View tracker

Idag är det fullspäckat schema, som vanlig för mig!
Ska nog även hinna med att köpa de sista klapparna idag också. Målet är att ha alla inhandlade innan Lucia, för att kunna njuta extra mycket av julen!
På julafton ska vi som vi "brukar" de senaste åren, äta Operakällarens spektakulära julbord. Vi får alltid ett stort runt bort med utsikt över Grand, vattnet och vi hinner (nästan) alltid med solupp- och solnedgång. Älskar att sitta vid runda bord, det blir så mycket mer trevligt och alla ser varandra och kan prata med alla. Inte för att det skulle hindra min släkt från att prata med varandra, vi är som känt som en stor Italiens familj. Älskar det.
Efter OK, åker vi detta år vidare till mina kusiner i Bromma, kollar Kalle, hänger där, öppnar paket, fortsätter med att fylla våra magar med gott. Tillslut (brukar bli efter 12-slaget) åker alla hem, får se vart jag slutar min julafton någonstans i år. Men ser så mycket fram emot julen det här året!Likes

Comments

Hejdå SATS och hej puls och träning!
Varit SATSkund i 6 år nu, har alltid tyckt om sats och känt att priset varit värt eftersom jag tränar ganska mycket, bortsett från perioderna efter mina operationer. Men numera tycker jag inte att SATSgymmen levererar, är inte lika fräscha som de en gång varit och det finns helt enkelt bättre och billigare gym. Tur för mig att Puls och träning öppnar 50 m från min lägenhet, wiho! Så smidigt och dessutom bättre öppettider, 5-23 works for me. Gymmet har premiäröppning 17 december, gissa om jag längtar!

Likes

Comments

Jag är ju en julmänniska utan dess like! No shit?
Nu är det dags för julmyset, det jag drömmer om på sommaren ( i hemlis) och längtar efter hela hösten.
I söndags var det redan 2:a advent och jag var på julmarknad i Länna, handlade julklappar i Nacka och fick upp min julstjärna i mitt favoritfönster. Veckan som kommer och nästa vecka bjuder på en hel del festligheter. Längtar!!
På lördag ska vi fira min vän Nathalie och på söndag är det julbrunch med bonusfamiljen, så mysigt!
Happy december allihopa!

Likes

Comments

Busade till det förra veckan och hade semester, ganska lyxig att få vara betald ledig mitten av november!! Fick ju värsta jul-mys-pys-vädret också, perfect for me – som ni vet! Vad jag hittade på under min lilla semestervecka låter jag vara osagt

Likes

Comments

Hejsan Hoppsan!
Okej, skärpning Lovisa!
Kollar lite snabbt igenom min blogg eftersom jag inte har varit här på ett bra tag. Herregud vad deppigt, man mår ju nästan lite illa. Det här är ju inte jag. Låttexter hit och dit och lite citat. Jisses. Jag ska uppdatera er lite mer så ni ser mitt fab life, haha. Eller jo lite så...

Likes

Comments

View tracker

​November blir början på ett nytt samarbete som kommer att visa sig vara både kreativt och roligt. Det handlar om en medarbetare med en positiv inställning till det mesta och hennes entusiasm är smittsam. Under mitten av perioden kommer du igång med en aktivitet helt och hållet för dina egna behov. Det kan vara träning, hantverk eller en kurs. Slutet av november är full av överraskningar.

Likes

Comments

För att jag vet bättre.

​​
Does she love you better than I can? So far away but still so near, I know it's stupid, but I just gotta see it for myself. You don't see me standing here, I just came to say goodbye. I'm in the corner, watching you kiss her. And I'm giving it my all, but I'm not the girl you're taking home.
​And I keep dancing on my own.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jaa ni, det här är jag nog självutnämnd specialist inom, haha.
Vad innebär det för någon att förvänta sig någonting från någon annan? Är det detsamma för alla? – nej nej långt ifrån. Att säga ”jag förväntar mig detta” måste nästan vara det mest befriande som finns för mig. Till skillnad från ”jag förväntade mig”. Det är dåtid och detsamma som en besvikelse, något man inte lyckats bevisa eller leva upp till.

Att vi alla har olika preferenser, förhållningssätt och upplevelser/erfarenheter är väl ingenting nytt, men det är hur vi använder dessa och hur transparenta vi är med dessa som gör oss oslagbara, tror jag. Besvikelse är något jag också har lärt mig mycket om. Mest eftersom jag själv gått igenom stora besvikelser i livet. Men vad kommer dom ifrån? Jo förväntningarna.

Jag har hur som tänkt mycket på detta. Jag undrar, kan man verkligen förvänta sig att någon annan ska förstå vad som händer mellan två andra människor. Mitt enhetliga svar med mig själv: Nej.

Likes

Comments

​Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dem som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dem som vill sänka dig, sudda bort bad-minded tjommar
Ju mera dem spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Likes

Comments