Matställen i Stockholm

Tessan och jag <>

Drömmens bord!! Mitt fina skal är ifrån Ideal - ni hittar dom HÄR

Deras sötpotatis pommes kan man döda för!

Det jobbigaste med att blogga är när för mycket roligt händer så man liksom glömmer bort att blogga om vissa grejer. Förra veckan efter jag och Matti hängt på Clarion's spa så mötte vi upp Tessan för middag på Supper Gården, dom stängde ju 27 augusti så jag är väldigt glad att vi hann dit innan. Sen öppnar dom ju på Tegnérgatan som vanligt igen. Vi tog bara in fiskrätter och så drack vi lite bubbel och alkoholfriadrinkar då jag ändå skulle köra bil hem. Vi satt i några timmar och snackade i kapp innan jag blev trött och tog bilen hem. Nu är det ju lite försent att testa gården men om ni inte har lust att vänta till nästa sommar måste ni besöka deras restaurang på Tegnérgatan.

Nu har jag precis kommit hem från en fartfylld dag, är helt slut i huvudet och i kroppen så inget mer vettigt kommer skrivas idag haha vi hörs bättre imorgon!

Gillar

Kommentarer

outfits 2016

Byxor - butik i Italien / Blus - Zara / Jacka - Lee /  Väska - Chanel


God morgon guys, Hur mår ni? Jag är så känslig just nu, fel vecka is comin' up och det känns. Höll på att börja gråta i bilen påväg in liksom och så vill jag helst av allt bara krypa ner i en stor säng med en kopp té, B och bra serier och inte prata med någon.. men det får vänta till helgen eller snarare söndag för det blir min första dag jag inte har någonting inbokat. Igår hängde jag iallafall med tjejerna, haha ler liksom nu när jag skriver för jag blir så glad i kroppen av att hänga med dom <3 åkte="" hem="" lite="" efter="" 10="" och="" slocknade="" direkt.="" idag="" ska="" jag="" på="" ett="" träningspass="" klockan="" 11="" och="" vid="" 15="" har="" vi="" ett="" långt="" projektmöte,="" det="" jag="" jobbat="" med="" i="" ett="" halvår="" håller="" på="" bli="" klart="" så="" nu="" ska="" vi="" se="" om="" det="" är="" någonting="" mer="" vi="" ska="" göra="" här="" innan="" vi="" stänger="" projektet.=""  efter="" det="" ska="" vi="" laga="" mat="" ihop="" men="" mer="" än="" så="" vet="" jag="" inte="" riktigt="" just="">

Vi hörs senare gullisar!

Gillar

Kommentarer

Shopping/tips

1 - addlink / 2 - addlink / 3 - addlink / 4 - addlink / 5 - addlink / 6 - addlink

Gud va jag längtar efter hösten nu. Vill köpa in allt nytt till garderoben men är inte riktigt överens med mig själv om vilken stil jag vill köra. Tyckte iallafall att det till vänster en är schysst lite mer casual klädsel till hösten och det högra kanske passar mer till en fredag på kontoret. Har gjort en liten inköpslista för hösten som jag tänkte att ni får ta del av.

Stora tjocktröjor (helst i grått men svart också, jag vill att som ska oversize och tjocka)
Ett par riktiga skinnbyxor (dom ska ha fickor men vara rätt klassiska så inte en massa silverdetaljer på dom)
Ankelboots (Antingen acnes klassiska eller liknande som dom ovan)
Overknee stövlar (med liten klack och helst i mocka)
Oversize skjortor (alltså inte dom klassiska skjortorna utan jag vill ha lite längre, vissa får gärna ha lite längre och större armar)
Den perfekta höstjackan (här är jag fortfarande fast, har absolut inte kunnat bestämma mig vad för jacka jag vill köra på men hoppas på att hitta den inom kort) 
Sammetskostym (aah kan inte få nog av alla snygga man ser nu på Fashionweek,vill ha en i mörkgrön eller off white)

Utom själva sammetskostymen kommer jag satsa på simpla färger som svart och grått och blanda in lite kopparröd och beige.

Gillar

Kommentarer