Från igår då jag och mamma var på morgonyoga på en gård i närheten, med tillhörande frukost.

Dålig bild, men mina underbart fina vinröda, mockaskor med rosett från butiken Marina här i stan.

Hej på er! det var ett tag sedan nu och det beror dels på att sommarlovet är över och skolan har dragit igång igen. Men också för att jag tyvärr haft noll inspiration till bloggen det senaste, vi får hoppas det går över snart och bara är tillfälligt. Ja, som sagt är skolan igång igen och det betyder också att jag har börjat 1:a året på det estetiska programmet med inriktning på dans. Såklart var det stel stämning i början när man träffade alla nya, men jag kan säga att det redan börjar släppa (estet är just känt för bra sammanhållning mellan eleverna då man har samma intresse) och det känns riktigt bra. Det ska bli så roligt att få möjligheten att utöva sitt största intresse i skolan och att det är just dansen det kretsar kring.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi var som sagt inne i Almería stad där man bland annat hittar en shoppinggata vid namn Paseo de Almería, där hittar man massa kända butikskedjor. Staden är genuint spansk med sina många caféer och tapasbarer, samt de små tvärgatorna med sina vackra slitna fasader. En höjdare om man vill ta del av det spanska storstadslivet, fritt från turistfällor. Det som kan vara bra att veta är att det inte är en stad där man har någon bredd i språket. Man märker att de vill till varje pris behålla det spanska språk & uttryck. Detta innebär att engelskan är mycket dålig, men det går alltid att lösa på något sätt. Vi tittade även på den kända katedralen och besökte det medeltida fortet Alcazaba med sin välbevarade, majestätiska trädgård.

Likes

Comments

Resan bestod ju såklart av mycket poolhäng i den dryga 30 gradiga värmen som infann sig varje dag. Vi bodde precis vid en lång och jättefin strandpromenad vid havet där vi doppade oss i slutet av dagen. Hur härligt?! Vi bodde på ett hotell i utkanten av staden Almería i den lilla orten El toyo, en liten och väldigt ung ort som byggdes upp 2005 för att anordna det så kallade Medeterranean Games. Efter detta som hölls i tio dagar stängde dem ner orten och efter fem år öppnades den igen för att då börja driva upp hotellen, butiker & restauranger och skapa en verksamhet. Därifrån har det utvecklats och blivit ett omtyckt resmål med de vackra stränderna, bra hotell och dess sevärdheter.

Vi var även ute på utflykter, tittade på sevärdheter och shoppade i staden Almería. Detta kommer ni få ta del av snart. Kramis!

Likes

Comments

¡Hola!

Är nu hemma efter en varm & skön vecka i Almería. Nu när jag är hemma och har tillgång till bättre wifi kommer det komma inlägg med massa härliga bilder från resan. Hoppas ni är taggade för det är jag!

Likes

Comments

Hej! hoppas er helg har varit bra. Håller nu på att packa det sista inför resan, med viss ångest över att jag i vanlig ordning har med mig för mycket samtidigt som jag ställer mig frågan "har jag med mig för lite kläder?" Under tiden jag gör detta har jag precis ställt in två focaccia-bröd i ugnen, vi tänkte nämligen kicka igång med medelhavet redan ikväll och ha en skaldjurskväll. MUMS! Sedan lär det bli tidig i säng då det är uppstigning kl. 3 inatt, iväg till flygplatsen och vidare till Almería och Spanien! Förut öste regnet ner här hemma så jag har absolut inget emot att dra iväg till värmen en vecka. Ses snart, kramis! <3

Likes

Comments

Gomorron på er!

Nu kommer det andra inlägget från Paris med fler härliga bilder. Men än är det inte över med reseinlägg för på måndag drar jag och mamsen till Spanien och då lovar jag att bloggen kommer fyllas med fler fina semesterbilder. Längtar!! Ja, ja nu ska jag ta tag i packningen, igen. Ha en fortsatt bra dag. Adios!

Likes

Comments

Bonjour! guess who´s home?

Nu är jag tillbaka hemma igen efter några riktigt bra och roliga dagar i Paris. Vi har såklart varit runt på massa sevärdheter som de turister vi är. Vi var bland annat uppe på toppen av Eiffeltornet, helt magiskt att se hela Paris från ovan. Sedan har vi shoppat, ätit god mat och bara vandrat runt en hel del. En vanlig storstadssemester helt enkelt. Vädret har väl inte varit på topp då det var molnigt och lite regnigt ungefär hela resan, men det gjorde inte så mycket.

Tänkte dela upp Paris-inläggen i minst två delar, då lagringsutrymme typ inte existerar med tanke på konsumtionen av fotografering de senaste dagarna. Sedan kanske ett litet bonusinlägg kommer, men mer om det senare ;)

Likes

Comments

Mitt under packandet till Paris, som jag för övrigt drar till imorgon bestämde jag mig för att dela med mig av lite bilder från min lilla vistelse i Malmö då jag var på Håkans konsert. Jag har bara ett ord att säga. Magiskt!

Likes

Comments