Tillbaka i huvudstaden. Skulle mer än gärna stannat kvar på holmen och fortsatt ledigheten men nu är det inte mycket kvar innan jullov. Nästsista tentan skriven idag och planering inför kommande seminarium och simulering är gjord. Jag tycker verkligen om min utbildning men nu är jag så trött på allt som har med plugg att göra. Trött på mycket annars också, skulle behöva sova en vecka eller två. Jobbig känsla att inte känna igen sig själv energimässigt.. Lite piggare blev jag idag när jag fick hämta ut några paket från posten, löjligt skoj med paket. Nu ska jag kämpa för att hålla mig vaken i nån timme till innan jag får krypa ner i nybäddad säng.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Snön faller, stora fina flingor. Jag har försökt plugga hur länge som helst men koncentrationen är som bortblåst, kan inte ens läsa en mening utan att tänka på 10 miljoner andra saker. Tänkte försöka samla mina tankar med ett blogginlägg men allt snurrar runt runt. Delar med mig av lite bilder från veckan istället.

Gungat runt på Rosella i två dagar. Igår blev jag fruktansvärt sjösjuk och känner mig helt ur balans ännu idag.

Biodejt med Ida. Vi var nästan ensamma på bion. En helt bra film (som jag glömt namnet på..). Man blev lite lipis och rörd, jag har verkligen så lätt att gråta till filmer.

Solskenspromenad med fina Emma. Att få gå långpromenad, i fint väder och med bästa sällskapet, det ger en energi!

Kattmysa

Julklappsfix. Tror att jag lyckats riktigt bra med klapparna i år faktiskt.

Sen har jag fått hänga med gulle Malin, blandat grogg på arken, umgåtts med familjen och stressat över tentorna. Jag längtar så tills att de är över och jag får åka iväg några dagar.

Likes

Comments

På indigo, med god mat och en snygg. En bra kväll!

XO

Likes

Comments

Slängde ihop lite lussebullar idag på dagen. Skulle så vilja få den där härliga julkänslan men just nu känns julen väldigt långt borta av någon konstig anledning. Och ändå är den här, nu. Jag har i alla fall alla julklappar fixade vilket är otroligt skönt. Åh det är så kul att fixa klappar och glädja andra! Nu ska jag tillbringa fredagskvällen med den jag tycker om mest. Puss och kraam

Likes

Comments

Jag har varit hemma på Åland sen i fredags. Åh det är så skönt att vara hemma! Jag är ledig hela denna vecka (då vi ska ha tid att tentaplugga..) så valde att stanna här. Har ingen lust överhuvudtaget att bege mig tillbaka till Helsingfors före jul för att skriva de sista två tentorna. Pluggmotivationen finns knappt där, men det är bara att bita tag i det och ge det sista. Nu ska jag läsa igenom lite anteckningar och laga middag innan jag ska träffa Ida för en liten dejt!

XO

Likes

Comments

Idag gjorde bland annat detta mig glad:

-en intressant skoldag med föreläsningar om mental hälsa och psykofysisk fysioterapi. Startade nya tankar i huvudet och gav en nya perspektiv. Detta är något jag vill jobba med i framtiden!

-ett paket med träningskläder, höjer motivationen lite extra. Alltid kul att få dra på nåt nytt och gå till gymmet.

-yoga, underbart att försvinna in i sin bubbla, röra på sig och känna efter.

En bra dag!

N​u ska jag ta tag i plugg och tvätt innan jag ska träffa Rebecca. Fantastiskt att så många kompisar bor i samma lägenhetshus så det bara är att springa upp eller ner nån trappa. 

Likes

Comments

Just nu har jag sån hemlängtan. Vill hem till trygga platser och trygga famnar. Jag trivs jättebra i Helsingfors men att ibland få komma hem till Åland, familjen och tryggheten är något jag behöver. Och djuren, de saknar jag massor, tänk att de kan få en att må så bra.

Hjälpte @lydiasundlof iväg med alla hennes väskor tidigare. Hon har redan fått jullov och om man är avis.. Tänkte att det skulle vara skönt att få vara ensam en stund, en timme har gått och jag har redan tröttnat. Jag trivs bra i mitt eget sällskap men föredrar absolut att umgås med andra, det ger mig så mycket mer.

Nu ska jag hänga med @inprogressisabelle, vi borde ta tag i lite plugg men har en känsla av att det kommer sluta med soffa och serier. Bästa tänkbara kvällsaktiviteten idag då jag är rätt slut efter ryggpasset vi smällde av tidigare.

XO

Likes

Comments

Ännu en helg förbi som bestått av roliga jobbpass, bra träningar, häng med fina kompisar och allt för lite plugg. Jag måste verkligen lära mig att plugga, något jag aldrig kunnat, liksom veta hur jag ska läsa och gå till väga. Kanske någon som känner igen sig? Är så avundsjuk på de som kan läsa igenom något en gång och sen så sitter det bara.

Och här sitter jag nu, med böcker omkring mig, powerpointar som borde läsas och rapporter som borde skrivas. Hann bara börja innan koncentrationen flög iväg och jag kom på sisådär 100 andra saker som jag skulle kunna göra.. Dags att försöka koppla bort allt annat för en stund och bege sig in i plugget på nytt. Kroppen skriker efter jullov.

Likes

Comments

Idag saknar jag denna pingla lite extra. Hon är så förstående och peppande, en sån som alla behöver i sitt liv💗

Jag är ledig långhelg, så skönt! Ska ladda batterierna inför kommande tentor, träna, jobba och försöka att ta det så lugnt som möjligt för kroppens skull. I december ökar tempot igen så lika bra att ta vara på lite lugn.

Nu är det dags att bege sig iväg på jobb. Hoppas att ni alla får en fin helg!!

Likes

Comments

Det vräker ner blötsnö ute och är ruggigt. Blev att tänka på denna reklam (som jag tyckte var så tilltalande på något sätt så att jag måste ta en bild). En bra reklam enligt mig! En sån man blir lite varm i hjärtat av och inte stör sig på. Höjde mitt humör rejält när jag stod och väntade på tuben och var trött och frusen. Ska mysa i stickade tröjor och krama mina vänner lite extra under dessa gråa månader.

Likes

Comments