Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jaa ni, det här är jag nog självutnämnd specialist inom, haha.
Vad innebär det för någon att förvänta sig någonting från någon annan? Är det detsamma för alla? – nej nej långt ifrån. Att säga ”jag förväntar mig detta” måste nästan vara det mest befriande som finns för mig. Till skillnad från ”jag förväntade mig”. Det är dåtid och detsamma som en besvikelse, något man inte lyckats bevisa eller leva upp till.

Att vi alla har olika preferenser, förhållningssätt och upplevelser/erfarenheter är väl ingenting nytt, men det är hur vi använder dessa och hur transparenta vi är med dessa som gör oss oslagbara, tror jag. Besvikelse är något jag också har lärt mig mycket om. Mest eftersom jag själv gått igenom stora besvikelser i livet. Men vad kommer dom ifrån? Jo förväntningarna.

Jag har hur som tänkt mycket på detta. Jag undrar, kan man verkligen förvänta sig att någon annan ska förstå vad som händer mellan två andra människor. Mitt enhetliga svar med mig själv: Nej.

Likes

Comments

​Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dem som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dem som vill sänka dig, sudda bort bad-minded tjommar
Ju mera dem spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Likes

Comments

​Jag har varit på många underbara platser i världen, men jag har många platser kvar att besöka. Främst så vill jag ha varit i alla världsdelar. Jag längtar tills att ha min nästa resa bokad och jag kan säga som så att den är planerad! Mitt absolut bästa resemål i nuläget är ändå L.A, älskade allt, drömmer mig bort dit ibland. Jag ska tillbaka, det ska jag! När vi brudar fyller 25, ska vi köra en roadtrip genom the west coast med lite avstickare och vara borta ca en månad, längtar redan!!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Jaha, då var det dags att riva av sista sommarmånaden. 1 augusti, det är lite pirr i magen när man tänker på det. Eller hur? Nystart, massa kraft att göra om och göra rätt, peppad till max över allt som komma skall. Slutspurten på 2016.
Jag gillar att dela in året i två delar, har ett "nytt år" kring nyårsafton och ett till 1 augusti. Tror man mår bra av att dela upp saker, så inte allt blir en enda stor smet med olika veckodagar, årstider och månader.
Btw, min nya favvofärg är lila, älskar det till inredning, kläder, ALLT.
​Jag vill se ut som lila, jag vill typ äta lila!

Likes

Comments