Header
View tracker

Hallå alla! Min dag idag har varit bra, men ganska händelselös.. jag har gått i skolan som vanligt och där hände inget speciellt. När jag kom hem pluggade jag juridik då jag har prov på fredag, det kommer nog gå bra...
Kommentera gärna hur er dag varit!!!
Nu ska jag gå och lägga mig så vi hörs imorgon!
-L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hallå alla fina!

Nu är det söndag och jag vill verkligen inte att helgen ska ta slut. Men inget varar för evigt tyvärr, har dock haft en jättebra helg. I fredags kom min kille hit och han sov här, det var mysigt. När han drog hem drog jag och min gode vän Emma och käkade på Pinchos, och sen drog vi hem till mig, och även hon sov över.

Idag har det varit fars dag, så papp och min bror kom över på middag, vilket även det var trevligt då jag inte ser någon av dem speciellt mycket nuförtiden.

Nu ska jag gå och lägga mig..

Vi hörs imorgon!

-L

Likes

Comments

View tracker

Hallå alla! Idag har varit en sorgens dag då Donald Trump vann presidentvalet i USA inatt, och jag håller inte med hans åsikter alls... vi diskuterade det i skolan ett bra tag.

Efter många otrevliga tankar lade jag dock detta bakom mig och körde igång med min dag på riktigt. Det snöade imorse, men snön smälte...

Efter en kort dag i skolan drog jag och tränade lite ben, och det gick bra faktiskt..
Sedan dess har jag bara pluggat lite och vilat eftersom jag inte mådde så bra där ett tag...

Vi hörs imorgon!
-L

Likes

Comments

Hallå alla! Nu ligger jag i mörkret och ska sova.. har precis avslutat ett samtal med min käre pojkvän, och ingen av oss kan vänta tills helgen då vi ska ses.
Idag har jag varit i skolan, hände inte jättemycket, som vanligt. Slutade sent så jag hann inte gå och träna, men det gör jag imorgon direkt efter skolan...
Har prov i privatjuridik nästa fredag så det håller jag att plugga till, ber till Gud att det går lika bra som förra gången...

Vi hörs imorgon!
-L

Likes

Comments

Hallå alla fina! Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Det var den första skoldagen efter lovet, men jag känner mig inte så trött, så det är positivt..
När jag kom hem från skolan pluggade jag lite och sedan städade jag lite på rummet och plockade undan tvätt och disken. Samlar in vuxenpoäng...
Imorgon kommer nog det hända åtminstone något kul..
Vi hörs imorgon!
-L

Likes

Comments

Hallå alla fina! Idag har jag inte gjort speciellt mycket då det är söndag. Men jag har iallafall varit på gymmet en timme i eftermiddags då jag tog en skön sovmorgon, körde överkropp och lite ben plus kondition. Det var ett svettigt men bra pass. Sedan jag kom hem vid två har jag kollat på film och inte speciellt mycket mer än så.

Vintern har börjat komma så jag borde gå till pappa på vägen till skolan imorgon och hämta mina vinterskor, men jag får se hur det blir.

Imorgon återgår man till rutinerna, det ska ändå bli lite skönt..
Vi hörs imorgon!
-L

Likes

Comments

Hallå alla fina! Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Idag har varit en kul dag, men inte speciellt händelserik. Som ni säkert redan visst var jag och sov över hos min moster med Agnes inatt, och innan vi drog hem till Sverige på gåsmiddag var vi på Joe and The Juice och käkade lite lunch, vilket var mycket gott....
När vi var klara där tog vi bilen över och där hoppade jag och Agnes av så kom mamma, pappa och min bror och hämtade oss och så körde vi därefter till mormor där middagen var. Och jag upptäckte att gås var mycket godare än jag trodde det skulle vara, vilket är positivt.

Efter några timmar körde vi dock hem, och på hemvägen tittade vi på alla lyktor som folk har tänt, vilket var så fint att jag nästan började gråta!!
Sedan dess har det inte hänt så mycket.
Nu ska jag sova då jag ska träna imorgon
Vi hörs imorgon!
-L

Likes

Comments

Hallå igen! I nuläget ligger jag och Agnes och kollar på tv hos vår moster. Båtfärden gick bra, och mostern mötte upp oss i regnet på stationen och vi drog för att hämta upp våra kusiner. När de var upphämtade drog vi och badade på badhuset som inte låg långt ifrån deras skola. Det var ett mycket bra badhus måste jag säga... efter några timmars badande drog vi och köpte lite mat, då man blir HUNGRIG av att bada. Stället vi köpte ifrån hade inte speciellt bra glutenfritt utbud vilket sög. Detta löste vi genom att jag tog en sallad med jättegoda klyftpotatis på sidan. Detta var en vinnande kombo ska gudarna veta.
Efter vi käkat klart lade vi oss bara i soffan och kollade film, det blev Dirty Dancing. Om ni inte har sett den så gör det, den är så fruktansvärt bra!!
Vi hörs förmodligen imorron men jag lovar inget!
-L

Likes

Comments

Hallå alla fina! Nu sitter jag på espresso house med @agnesvera och myser lite. Vår båt till Danmark går snart och därför hänger vi här
Det ska bli kul att hälsa på mostern med henne då vi har så fruktansvärt kul ihop...
Jag har druckit en kopp latte med extra styrka så jag är ganska pigg just nu och lite småhög på koffein, så vi får se hur länge det håller i sig..
Vi hörs sen
-L

Likes

Comments

Hallå alla! Jag är mycket väl medveten om att jag inte är speciellt duktig på att uppdatera på bloggen.. men här är ett inlägg ändå..
Den senaste tiden har varit stressig så jag har bara pluggat inför en massa prov som nu alla är avklarade, och nu är det lov..
Imorron kommer bae över, och det ska bli så mysigt. Jag kan inte lova nåt inlägg, men jag ska försöka..
Idag har jag varit lite produktiv och städat mitt rum och håller nu på att laga lite soppa. Gjorde dock en liten tabbe, jag glömde att skölja potatisen och det kom jag på när jag redan slängt i den i soppan, shit happens.. Nu ska jag återgå till att städa!

Vi hörs när vi hörs!!
-L

Här har vi lite bilder jag tog för några dagar sedan

Likes

Comments