outfits 2016

Skor - Nelly.com / jeans - Bikbok / Skjorta - HM / Jacka - Zara / Väska - gammal

Har kommit hem från jobbet för en stund sen, helt trött i huvudet så vill helst av allt bara gå och lägga mig men först lite sushi, kanske får lite mer energi efter det och det behöver jag. Imorgon gäller jobb, förberedande för en AW på kontoret, sen hinna springa iväg till Devote för deras workshop, vilket blev riktigt kul blev extra taggad när jag vet vad för mat dom kommer bjuda på! MUMS är bara förnamnet.

Gillar

Kommentarer

Resor


Saknar värme och klarblått vatten, dom här bilderna är från Palma där jag var med familjen i slutet på juli.. men det går ingen nöd på mig!
Vi har nu bokat Thailand i vinter, vi är borta lite mer än två veckor. Ett av hotellen vi ska bo på är såå mysigt, det är en liten villa med egen pool och utsikt mot havet.

Har ni föresten sett Bingos och Katrins klipp innan dom ska åka till Thailand? Haha om inte klicka HÄR skrattar lika mycket varje gång.

Gillar

Kommentarer

uncategorized


God morgon :)
Ett litet tips till er som också vill tvätta era skor innan dom packas ner bland sommarkläderna, tandkräm och en tandborste. Hur bra som helst och ser ni hur fina dom blev? Blir nog ändå ett par nya till nästa år men det är alltid bra att ha lite slit och släng skor.


Hade iallafall så kul med tjejerna igår! vi åt middag och pratade massa skit som vi alltid gör. Vi blir alltid så himla flamsiga (högljudda och jobbiga) när vi är med varann.. Idag är det alltså onsdag, jag tycker veckorna går alldeles för fort.

Nu ska jag jobba puss!

Gillar

Kommentarer