View tracker

Busade till det förra veckan och hade semester, ganska lyxig att få vara betald ledig mitten av november!! Fick ju värsta jul-mys-pys-vädret också, perfect for me – som ni vet! Vad jag hittade på under min lilla semestervecka låter jag vara osagt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan Hoppsan!
Okej, skärpning Lovisa!
Kollar lite snabbt igenom min blogg eftersom jag inte har varit här på ett bra tag. Herregud vad deppigt, man mår ju nästan lite illa. Det här är ju inte jag. Låttexter hit och dit och lite citat. Jisses. Jag ska uppdatera er lite mer så ni ser mitt fab life, haha. Eller jo lite så...

Likes

Comments

View tracker

​November blir början på ett nytt samarbete som kommer att visa sig vara både kreativt och roligt. Det handlar om en medarbetare med en positiv inställning till det mesta och hennes entusiasm är smittsam. Under mitten av perioden kommer du igång med en aktivitet helt och hållet för dina egna behov. Det kan vara träning, hantverk eller en kurs. Slutet av november är full av överraskningar.

Likes

Comments

För att jag vet bättre.

​​
Does she love you better than I can? So far away but still so near, I know it's stupid, but I just gotta see it for myself. You don't see me standing here, I just came to say goodbye. I'm in the corner, watching you kiss her. And I'm giving it my all, but I'm not the girl you're taking home.
​And I keep dancing on my own.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jaa ni, det här är jag nog självutnämnd specialist inom, haha.
Vad innebär det för någon att förvänta sig någonting från någon annan? Är det detsamma för alla? – nej nej långt ifrån. Att säga ”jag förväntar mig detta” måste nästan vara det mest befriande som finns för mig. Till skillnad från ”jag förväntade mig”. Det är dåtid och detsamma som en besvikelse, något man inte lyckats bevisa eller leva upp till.

Att vi alla har olika preferenser, förhållningssätt och upplevelser/erfarenheter är väl ingenting nytt, men det är hur vi använder dessa och hur transparenta vi är med dessa som gör oss oslagbara, tror jag. Besvikelse är något jag också har lärt mig mycket om. Mest eftersom jag själv gått igenom stora besvikelser i livet. Men vad kommer dom ifrån? Jo förväntningarna.

Jag har hur som tänkt mycket på detta. Jag undrar, kan man verkligen förvänta sig att någon annan ska förstå vad som händer mellan två andra människor. Mitt enhetliga svar med mig själv: Nej.

Likes

Comments

​Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dem som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dem som vill sänka dig, sudda bort bad-minded tjommar
Ju mera dem spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Likes

Comments