Bild från Kreta för ca 1,5 år sedan!

Hörrni! Imorgon natt åker jag, My twin, syrran, hennes kille, deras son och några vänner till dem till solen för en vecka! Vi ska till Kreta och det ska bli SÅ FRUKTANSVÄRT SKÖNT att komma iväg! Få släppa jobbet och allt här hemma för en sekund och bara suga åt mig sol, härligt sällskap och god mat!

Det är inte supervarmt där borta vilket på ett sätt är bra då solen är så pass stark på våren att man ändå lär passa sig för att inte bränna sig! Och förhoppningsvis får vi ändå 20 grader och sol hela veckan, ska be för det hehe!

Senaste gången jag var på solsemester var för ca 1,5 år sedan och det var också på Kreta! Men då mådde jag så fruktansvärt dåligt att det enda jag ville vara att dö. Varje natt gick jag ner till havet och stod mellan valet och kvalet att bara låta vågorna sluka mig, att få ett slut på allt hemskt jag kände där och då. Strax efter resan hände mitt andra självmordförsök som var så allvarligt att jag egentligen inte skulle överlevt.. men det gjorde jag!

Just därför är det lite nervöst att åka iväg då lukter och ljud m.m. Kan återkoppla minnen så starkt och jag vill inte uppleva hur dåligt jag mådde då igen.. inte för en sekund. Men ända sättet att se hur allt blir och i sådana fall handskas med det är att åka iväg! Ska verkligen försöka njuta av allt vilket jag också förmodligen kommer göra! Vi hoppas på det bästa!!

Puss så hörs vi!

Likes

Comments

Vissa av sakerna Lisa Olsson bär skulle jag aldrig själv sätta på mig. Men ibland får hon bara till det såå rätt och hur snygg är inte människan i sig själv egentligen!? Galet!!


Hon har ju väldigt ofta en bohemisk touch i sina outfits men kan variera dem från classisk till sportig eller geeky! JAG ÄLSKAR ju trenden med att ha glasögon (som ocvan) och försöker själv hitta ett par jag känner mig snygg i! Jag behöver ju inte glasögon just nu men kommer förmodligen behöva det i framtiden pga diabetesen (den påverkar bla synen..) så lika bra att vänja sig med att ha nåt på näsan haha).

Men visst är det snyggt!? Love it! Sen har hag börjat gilla trenden som Gucci kör på med dessa slipp-in loafers-aktiga skor! Matchar man dem rätt och får bort "tant-känslan" så är det såå snyggt!


Jag hade kunnat bära allt hon har på sig i dessa bilder! En stor inspiration!

Likes

Comments

Denna tjej är så otroligt mycket inspir för mig både utseendemässigt men även utvecklingsmässigt i träning och CrossFit!

En dag ska jag se ut och vara lika stark och duktig som hon! En dag! Nu ska jag bara pränta in det i huvudet och tänka på det varje gång jag blir sötsugen eller bara vill dö under ett pass i boxen!

Eftersom jag inte har förutsättningarna att bli smal och kvinnlig på det sättet samhället förväntar sig har jag börjat ändra om min inställning till ett ideal jag faktiskt kan uppnå med hårt jobb och fokus. Oavsett om jag ser ut som jag gör nu, går upp 10 kg eller lyckas bli som hon på bilderna så DUGER JAG! Men jag vill utvecklas i träning och må bra i mig själv och jag lever hellre hälsosamt och ser ut som ovan än att försöka bli smal eller inte träna alls och bara äta exakt det jag känner för jämt! Det fungerar inte i mitt liv med diabetes och allt, därför väljer jag denna väg!

Muskler, styrka och atletiskt är något jag tycker är sååå fint! Därför ska jag jobba för detta!

Likes

Comments


På senaste har jag börjat gilla den mer naturnära inredningen med trä, sement, linne, färger och gröna växter! Det är verkligen sååå fint och harmoniskt!

Var ju helt såld på den rustika trenden med mässing, sammet och lyxiga känslan men har redan tröttnat på den! Dessutom är mycket av alla fina saker jag förut ville ha svindyra. Det är inte värt att lägga så mycket pengar som 13 k på ex en lampa. Jag har därför ändrat inriktning i min stil vilket jag gör lite hipp som happ hehe, men just nu är den jordnära fast ändå stilrena stilen mitt i prick för mig!!


Ovan är några av sakerna jag skulle vilja ha den dagen jag köper en lägenhet alt hus. Tänk er ljusa slipade trägolv med breda plankor, vita väggar, stora fönster, luftigt men ändå ombonat och inslag av industri, natur, färg och grönska! Mmmm! Harmoni helt enkelt!

Likes

Comments


Gårdagen bestod av påsklunch hemma hos mamma och pappa där alla syskon + syskonbarnen Liam och Theo vad med! Myspys!

Slutade med att jag somnade i soffan och vaknade till och från av att Liam klättrade på mig haha, goding!

Jag är fortfarande så trött jag att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. oavsett hur mkt jag sover så känns det aldrig som jag sovit eller blir utbilda.. så frustrerande och jobbig känsla. Som tur är har jag haft lite ledigt nu under påsk och börjar inte förrän på tisdag igen så får se till att vila ordentligt!

Dessutom åker jag till Kreta om 1,5 vecka med syrran, hennes kille och Liam + brorsan så det ska bli sååå kul och skönt! Är inte supervarmt där borta atm vilket är egentligen bra då solen är så stark på våren och jag inte vill bränna mig! Ska bara njuta av sol, värme, löprundor efter stranden och god mat! Hoppas på en bränna också då jag är blek som ett lakan just nu och är som fulast när jag är blek.. då ser man även hur sjukt trött och sliten jag är så lite färg på kinderna kommer varken skada mitt yttre eller inre! Hörs senare lovies!

Likes

Comments

I lördags satt jag hela förmiddagen och mölade godis och kikade på serier tills jag kände ba "näe nu får det va nog" och tog mig ut på en löprunda i solen! Sprang lite drygt en mil, 6,4 miles, på en timme och 4 minuter vilket kändes helt ok eftersom jag inte sprungit sen i somras! Min kondis är dock sämst atm så lär börja springa oftare för att träna upp den igen! Blir ofta mycket löpning i wodarna (passen) i boxen under sommaren så lär ju börja öva inför det så man inte dör första varvet liksom haha!

Sedan gjorde jag en äggsallad och fortsatte kika på tv hehe!

Likes

Comments

Uppdateringen är inte ens värd att kommentera för att den är så dålig.. men har inte varit mig själv eller på topp en längre tid (som jag nog nämnt 1000 ggr nu..) så även fast jag vill blogga så har jag inte orkat. Vet inte vad det är med mig just nu men jag orkar knappt träna för är så less.. så kommer inte ens lova att försöka igen, även fast jag vill det. Vi får se hur det blir med det helt enkelt!


I alla fall så skippade jag träningen idag och hängde istället med dessa två hjärtan hemma hos mig! Blev lite ost och kex samt massa snack och inte minst skratt! Vi hade så mycket att catcha up och har saknat att hänga vi tre länge nu! Så kul att vi äntligen tog ändan ur vagnen och såg till ett träffas haha!

Likes

Comments