Header

Friyay! Äntligen helg.
Så lycklig över att det är helg nu och att jag äntligen får slappna av lite. Under veckan har jag haft ett prov och några inlämningar. Dvs en stor del stress.
Men åtminstone avslutades den stressiga vardagen med en tur till stan med Otto. Det blev lite shopping men framförallt bara gå runt å prata en massa goja...

Nu ska jag fortsätta kolla på min serie (Riverdale) och njuta av ledigheten.

Puss:*

Likes

Comments

Ni vet när man har den känslan när man önskar att dagen var över. Idag var det en sådan dag för mig. Usch verkligen en av de mest hemska morgnarna på länge.

Idag flög vi tillbaka till sverige, vaknade 04.30 för att äta frukost. Där har vi redan första problemet. Vakna 04.30? nej tack sådant pallar verkligen inte jag. Så där går jag efter 10 minuter ut ur hotellrummet med min pappa å brorsa som zombies alla 3 mot frukosten. När vi väl är framme är det bara bara kaffe å några skorpor som är uppdukade...Inte ens något jävla smör. Så vi sket i frukosten på hotellet och tänkte "Äsch, de finns på flygplatsen." När vi väl är på flygplatsen drar vi till någon lounge som pappa har tillträde till där det tydligen ska finnas stor frukostbuffé. Vad händer då? Jo loungen är stäng. Underbart. Detta slutade med att vi köpte några sånna råa rostmackor, om ni fattar va ja menar. Asså sånna fyrkantiga mackor som man måste rosta innan man käkar, sånna fast "råa" som ja säger. Mm gott, nej. Nu är jag iallafall hemma och har äntligen landat i sängen. Men vad händer härnäst jo, jag ska iväg snart till Kviberg för ett informationsmöte med fotbollslaget. Wish me good luck och att ja inte somnar. :/


Likes

Comments

Lämnat Zenia (område nära Torrevieja) för nya äventyr. Tre nätter stannade vi där och har nu dragit oss vidare norr mot Alicante för att stanna här två nätter.
Det bästa med Zenia var nog utsikten. Hotellet låg på en klippa och det första man såg när man gick ut på balkongen var det klarblåa havet, vilket var ett stort plus.

Soluppgången från vår balkong, rätt så najs Ellerhur??

Kramar

Likes

Comments

Två år har det gått nu, jag tänkte radera mina gamla inlägg men låter dem vara kvar för att bli påmind om att inte något sådant hemskt skall någonsin återupprepas. Helt ärligt tror jag att jag redan går över den gränsen när jag lägger upp detta.
Jag kommer inte vara en seriös människa som postar dagligen och kör detta fullt ut, fan heller. Lovar att det kommer sluta med att jag om ett tag postar en gång om året, om ens det. Men man får la leva i nuet å se vad som händer..

Just nu är ja i Spanien, Torrevieja för att kolla in vårat nya hus här. Varför vi inte får "flytta in" ännu är eftersom det är ett ny bygge och är inte klart ännu.

Vädret är rätt så Najs ca 17 grader i solen och inte för mycket blåst även om vi är vid kusten.

Likes

Comments

Japp! Idag blev det Liseberg med några fotbollskompisar. Efter är det nu fotbolls match på tv som de flesta borde veta. Sverige-Portugal

Ja, måste koncentrera mig på matchen nu så vi hörs. Puss :* Lovisa W.B.

Likes

Comments

Lifestyle, Bilder

Idag har det bara varit en chill dag då man inte har vetat vad som händer. Men tillslut blev det att jag och Sara åkte in till vor som är mellan 21-28 juni. Vi kollade in olika stånd på festivalen samt kollade vi på alla båtar som tävlade.

Har någon här varit på Volvo ocean race festivalen eller kollat när båtarna seglade på tv? Låt mig veta! :)

Kram! Lovisa W.B.

Likes

Comments

Bilder, Lifestyle

Dagens mat.​

Idag valde jag att äta Caesarsallad tillsammans med olika sorts kyckling spett från köttdisken. Vi tog teriaky, Texas honey och sweet chilly. Min favorit är teriaky, enkelt.
Vilken är eran favorit om ni har smakat på dem?

Efteråt åt jag och familjen lite jordgubbar och melon, jättegott. Till jordgubbarna tog jag mjölk och socker som gör smaken unik.

Kram! Lovisa W.B.

Likes

Comments

Båtlivet nu.

Idag har jag och min familj varit ute med båten på en dagstur till härön. Det var ena sekunden sol och i nästa regn och blåst. Vi  tog en väldigt smarrig lunch. Det blev fish & chips men nu senare önskade jag att jag tog räksalladen.  Jag var från början sugen på något kallt men var rädd att testa något nytt. 

Efter den goda lunchen bar vi oss tillbaka till våran  hamn. Vi stannar över natten och hade en rolig kväll med firande av mina kusiner.

Men nu är det dags att sova! Puss :* Lovisa W.B.

"The sea, once it casts its spell, holds one I'm its net of wonder forever" Jacques Yves Cousteau.

Likes

Comments