Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Japp! Idag blev det Liseberg med några fotbollskompisar. Efter är det nu fotbolls match på tv som de flesta borde veta. Sverige-Portugal

Ja, måste koncentrera mig på matchen nu så vi hörs. Puss :* Lovisa W.B.

Likes

Comments

Lifestyle, Bilder

Idag har det bara varit en chill dag då man inte har vetat vad som händer. Men tillslut blev det att jag och Sara åkte in till vor som är mellan 21-28 juni. Vi kollade in olika stånd på festivalen samt kollade vi på alla båtar som tävlade.

Har någon här varit på Volvo ocean race festivalen eller kollat när båtarna seglade på tv? Låt mig veta! :)

Kram! Lovisa W.B.

Likes

Comments

Bilder, Lifestyle

Dagens mat.​

Idag valde jag att äta Caesarsallad tillsammans med olika sorts kyckling spett från köttdisken. Vi tog teriaky, Texas honey och sweet chilly. Min favorit är teriaky, enkelt.
Vilken är eran favorit om ni har smakat på dem?

Efteråt åt jag och familjen lite jordgubbar och melon, jättegott. Till jordgubbarna tog jag mjölk och socker som gör smaken unik.

Kram! Lovisa W.B.

Likes

Comments

Båtlivet nu.

Idag har jag och min familj varit ute med båten på en dagstur till härön. Det var ena sekunden sol och i nästa regn och blåst. Vi  tog en väldigt smarrig lunch. Det blev fish & chips men nu senare önskade jag att jag tog räksalladen.  Jag var från början sugen på något kallt men var rädd att testa något nytt. 

Efter den goda lunchen bar vi oss tillbaka till våran  hamn. Vi stannar över natten och hade en rolig kväll med firande av mina kusiner.

Men nu är det dags att sova! Puss :* Lovisa W.B.

"The sea, once it casts its spell, holds one I'm its net of wonder forever" Jacques Yves Cousteau.

Likes

Comments