View tracker

Vardagsliv

God kväll! I eftermiddags mötte jag upp Nils på gymmet. Nu sitter jag nyduschad och bänkad framför Bonde söker fru. Simon är på jobbmiddag ikväll så jag skulle värma matrester när jag inser att vi inte har någon micro? Haha det gör ju ingenting och det funkar säkert lika bra att värma i ugnen, men det var så ovant bara.

Är taggad på kvällens Bonde, man känner verkligen att det börjar dra ihop sig nu!

Nu ska jag springa och ta ut maten och fortsätta titta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardagsliv

Nu börjar det kännas lite mer juligt här hemma! Den översta stjärnan har jag fått av mamma och den nedersta granen var med i mitt storköp på Clas Ohlsson. Det stod en annan adventsljusstake där innan som hade sladd och gick inte på batteri som denna granen. Det finns dock inget bra uttag i köket (där den här granen står) så sladden hängde typ över hela diskbänken... Snyggt... Men nu är det åtgärdat!

Shit vad jag tjatar om det här julmyset här på bloggen känner jag... men jag känner redan nu att det kommer bli tungt att packa ner alla jullampor sen. Men man får carpe diem och leva i nuet och alla de där visdomsorden hehe.

Likes

Comments

View tracker

Vardagsliv

Hej bloggen!

Imorse tog jag mig till vårdcentralen för att kolla upp mitt vänsteröra. Jag tog ju två nya hål i örat för snart sju veckor sen men har fått en infektion i ena hålet som har hållit i sig i ett par veckor nu. Har inte kunnat ligga på vänstersidan på sju veckor buhu.

Efter vårdcentralen åkte jag hem till pappa och har röjt upp det sista på mitt rum där. Vi ska byta rum till helgen så att pappa tar mitt rum och min säng där får flytta in i pappas rum, som även är mitt gamla rum. (Haha om någon ville anteckna alltså) Nu har jag ätit och ska snart samla kraft och fortsätta med min garderob och försöka organisera mitt sminkbord.

Hörs sen!

Likes

Comments

Vardagstankar

Jag har så svårt för förändringar alltså. Även om det är en förändring från något bra till något annat bra kommer jag på mig själv att liksom sörja det där som aldrig kommer komma tillbaka igen.

Jag trivs jättebra i vår lägenhet och med Simon. Jag gillar att gå runt här och dona och även fast det ibland känns som att jag är på besök så vet jag att det kommer kännas som ett hem här sen när allt har kommit på plats.

Det handlar nog snarare om att det här är ett sånt tydligt steg på att man faktiskt växer upp, man bor inte hemma längre utan ska skaffa sig ett eget hem utan mamma och pappa. Både lite läskigt och ledsamt tycker jag. För trots att det alltid kommer kännas som att komma hem när man hälsar på så kommer det inte bli mitt "riktiga" hem igen.

Det kommer bli bra det här, det är bara det att själva övergångsfasen känns lite jobbig just nu.

Likes

Comments

Tips, Vardagsliv

I fredags överraskade jag Simon med kylskåpsmagneter som jag hade beställt förra veckan. Är jättenöjd med dem, genast blev köket mycket mer personligt. Plus att det inte känns lika jobbigt att öppna kylskåpet och packa in alla varor man lagt sina pengar på haha. De är de små sakerna eller hur?


Likes

Comments

Vardagsliv

Godmorgon bloggen!

Idag har jag hämtat ut Luciabiljetter och försökt få tag på någon på min vårdcentral. Sjukt produktiv dag hittills alltså! Tänkte försöka vända på det nu dock och städa upp och packa upp ett par lådor. Det här packandet alltså, tar aldrig slut.

Hörs sen!

Bild från flyttdagen, tycker den representerar hur det känns att flytta i allmänhet

Likes

Comments

Vardagsliv

Igår hade vi det första glöggmyset här hemma. Längtar inte tills man inte får dricka glögg längre, eller när man måste plocka ner adventsljusstakarna. Det är så mysigt!

Idag har vi lagat första måltiden i lägenheten, spisen fungerade ;) Jag har även kämpat i 40 minuter med att få upp en slinga på vår balkong, den är inte top notch än, den ser dock ut att vara det nerifrån gatan, men jag ska fixa det imorgon när det blir ljust ute tänkte jag.

Likes

Comments

Vardagsliv

Hej bloggen!

Idag har jag varit inne på jobbet ett par timmar och mötte sedan upp mamma som var i stan. Vi hamnade på Clas Ohlsson, som helt plötsligt kändes som en affär som har allt jag behöver i mitt liv. Blev lite storhandling så jag tror att det är nu jag officiellt är vuxen. Jag njöt av att köpa ett diskställ, det måste vara måttet på att man är vuxen.

Nu ska jag fixa med alla mina inköp och sen börja organisera min garderob innan sambon kommer hem. Hörs sen!

Likes

Comments

Vardagsliv

Är ni redo för världshistoriens gulaste bilder? Häng med

I fredags sov vi första natten i lägenheten och då nästan måste man äta pizza på golvet och dricka bubbel kände vi. Så det gjorde vi med hehe.

Det är intressent att bo på ett ställe där inte alla lådor är upplockade, man vet inte var allt är och så sitter man där och bara "Hur ska vi skära pizzan?" "Vi har inget hushållspapper" "Äger jag ens en osthyvel?". Det mesta går att lösa provisoriskt i alla fall haha.

Likes

Comments

Vardagsliv

Två bilder från flytten. Nederst ser ni korgen med fika som mamma hade fixat till all flytthjälp i fredags. Hon hade bakat sockerkaka, kokat kaffe och varmvatten pga ingen visste var vattenkokaren var haha <3

Hej hörni!

Vilken helg! Känns verkligen inte som söndag idag eftersom fredag till lördag bara gick till allt fixande, som det ska när man flyttar haha. Idag har jag och Simon varit och storhandlat och köpt kryddor, buljong och allt det där. Nu sitter jag och tittar på youtube och om ett par timmar ska vi äta söndagsmiddag hos Simons föräldrar!

Hörs sen!

Likes

Comments