Detta är typiskt mig. Att tycka exempelvis dessa skor är det snyggaste jag sett haha... Tänk till en helsvart outfit när man ska ut!!!! Dör

Likes

Comments

Tror inte någon har missat choker-trenden? Jag hatade det först, men nu älskar jag det. Tycker det är så snyggt... Livar liksom upp en outfit på ett väldigt enkelt sätt! Vad tycker ni? Snyggt eller inte?

Likes

Comments

Fick en fråga om jag kan tipsa på olika typer utav jeans och självklart kan jag det! Jah älskar bootcut och flare och använder det 80 % utav tiden, så att hitta tajta jeans var inte lika lätt då jag inte tycker det är lika snyggt, haha. Men här har ni lite olika! Klicka på de olika modellerna för att komma till hemsidan där de säljs.


Likes

Comments

Podcasts har nog jag alltid haft svårt att fastna för. Har dock de senaste dagarna lyssnat en hel del på det. Jag har lyssnat på flera olika på P3 dokumentär. Det är så himla intressant, läskigt och sorgligt på samma gång. Så tänkte alltså tipsa om några jag har lyssnat på det senaste. Visst, alla människor tycker antagligen inte om att lyssna på sådana här typer utav podcasts, men ni som gör det kommer gilla dom.

1. Hagamannen
2. Självmordet på Flashback
3. Diskoteksbranden i Göteborg
4. HIV-mannen
5. Lasermannen


Som ni märker är det ett visst typ utav ämne på dessa. Vissa är obehagliga och sorgliga, men alla är väldigt intressanta! Ett litet tips är att inte lyssna innan man går och lägger sig:-) Det var lite läskigt haha...

Likes

Comments

Likes

Comments