Shopping/tips

BILD 1 / BILD 2 / BILD 3BILD 4BILD 5

Om det är någonting som måste upp på min to have list så är det någon av dem här playsuitsen. För det första är det typ det skönaste som finns och för det andra har du faktiskt hela outfiten löst. På något sätt ser ju det mycket mer glamouröst ut med en hel dräkt än ett par svarta jeans och en topp. Ska sätta mig ner och klicka hem lite playsuits, dom här bli skitsnygga till röda läppar och en skinnjacka. Vilken är er favorit?

Gillar

Kommentarer

Shopping/tips

Alltså hur snygg är inte min nya väska? Hade väl önskat att det var en Chanel Boybag i blå sammet som jag visade upp men det gäller att ha sina prioriteringar och just nu är inte dyra väskor det (gör ont att säga det). Som ni vet är jag ju galen i blått och jag vet precis hur jag ska bära den men just nu får den stå i fönstret och vara fin. Tycker ni btw man kan använda sammet på sommaren? Jag kan ändå tycka det är okej så länge det inte är för mörka färger och  detta säger jag bara för att jag ska använda min bebis i sommar haha.. Ni hittar den HÄR för under 200 lappen.

Gillar

Kommentarer

uncategorized

Hur värt är det inte att gå upp lite extra tidigt för att få i sig en sån här grym frukost? kanske inte ser lika magisk ut som den smaka men åh va gott det blev, 10 poäng. Använda mig enbart av turkisk yoghurt som jag blandat med chiafrön och låtit stå över natten och så lite mosade hallon som jag blandad med stevia, sedan lite banan och granola till det, mums  säger jag bara.


 Nu sitter jag i alla fall på kontoret, har redan fått massa gjort vilket är super skönt.. vaknade tidigt och kände mig nästintill frisk så förutom att hinna göra frukost hann jag till och med städa lite så nu är det helgfint i lägenheten haha, slängde in en tvätt och hängde upp lite rena.Det är guld värt att ha en tvättmaskin i lägenheten, vet inte hur jag skulle hinna tvätta annars..


Nu ska jag på ett möte gällande köp av lite pentryn, ska bli spännande för ett sånt här slags restaurang kök har jag aldrig köpt in :) man lär sig väl något nytt varje dag.

Gillar

Kommentarer