jag skulle vilja ha i kylen så jag kan ta en shot varje morgon, fick hem lite andra juice recept jag ska testa!

Tack Springtime och resterande för att vi fick joina er på den härliga morgonen!

Gillar

Kommentarer

uncategorized

Utanför Granger and Co. i London, saknar det (bilden har inget med texten att göra, no shit liksom haha)

Till dig:
För utan dig går jag sönder. Du har blivit en del av mig, dina känslor går igenom min kropp. Jag kan inte mer än vara tacksam att du finns och hoppas att vi två alltid kommer vara där för varandra. Vårt förhållande är långt i från perfekt, men det är det som gör det så verkligt. Våra kvällar handlar inte bara om romantik och uppskattning utan också gräl och missförstånd. Som många andra går vi också igenom skit, vi har svikit, förlåtit, bråkat ofantligt många gånger men vi har också byggt ett hem ihop, vi skrattar och vi pratar framtid ihop. Jag tror inte jag varit med om så mycket känslor igenom min kropp som jag varit med dig senaste två åren. Jag har många gånger gråtit och trott att det aldrig ska bli bra igen men varje gång löser vi det. Jag har aldrig mött en människa jag kan ha så otroligt jävla kul med, någon jag ser upp till så mycket som dig. Ingen annan har jag känt så mycket VI och bara VI med, det finns inget JAG längre. Du och jag är liksom ett.

Gillar

Kommentarer

Shopping/tips

Fick hem en tidig julklapp häromdagen som bestod utav en fin box från Glossybox, ett märke jag haft koll på sen det startade. Jag gillar konceptet att få hem ett paket (även om man betalar för det känns det ju som julafton) och du får chansen att prova på nya grejer. Jag blev iallafall jätte glad för min box, favoriterna var nog Body Shops jul body butter och sen en peeling som är framtagen av bl.a. vulkan aska (om jag inte minns helt fel). Tänkte iallafall tipsa om det här för det kan ju vara världens bästa julklapp att köpa till någon ni håller kär. Ni hittar dom här och det kostar bara 139 kr i månaden. Pengamässigt är det liksom bara att man skippar en kaffe ute en gång i veckan i en månad och istället beställer hem sin Glossybox. Win, Win liksom :)

Tack Glossybox! Nu drar vi mot Skepparholmen för spa och jobb, bättre work-location får man ju leta efter

Gillar

Kommentarer