Hej! Jag lever och mår bra, riktigt bra. Nyligen hemkommen från grekiska västkusten☀

När mamma frågade om jag skulle haka på till Grekland på min lediga vecka var jag inte långsam på att tacka ja! Jag är ju lite kär i Grekland. Denna gång bar det av till grekiska fastlandet och Parga, helt fantastiskt ställe. Rekommenderar varmt.

Olivmuseum Paragaea, väldigt intressant och olivoljan var så god så man ville dricka den - handlade apelsiner av en liten gubbe som körde runt med en bil fylld av citrusfrukter.

Åt grymt god mat varje dag, där levererar grekerna verkligen! Älskar det grekiska köket - Klättrade upp och vandrade runt i en gammal borg med utsikt över lilla staden

Alltså hur fint? Hade ungefär 100 bilder på telefonen med detta som motiv i olika ljus och vinklar..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En dag på stugan med Martin, Anna och Johan. En av sommarens finaste dagar

En bättre måndagsmiddag med Amanda, Viccy och Lydde

Hel dag ute på Vårdö med kusiner + barn. Så mycket glädje - Jordgubbar i mängder

En favorit

Nåt som ger mig ett otroligt lugn, åka båt och vara på stugan

Likes

Comments

En till del med lite bilder från de bästa tillfällena i sommar.

Åka båt en fin sommarkväll

Mysas med kissen - Ta en paus och andas frisk luft under jobbveckan

Utflykt med dessa två

Ungefär bästa tisdagen någonsin med Amanda, Viccy och Lydde. Mojitos, halloumiburgare, skratt, champagne, sång, shotbrickor, dans.

Likes

Comments

En hel kväll med dessa favoriter. Bästa bästa!!

Fina blommor, lite lyx i vardagen

Middag med hela familjen på garden, en av få gånger som vi alla varit samlade denna sommar - mommo på besök

Rida barbacka i kvällssolen

Ostbricka hos Melle med tjejerna. Hon hade fixat lika fint som alltid!

Likes

Comments

Denna sommar har gått så otroligt snabbt, känns som att allt går bara snabbare och snabbare. Har varit en så härlig sommar hittills i alla fall, och ännu är det lite kvar. Ska verkligen ta till vara på det sista nu. Del 2 med lite bilder.

Student, firade fina Amanda

Gårdsfest, en av sommarens höjdpunkter utan tvekan

Kika lite korp - Cykelfest hos Anna med massa härliga människor

Midsommar med tjejerna, middag, blomkransar, traktorflak och midsommarstångresning, sån idyll - golf med M❤

Likes

Comments

Hej hej hej! Tomt bara värre här. För att lugna och underhålla några av mina kompisar så tog jag mig äntligen tiden att slänga ihop ett inlägg. Har ju hänt ungefär 1000 saker sen sist, tänkte att jag sammanfattar med lite bilder i några inlägg, kul att titta tillbaka på senare. Så här kommer första, Grekland med Esther i maj, underbara saker, fanns inte mycket att klaga på.

Likes

Comments

Lite från senaste:

Hängde med Melle och njöt av våren de sista dagarna i Helsingfors. Mamma och Siri hjälpte mig med flytten hem och sen hann vi även på besök till mommo. Hade bästa känslan när sista tentan var skriven och man fick sommarlov!!

Hemma på ön, heeelt underbart!! Hann bara vara hemma några få timmar innan det var dags för fyra dagars jobb. Sen jag gick av båten i lördags har jag myst med Martin, packat upp (alltid otroligt jobbigt att packa upp??) och storstädat lägis, promenerat med Esther, packat väskan på nytt och utomhustränat med Lydde. Nu ska jag äntligen få ta det lite lugnt och jag ser såå framemot det

Likes

Comments

Torsdag och jag har redan tagit helg! Skönt med långhelg men riktigt tråkigt att det är sista helgen i Helsingfors på ett tag.

Har haft världens effektivaste dag och mitt humör är på topp. Nu ligger jag i Melles soffa, skriksjunger med till gamla klassiker, tittar på när hon städar och väntar på att våra kokosbollar ska bli lite kalla i kylen. Bra sätt att avsluta en bra dag.

Tre från idag:

Likes

Comments

Alltså titta! Kärlek vid första ögonkastet.

Dessa fick följa med hem från Stockholm. Längtar tills det blir torrväder så jag får använda de, nu regnar det och snöar om vartannat.. Är så otålig och vill helst ha på de mest hela tiden men det sista jag vill är att de ska bli förstörda så de får vänta i lådan.

Likes

Comments

Tisdag och en riktigt kall och grå sådan här i Helsingfors. Våren och värmen är efterlängtad...

Började dagen med sovmorgon, välbehövligt efter helgen. Begav mig sen till skolan för att massera min sista klient, verkligen varit så lärorikt och roligt fast jag hellre får massage än ger.. Hade i alla fall turen att själv få en lång skön massage då jag masserat färdigt. Satt mig sen med Vicki och tentapluggade ett tag och fick hjälp med att översätta tester från finska, klarar mig bra med finskan "på stan" men när det kommer till yrkesfinska så blir det problem. Synd att finska är ett så svårt och ocharmigt språk, skulle verkligen vilja kunna det flytande.

På tal om grå dag, har ni tänkt på hur mycket man kan styra sin dag med hjälp av sin inställning och positivt tänkande? Såklart funkar det inte alltid, ibland har man verkligen en skitdag och såna behöver man ibland, men allt som oftast! Kunde välja att göra detta till den gråaste dagen på länge men vad ger det mig och andra i min omgivning?
Jobbar på detta varje dag, man blir så ofta fokuserad på det som går fel och det som är dåligt istället för att uppskatta och vara tacksam för det lilla.

Nu sitter jag på cykeln på gymmet och fördriver tiden med att skriva detta ovanligt långa inlägg. Kan vara så skönt att skriva av sig ibland, om allt och inget.
Hoppas ni har en riktigt bra tisdag!

Likes

Comments