Header

​Hallå alla fina! Jag har inte bloggat på några veckor, men idag kommer ett extra lång blogginlägg som kompensation för det. Jag har varit sjuk denna veckan, och var hemma från skolan i fredags, vilket inte var speciellt kul, är dock på bättringsvägen så det är skönt.

Igår myste jag min käre kille hos honom. Det är helt otroligt hur mycket man kan sakna en person, trots att man ses nästan varje helg... Vi åkte även till Hembygdsparken och strollade runt där och jagade en och annan pokémon. 

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Jag vaknade och spelade lite hay day på mobilen för att sedan få lite plugg gjort vilket var tråkigt, men nödvändigt..

Veckan som kommer innebär förmodligen ingen speciellt då det enda dom händer är att jag går i skolan, men vi får se vad som händer... Jag vill även försöka blogga mer än en gång i veckan...

Vi hörs när vi hörs!

-L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hallå alla fina! Idag har varit en produktiv dag måste jag säga. Den började med en liten powerwalk med @agnesvera , vi gick inte speciellt långt för vi både håller förmodligen på att bli förkylda. Sen käkade vi lite frukost med mamma, och sedan fick vi även lite plugg gjort då jag har prov i privatjuridik imorgon,det känns bra. 

Efter att Agnes stack hem vid två har jag och mamma varit på Ikea och provat soffa och jag köpte även en till kudde och även en jäkla massa ljus. Vilket kommer gå åt som smör nu på hösten. 

Veckan över lag har varit ganska händelselös, jag hade studiedag i onsdags så då drog jag och hängde med pojkvännen i Ängelholm, vilket var jättemysigt. Vi hinner inte ses speciellt ofta så när vi väl gör det räknas varje sekund av det. Förhoppningsvis kan han komma hit på tisdag, så det berättar jag om nästa vecka. 

Imorgon har jag klassfoto, och jag vete exakt vad jag ska ha på mig och hur jag ska skinka mig vilket underlättar mitt liv oerhört, jag kör helsvart med en enkel sminkning och håret uppsatt i en messy bun. 

Vi hörs nästa söndag!

-L


Likes

Comments

​Hallå alla fina! Som ni alla säkert redan har sätt har jag inte varit speciellt aktiv de senaste veckorna. Jag har inga bra ursäkter för det, men jag har varit så otroligt trött den senaste tiden. 

Roliga saker har dock hänt, som att jag förra veckan fyllde 17 och under samma dag drog till Stockholm på studieresa med klassen. Det var jättekul och jag lärde mig mycket under de dagar som vi var där.

I helgen hade jag lasagnekalas hos min käre mor och hennes del av familjen, vilket även det var mycket trevligt.

Resten av denna veckan kommer nog bli ganska händelselös, men vi hör på söndag iallafall

Vi hörs på söndag

-L

Likes

Comments

Hallå alla fina! Nu sitter jag vid mitt skrivbord och pluggar lite engelska, det går bra. 

Denna vecka har varit intressant. I veckan hände det inget speciellt, men mamma var på kurs i Helsingör, så jag har varit ensam hemma, och gud va skönt det har varit.

Tjejerna var här på tjejkväll i fredags, och det var jättemysigt. Igår var jag ute och jagade pokemons i stan. Det gick ganska bra måste jag säga...

Idag har jag hängt med en kompis och min kille, och även idag har det jagats. Pokemonsen ville dock inte komma fram.. Det fanns två Picatchus som jag så gärna vill ha på samma ställe, men de dök inte upp.. Bättre lycka nästa gång antar jag. Nästa vecka blir nog intressant, den börjar med att jag får sovmorgon, vilket uppskattas oerhört.

Det är en och en halv vecka tills jag åker till Stockholm, och jag fyller även år då. Gud vad jag längtar!

Vi hörs nästa vecka

-L

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag är så ledsen för att jag inte la upp något blogginlägg igår, som jag egentligen skulle göra, men jag glömde helt bort det.. Men huvudsaken är ju att det faktiskt kommer ett blogginlägg.

Veckan har varit intressant. Skolan tuffar på som vanligt, och jag hänger med bra och gör mina läxor i tid. Igår, söndag, var jag i Munka Ljungby och hälsade på min kille. Vi har det så mysigt ihop, och jag levlade upp till level 11 på Pokémon GO vilket jag är glad för.. Det är typ det enda vi gör när vi ses, jagar pokémons och i allmänt njuter av att vara tillsammans. Vi kollar även på skräckfilmer ibland, men jag är den enda av oss som faktiskt blir rädd. Sjukt konstigt faktiskt...

Denna veckan kommer det nog inte hända speciellt mycket, men vi får se hur det går..

Vi hörs på söndag!

-L 

Likes

Comments

​Hallå alla fina! Denna vecka har varit utmattande på flera plan.. Skolan började i tisdags, och redan dagen efter började schemat.. Jag antar att det är så i tvåan...

Men det som är så märkligt är att min kille inte har börjat med schemat ännu. Visserligen går han på ett yrkesförberedande program, och jag går ett högskoleförberedande.. Men det är fortfarande inte rättvist.

Idag har varit en ganska tråkig dag.. Den började med att jag och Agnes vaknade och käkade lite frukost med mamma. Sedan drog vi och hjälpte morfar att städa lite i hans hus, det behövdes kan jag säga.. När vi var klara med det efter ca 2 h  drog vi till Max och käkade, som vi brukar göra.  Jag tog en Tripple cheese med smält cheddarost-dipp och en chokladlyxshake vilket var jättegott.

Sedan dess har jag varit hemma, och pluggat lite. Och mamma kom hem med min favorittavlor som jag hänt upp i mitt rum. De är båda ganska färgglada så mitt rum får ganska mycket färg av dem, vilket jag är nöjd med..

Det är skola imorgon så jag borde lägga mig rätt så snart.

Vi hörs nästa vecka om inte tidigare!

-L

Likes

Comments

Hallå alla fina! Just nu sitter jag och @agnesvera i min säng och snackar med min kille på FaceTime, och bloggar. 

Idag har det egentligen inte hänt något speciellt. Vaknade lite tidigare än alarmet som gick av  kl 08.30, och drog och tränade lite. Träningen gick mycket bra och efter det stack jag hem och städade innan Agnes kom...

Efter att hon kom hit och vi softade lite här hemma, drog vi ut och jag jagade pokemons. Jag fångade bara en enda vilket sårade min stolthet något oerhört. Vi drog dock ut en gång till, och då fångade jag 10 st på typ 10 min eller något sånt. 

Imorgon ska vi städa hos morfar, och det är typ det enda jag ska göra, förutom att plugga såklart...

Jag hör av mig snart igen!

-L   

Likes

Comments

​Hallå alla fina! Jag har fått en ide ( egentligen var det @agnesvera som kom på det, cred till dig! ). Istället för att tillfälligt lägga ner bloggen kommer jag framöver lägga upp ett inlägg varje söndag och berätta lite om häjdpunkterna i min vecka. På detta vis kommer jag in i bloggandet igen, och ni får ändå veta lite vad som händer i mitt liv... Sen får vi se om jag blir mer engagerad och lägger upp ner än ett inlägg i veckan.

Denna veckan som gått har varit ganska intressant. Jag har hängt mycket med kompisar och njutit av det sista av sommarlovet. Det har gått så fort, tänka sig att jag börjar mitt andra år på gymnasiet imorgon...

Idag ska jag vara produktiv och lämna tillbaka lite böcker på bibblan och jaga lite pokemon, allt detta innan jag ska träffa en polare...

Vi hörs nästa vecka!

-L

Likes

Comments

​Hallå alla fina! Jag kommer att lägga undan bloggen ett tag. Känner inte suget, och ni har alla säkert redan märkt hur dålig jag är på att uppdatera den.. Så jag anser att det inte finns någon vits med det just nu.

Hoppas ni förstår

Vi hörs någon dag snart, hoppas jag

-L

Likes

Comments

​Hallå alla fina! Igår kväll kom jag hem från Stockholm där jag har varit i några dagar med familjen.. Hemresan tog 9 timmar, och detta beror på att vi hamnade i en bilkö som stod helt stilla i 2,5 timmar. Ni som känner mig vet hur mycket jag hatar köer, så jag håll på att bli lite tokig på den... 

Stockholm var jättebra, vi var där 5 dagar. Pappa var med för första gången på 9 år, så det var riktigt nice. Jag har även märkt att när vi är i affärer som har soffor dras vi alltid till dem. Och vi var och testade världens i särklass skönaste soffa... Den må kosta en mindre förmögenhet, men shit va skön den är..

Vi gjorde både lite turistiga grejer och lite som inte så många turister gör, så det blev en bra blandning...

Idag ska jag gå över till mamma, det är egentligen det enda som händer..

Vi hörs!

-L

Likes

Comments