Hej, halli, hallå!
Vaknade precis med en sådan skön rush i kroppen. Det första jag ser är ljuset å den blåa himlen från ett av mina fönster, jag känner mig bara sååå lung å taggad på allts som har å komma i framtiden. Det känns verkligen som att sommaren är på g och att skolan snart är över.
Med detta ville jag bara säga Hejdå vinter hej sommar å jag har saknat dig !

Puss:*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det känns verkligen som allt i mitt liv just nu är upp å ner. Det är verkligen bara för mycket för mig att hantera. Istället för att hitta lösningar eller kryphål känns det bara som jag inte ens har tiden att lösa en sak innan en annan sak kommer upp. Som om alla människor kräver en ny sak av en när man inte ens är klar med det man hade innan.

Aja, det är iallafall helg nu så skall verkligen passa på att slappna av och bara ha skoj med familjen. Även spela min första match detta år i fotboll, vilket jag är så taggad över!! Fast om det bara är träningsmatch.

Likes

Comments

Denna dagen blev helt enkelt bara tillägnad till matcher.

Först tidigt på morgonen hade lillebrorsan match i Mölnlycke mot Pixbo. Killarna, Wings, vann matchen med 4-1 vilket blev en najs avslutning på deras säsong. Matchen var till början väldigt jämn men till andra perioden kunde man se vilka som hade övertaget.

Efter Wings-Pixbo drog man till Kviberg å kollade på laget. De mötte Qviding och vann med 5-1. Fy vad jag saknar fotbollen men om det blir som tänkt borde jag vara tillbaka till ca 2 veckor, kanske tidigare. :)

Här e några bilder jag tog på tjejerna under tiden de spelade.

​Puss :*

Likes

Comments

Tänkte göra tio snabba frågor så here we go!

1. Vilket är ditt favorit nummer? 14!!(mitt nr i fotbollen också ;) )

2. Vad var det senaste du åt? En knäckemacka med långlagrad suecia ost på.

3. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med? Mamma.

4. Favvo tv-program? Riverdale, finns på Netflix.

5. Favorithögtid? Julafton, eller kanske midsommar... varierar från år till år.

6. Var är du just nu? Jag är just nu i min säng.

7. Vilken av dina bästavänner har du kännt längst? Jag skulle säga Tilda men även Sara.

8. Gillar du flyga flygplan? Jag gillar att flyga när man väl är uppe i luften. Starten å landningen e dock inte lika Najs.

9. Hur många kuddar sover du med? Oftast 3.

10. Favorit mat kombination? Enkelt, Fanta och vaniljglass blandat!

Likes

Comments

Hemma-fredag idag med bara en massor av Netflix å Chill, bokstavligen. Har varit lite dålig sista två dagarna och spydde igår vilket inte va så najs.
Under dagen har jag uppnått saker jag aldrig trodde var möjligt, jag såg igenom en och en halv säsong av "Gilmore Girls" plus såg en skräckfilm precis med familjen. Bara jag som verkligen har ett älska/hata relation med skräckfilmer? Jag HATAR att bli skrämd men jag ÄLSKAR det adrenalinet man får av att bli skrämd. Man blir ju bara pumpad å vill se mer å så blir man skrämd igen, börjar skrika eller så släpps det till och med en eller en annan tår. Det är vad jag kallar livet som en riktig soffpotatis.
Så vad har hänt för er andra då? Skola, kul eller trök? Nåt partajj där efter? Eller bara lika mycket chill i soffan som mig?

Puss :*

Likes

Comments

I'm like hey wazzup hello!

Idag hade jag studiedag och fick äntligen tiden till att fixa mitt hår. Usch mitt hår har verkligen varit slitet och behovet av att ta bort de kluvna topparna var stor. Det blev inte bara en klippning utan även lite nya slingor. Jag tror att jag satt sammanlagt ca 4 timmar inne på salongen men den tiden det tog var det värt.

Efteråt så tog jag en lunch med Ottilia och gick runt å kollade i olika affärer. Jag gjorde ett hastigt köp inne på h&m när jag var på herravdelningen och såg en purpose tour tröja vilket jag har varit nära på att köpa på deras hemsida men min storlek var slut och jag tror de har slutat med att fylla på med dem både i affärerna och online... SÅ NU E JAG SÅÅ LYCKLIIIIIIIIG!!!!!!!

Direkt från stan så var det träning. Idag såg passet ut att jag först hade gym i ca 45 min och efteråt träning på planen i 75 min. För mig var det en väldigt lyckad träning eftersom 1. gjorde magpass å lite rehab på gymmet å jag känner redan att jag kommer ha träningsvärk i min lilla magge och 2. för jag kunde idag vara med på alla passningsövningar och sprinter utan att få någon känning i mitt knä! :)

Puss:*

Likes

Comments

06/03-2017 17.20

Idag hände något jag har längtat efter länge, äntligen har jag fått göra magnetröntgen på mitt knä. För er som inte visste har jag skadat mitt högra knä och idag är det 3 dagar kvar tills det har gått 3 månader som jag inte har kunnat spela fotboll. Min läkare tror från tidigare att det inte är en korsbandskada men troligen att det är minisken. Jag hoppas däremot att det är något mindre allvarligt så som ansträngt ledband...

Väntetiden på magnetröntgen var bara 2 veckor efter jag var på besök hos doktorn men väntetiden till att träffa doktorn var betydligt längre. (ca 1,5 månad.) Som tur behöver jag inte vänta lika länge för att få reda på provresultaten eftersom det max tar 10 dagar att få dem svaren. Nu är det bara att hålla tummarna att det är en lätt skada så jag snart är ute på planen igen. Tills dess är det bara en massa rehab för att bygga muskler runt mitt knä. Doktorn sa att hon kände glapp i båda knäna och därför har jag fått börja göra rehab även på mitt vänstra knä...

Puss:*

Likes

Comments

Idag är det en riktig slö-söndag. Jag har ingenting som står på kalendern så idag är det bara relax. Nu visas Vasaloppet på tv vilket är rätt så mysigt att titta på bara för att slösa sin tid. Fick även till en go liten frukost med kvarg å lite flingor att knapra på.
Senare ska jag kanske dra å kolla på den nya båten som äntligen har lagts till vid vår hamn! Jag är både exalterad och lite nere av att vi har skaffat ny båt. Jag har alltid varit en seglar tjej och nu när vi sålde segelbåten känns det lite som meningen me att ha en båt e borta. Men det blir också gött me motorbåt eftersom det går så mycket snabbare att ta sig till olika öar.
Nu ska jag fokusera på Vasaloppet å se hur de går för de som är med.

Puss:*

Likes

Comments