I LOVE IT!
Kussen har fyllt 18 och de ska firas med brunch på Mister french, hur mysigt? Älskar när det dimper ner personlig post i lådan. Älskar också brunch.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mat, Resor

Glömt att visa upp Karpathos,
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om denna ö, mer än att vi levde life, afrikans värmebölja med 43 grader, sol, bad och otroligt god mat. Life. 3 veckor till nästa greklandsresa!

Likes

Comments

Mat

Var för några veckor sedan på Pinchos.
Det var jag och mitt crew, såå kul och god mat.
Man beställer alltså maten och drinkarna från deras app och betalar också via den. Drinkarna är i världsklass och bland annat smaksatta i olika godissmaker. 🍉🍋🍓🍒

  • Mat

Likes

Comments

Hur mycket älskar man inte att bli ompysslad när man är en sjukis? Världens bästa.
Igår fick jag hemleverans av thai och idag blev det pizza. Vill bara bli frisk och leva mitt normala liv med träning och bra mat, så kanske man känner sig lite fit for fight inför Greklandresan 2.0.
Börjar känna mig rätt rastlös efter tre sjukdagar 🙄

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!
Då är det dags för årets uppdatering, skämt å sido.

Hänt mycket sen sist, bytt jobb, varit ute och rest och livet i allmänhet har hänt.
ÄLSKAR mitt nya arbete, just sayin! Passar mig som handen i handsken.

Här kommer 5 bilder från en snabbvistelse på Gotland, låter bilderna tala för sig själv. Det är verkligen mitt paradis och min tryggaste plats. Lär kanske bli en höstvisit och plocka svamp, je ne sais pas

Den 5 september bär det av mot Grekland igen och jag längtar såklart såå mycket.
Förhoppningsvis blir det en resa i vinter också, men det återstår att se.

Likes

Comments

​Maybe our girlfriends are our soul mates &
​guys are just people to have fun with

Likes

Comments

​Ja ni, igår var det kärlekens alldeles egna dag.
Som vanligt kommer världens bästa mamma och lämnar sina hjärtans presenter till moi på jobbet.
Vårens senaste modell och färg på bkr, presentkort och godis - kan det bli bättre? Svaret är nej.


Gårdagen fick jag så mycket kärlek så det finns inte. Helt otroligt! Aldrig fått så mycket kärlek tror jag, finns nog ingenting finare än när man gör någonting för en annan människa och tänker på just den personen, vad den skulle tycka om, kläder, smaker, allt! Bara det att man har en tanke bakom handlingen får mig att falla pladask. Det otroligt personliga. Igår var en fullträff!

Likes

Comments

Jag vill ge er något som är sant. Att bli lurad av den som var ens närmsta, man tror att man är påväg att bli galen, men det är sorgen över sveket som gör att man känner sig tokig. Att det känns som att man håller på att tappa det fullständigt.

Jag vill berätta att man klarar sig, fast att man faller 1000 meter i sorg. Att man tror att man ska dö, men man överlever. Jag hade behövt höra det hundratals gånger. Allt går. På något konstigt sätt så går det tillslut, även om man dör ganska mycket på vägen.

Likes

Comments

Kan inte fatta att jag ska HIT! De 5 stjärniga hotellet är bokat och ingen är lyckligare än jag.
Helt sjuk, längtar. Ön ska tydligen vara en av de vackraste platserna i Europa. Skönt att slippa något mainstream ställe som Zakynthos, även om det är väldigt vackra platser också. Jag har varit 3-4 somrar på en fantastisk semesterort, Parga, ligger på fastlandet i Greklands, supertrevligt ställe men i min smak lite väl turistigt numera. Däremot kommer den här resan bjuda på en blandning av lyx och den gedigna ön. Gissa om jag längtar!

Likes

Comments

Idag är det fullspäckat schema, som vanlig för mig!
Ska nog även hinna med att köpa de sista klapparna idag också. Målet är att ha alla inhandlade innan Lucia, för att kunna njuta extra mycket av julen!
På julafton ska vi som vi "brukar" de senaste åren, äta Operakällarens spektakulära julbord. Vi får alltid ett stort runt bort med utsikt över Grand, vattnet och vi hinner (nästan) alltid med solupp- och solnedgång. Älskar att sitta vid runda bord, det blir så mycket mer trevligt och alla ser varandra och kan prata med alla. Inte för att det skulle hindra min släkt från att prata med varandra, vi är som känt som en stor Italiens familj. Älskar det.
Efter OK, åker vi detta år vidare till mina kusiner i Bromma, kollar Kalle, hänger där, öppnar paket, fortsätter med att fylla våra magar med gott. Tillslut (brukar bli efter 12-slaget) åker alla hem, får se vart jag slutar min julafton någonstans i år. Men ser så mycket fram emot julen det här året!Likes

Comments