​Maybe our girlfriends are our soul mates &
​guys are just people to have fun with

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Ja ni, igår var det kärlekens alldeles egna dag.
Som vanligt kommer världens bästa mamma och lämnar sina hjärtans presenter till moi på jobbet.
Vårens senaste modell och färg på bkr, presentkort och godis - kan det bli bättre? Svaret är nej.


Gårdagen fick jag så mycket kärlek så det finns inte. Helt otroligt! Aldrig fått så mycket kärlek tror jag, finns nog ingenting finare än när man gör någonting för en annan människa och tänker på just den personen, vad den skulle tycka om, kläder, smaker, allt! Bara det att man har en tanke bakom handlingen får mig att falla pladask. Det otroligt personliga. Igår var en fullträff!

Likes

Comments

Jag vill ge er något som är sant. Att bli lurad av den som var ens närmsta, man tror att man är påväg att bli galen, men det är sorgen över sveket som gör att man känner sig tokig. Att det känns som att man håller på att tappa det fullständigt.

Jag vill berätta att man klarar sig, fast att man faller 1000 meter i sorg. Att man tror att man ska dö, men man överlever. Jag hade behövt höra det hundratals gånger. Allt går. På något konstigt sätt så går det tillslut, även om man dör ganska mycket på vägen.

Likes

Comments

Kan inte fatta att jag ska HIT! De 5 stjärniga hotellet är bokat och ingen är lyckligare än jag.
Helt sjuk, längtar. Ön ska tydligen vara en av de vackraste platserna i Europa. Skönt att slippa något mainstream ställe som Zakynthos, även om det är väldigt vackra platser också. Jag har varit 3-4 somrar på en fantastisk semesterort, Parga, ligger på fastlandet i Greklands, supertrevligt ställe men i min smak lite väl turistigt numera. Däremot kommer den här resan bjuda på en blandning av lyx och den gedigna ön. Gissa om jag längtar!

Likes

Comments

Idag är det fullspäckat schema, som vanlig för mig!
Ska nog även hinna med att köpa de sista klapparna idag också. Målet är att ha alla inhandlade innan Lucia, för att kunna njuta extra mycket av julen!
På julafton ska vi som vi "brukar" de senaste åren, äta Operakällarens spektakulära julbord. Vi får alltid ett stort runt bort med utsikt över Grand, vattnet och vi hinner (nästan) alltid med solupp- och solnedgång. Älskar att sitta vid runda bord, det blir så mycket mer trevligt och alla ser varandra och kan prata med alla. Inte för att det skulle hindra min släkt från att prata med varandra, vi är som känt som en stor Italiens familj. Älskar det.
Efter OK, åker vi detta år vidare till mina kusiner i Bromma, kollar Kalle, hänger där, öppnar paket, fortsätter med att fylla våra magar med gott. Tillslut (brukar bli efter 12-slaget) åker alla hem, får se vart jag slutar min julafton någonstans i år. Men ser så mycket fram emot julen det här året!



Likes

Comments

Hejdå SATS och hej puls och träning!
Varit SATSkund i 6 år nu, har alltid tyckt om sats och känt att priset varit värt eftersom jag tränar ganska mycket, bortsett från perioderna efter mina operationer. Men numera tycker jag inte att SATSgymmen levererar, är inte lika fräscha som de en gång varit och det finns helt enkelt bättre och billigare gym. Tur för mig att Puls och träning öppnar 50 m från min lägenhet, wiho! Så smidigt och dessutom bättre öppettider, 5-23 works for me. Gymmet har premiäröppning 17 december, gissa om jag längtar!

Likes

Comments

Jag är ju en julmänniska utan dess like! No shit?
Nu är det dags för julmyset, det jag drömmer om på sommaren ( i hemlis) och längtar efter hela hösten.
I söndags var det redan 2:a advent och jag var på julmarknad i Länna, handlade julklappar i Nacka och fick upp min julstjärna i mitt favoritfönster. Veckan som kommer och nästa vecka bjuder på en hel del festligheter. Längtar!!
På lördag ska vi fira min vän Nathalie och på söndag är det julbrunch med bonusfamiljen, så mysigt!
Happy december allihopa!

Likes

Comments

Busade till det förra veckan och hade semester, ganska lyxig att få vara betald ledig mitten av november!! Fick ju värsta jul-mys-pys-vädret också, perfect for me – som ni vet! Vad jag hittade på under min lilla semestervecka låter jag vara osagt

Likes

Comments

Hejsan Hoppsan!
Okej, skärpning Lovisa!
Kollar lite snabbt igenom min blogg eftersom jag inte har varit här på ett bra tag. Herregud vad deppigt, man mår ju nästan lite illa. Det här är ju inte jag. Låttexter hit och dit och lite citat. Jisses. Jag ska uppdatera er lite mer så ni ser mitt fab life, haha. Eller jo lite så...

Likes

Comments

​November blir början på ett nytt samarbete som kommer att visa sig vara både kreativt och roligt. Det handlar om en medarbetare med en positiv inställning till det mesta och hennes entusiasm är smittsam. Under mitten av perioden kommer du igång med en aktivitet helt och hållet för dina egna behov. Det kan vara träning, hantverk eller en kurs. Slutet av november är full av överraskningar.

Likes

Comments