Var på slagsta glass idag, knappt så jag ens orka det då jag blivit jätte förkyld. Skrev högskole prov hela dagen igår och var på bio på kvällen därav den dåliga uppdateringen.


Likes

Comments

Var på 60-dagars festen i onsdags. Därför uppdateringen varit lite dålig. Temat denna gång var White nånting 😉 alla hade alltså vita kläder på sig och de delade ut vit kroppsfärg också. Och eftersom att det var uv ljus så lyste både kläderna och färgen.

Likes

Comments

Skrev nyligen att jag beställt min studentklänning, men blev rätt besviken när den kom hem då den var alldeles för liten. Deppade över det en liten stund, men nu är en ny beställd. Har dessutom beställt en balklänning, äntligen. Nu håller jag tummarna för att de ska passa. Bilderna ovan var några klänningar jag valde mellan, men beställde ingen av dem. Den jag beställde får ni se bild på om den passar ;)

Likes

Comments

Har blivit helt besatt av denna tv-serie. Den är sååå bra. Rekommenderar er alla att titta på den, ge den en chans iaf för man blir helt fast.

Likes

Comments

studenten 2014

Snart är studenten här, bara 66 dagar kvar för mig! Så tänkte tipsa lite om klänningar och skor o.s.v. Allt ovanför kommer från Nelly.com.

Likes

Comments

Kvällen idag kommer bestå av att plugga. Har alldeles för mycket just nu, men bara 67 dagar kvar till studenten nu. Man börjar se ljuset i slutet av tunneln nu.Skönt att inte behöva sitta själv och plugga iaf.😊

Likes

Comments

Före


Under tiden


Efter

Blev inte så stor skillnad. Mina ögonbryn är jätte ljusa normalt och så är de jätte tunna. Behöver därför alltid fylla i dem för att det inte ska se tokigt ut till mitt mörka hår. Använde depends ögonbrynsfärg, färg brunsvart.

Likes

Comments

Idag fyller min syster 4 år, grattis till henne! Firade det med presenter och fika med släkten.
Likes

Comments