Jag är tillbaka!! Vi kom hem i onsdagskväll men har haft en massa annat för mig vilket gjort jag inte slängt upp något inlägg. Vi har iallafall haft det jättebra. Det var typ svensk sommar värme med två dagar som var riktigt soliga. Vi har varit ute på en klubb, umgåtts med Amanda, shoppat och faktiskt badat i havet! (Eller mer dopat oss i havet) Det var skönt att bara pausa livet lite och njuta. Men när jag kom hade jag en hel del att stå i, men nu är det mesta utrett. Känns bra att vara hemma också.

Kramen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår när vi kom hem från stugan så packade jag upp min väska och sedan började jag se serien 13 reasons why. Bestämde mig innan att jag skulle se klart innan imorgon då jag åker men vi får väl se. Det kan inte bli allt för sen ikväll då vi åker imorgon! Iallafall så har jag packat det sista idag och bara kollat på serie. Ikväll var jag med majsan en stund, vi gick på avion för jag behövde köpa några sommar skor och tuggummi. Nu är jag nog redo för imorgon. Är så himla taggad, har väntat på denna resa så länge! Vi får se hur mycket jag bloggar, annars kommer det väl ett stort inlägg sedan.

Kramen

Likes

Comments

Har inte hänt så mycket sen senast. Det har varit soligt och bra backar så har mest åkt slalom och ätit. Idag gick jag, Linnéa och Christian upp för ljungfruvårtan (tror jag det heter) och åkte i kobåset. Fyfan vad jobbigt det var att gå upp men väldigt fin utsikt! Imorgon ska vi åka hem och det ser jag ändå fram emot för känner mig lite nere här. Tackar Hemavan för denna säsong!

Kramen

Likes

Comments

Idag har vi åkt skidor, njutit av solen, ätit gott och letat efter påskpresent<3

Kramen!

Likes

Comments

Glad påsk allihopa! Äntligen har vi gått på lov. Jag har tänkt att detta lov är så långt bort hela tiden och nu är det här. Tack Gud!

Hade en otroligt onödig skoldag idag. Jag gjorde ingenting. På lunchen unnade vi oss Max för att fira in lovet. När jag slutat hämtade familjen upp mig och vi åkte direkt till stugan. Så det har varit en dag av en massa väntan känns det som. Imorgon blir det iallafall att åka skidor!

Kramen!

Likes

Comments

Ikväll var jag och mamma på bio och såg beauty and the beast. Förutsägbar men riktigt bra i min smak. Kändes väldigt skönt att luta sig tillbaka då jag både stressade imorse för att hinna med bussen och efter middagen för få en massa små grejer gjorda inför kommande resor. Men nu känns det rätt lugnt ändå.

Kramen!

Likes

Comments

Regn, ja det är mitt fel. Bad till Gud att jag alla dagar vi veckan hellre tog regn än motvind. Så förlåt för den. Iallafall bestod min lördag av jobb och plugg. Söndagen var också jobb och sedan var jag på kyrkan och planerade ett läger samt "jobbade" om man kan kalla det för det.

Idag när jag vaknade var det som sagt regn. Det gjorde inte mig något, vaknade innan larmet gick så jag tog god tid på mig att sminka mig. Gjorde go'mackor till frulle samt fick lite plugg och packning gjort. Vid halv ett cyklade jag till skolan och när jag väl var hemma igen landade jag i sängen för att se lite Eva&Adam. Ikväll gick jag en sväng på avion med Majsan. Vi åt froyo och kikade på lite grejer. Jag köpte solbrun som är piller som innehåller betakaroten så man bli brun lättare hehe. Vet inte om det egentligen funkar men man kan ju prova.

Kramen!

Likes

Comments

Åh vad glad man blir när solen lyser och man kan verkligen känna hur den värmer!! Helt underbart.

När skolan var slut gick jag och Felicia ner på stan och satte oss vid älven. Vi köpte jordgubbar och pratade om livet. (Jordgubbarna smakade faktiskt mer än vatten, som de brukar göra denna årstid) Det var mysigt! Vi skildes åt och jag gick till jobbet. Ikväll har jag sett lite Sherlock med pappa men nu väntar johnblund.

Kramen!

Likes

Comments

Igår när jag slutat cyklade jag ner på stan för att möta Olof. Vi gick runt och tittade på grejer och sen satte vi oss ner för att prata lite. Vid fyra tiden cyklade jag hem till Julia och vi lagade tacos tillsammans. Resten av kvällen hade vi matkoma och låg och skrattade åt allt möjligt. När jag skulle cykla hem fick jag jättemycket mensvärk så när jag väl var hemma skyndade jag mig i sängs.

Idag är en vanlig fredag på skolan och när jag slutat ska jag jobba. Inget mer med det helt enkelt. Har inte heller några planer för helgen mer än jobb och försöka plugga lite.

Kramen!

Likes

Comments

I fredags landande denna i lådan, har dock inte hunnit prova något. Men är väldigt taggad på nagellacket och blottingpapir

Likes

Comments