Denna helg har varit fullspäckad med saker att göra, i fredags så var jag, mamma och Amanda på Rock of 80s i Globen. Det var sjukt bra och jag älskar verkligen 80-tals musik. Alla gitarr solon är så sjukt bra! Det var jättemysigt att göra något bara vi tre då jag och Amanda inte har så mycket ensamtid med mamma längre.

På Lördagskvällen var jag på Halloweenfest, det var också roligt men kände att jag var lite trött efter fredagen så åkte hem runt 1.

/L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!
Idag så har jag varit i Bollnäs med familjen, vi var in på rusta och lite fler affärer. När jag kom hem förberedde jag mig för att göra en uppsättning på Sanna som skulle iväg på gala middag. Så kul att få förfrågningar och att göra uppsättningar osv på folk!

/L

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sen nu och ber om ursäkt för det. Jag har haft några jobbiga dagar där jag bara fokuserat på att ta mig igenom dagarna, därför har bloggen inte varit en prioritering.
Idag så har jag varit iväg och fått håret klippt och färgat. Behövde en riktig uppfräschning och blev riktigt nöjd med resultatet!
Efter det tog jag och mormor en mysig fika på köpingen.

/L

Före:

Efter:

Likes

Comments

Hej!
Jag hade en sån sjukt bra dag igår med en underbar konsert! Den var verkligen precis så bra som jag föreställt mig. Jag har gillat honom sedan 2011 men detta var första gången jag såg honom live. Har verkligen längtat efter detta. Nackdelen var att vi hade ståplatser och jag är ganska kort så såg nästan ingenting. Men är sjukt nöjd ändå.

Den här dagen har dock inte varit lika bra då tågen vi skulle ta hem har varit inställda hela dagen men du är vi äntligen påväg hem!

/L

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag haft en lite annorlunda praktik dag då Gävle City hade modevisning på Elite Grand hotell och make-up store medverkade, vilket gjorde att jag fick hjälpa till att fixa en massa saker och sedan även se modevisningen. Det var sjukt roligt och inspirerande, make-up store hade så coola kläder och sminkningarna var sjukt snygga!
Har nyss kommit hem och är väldigt trött men ändå pigg haha

Nu ska jag packa väskan inför imorgon då det äntligen är dags för Stockholm och Justin Bieber!!

/L

Likes

Comments

Denna helg har varit grym! Ida och Maddes 18 års fest var så sjukt rolig. Behövde en helg som denna!
Nu försöker jag ladda upp för en ny skolvecka. Är sjukt taggad på nästa fredag då det äntligen är dags att se Justin på tele2 arena.

/L

Likes

Comments

Idag har det varit en skön och rolig dag i skolan, vi hade make-up lektion på förmiddagen och hårlektionen på eftermiddagen. På båda lektionerna tränade vi till diplomeringarna vi kommer ha nästa termin. På make-up lektionen sminkade vi 50-tal och på hårlektionen gjorde vi en stram ponnytail. Att göra en stram ponnytail var så sjukt mycket svårare än jag trodde, det var fruktansvärt frustrerande men tyckte att jag fick ett bra resultat tillslut.

/L

Likes

Comments

Hej!
Fick i veckan veta att mormor och morfar bokat resa åt oss till Grekland igen! Jag är så taggad då jag verkligen älskar att vara där. Vi ska bo på samma hotell som tidigare så det blir som att komma tillbaka till ett andra hem.

Då jag även åker iväg som au pair nästa år så känns det så skönt att få åka på en sista semester med hela familjen innan det är dags för mig att åka till USA.

/L

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit på strandvallen med familjen då mina småsyskon har haft friidrottstävling. Det var kallt som satan men det regnade inte i alla fall. Det gick riktigt bra för dom fast det inte blev några medaljer så jag är en extra stolt storasyster idag!

/L

Likes

Comments

Idag har jag haft en riktigt skön dag! Jag slutade skolan kl 12 och efter det mötte jag upp Maria och vi tog bussen till Valbo. Blev lite shopping fast jag egentligen inte skulle men men haha kunde inte låta bli. Det blev en svart tunn bomberjacka med rosé färgade detaljer och en väska, båda från lager 157. Efter det kollade vi i lite fler affärer och sedan åt vi middag på Ikea, ÄLSKAR deras mat!

Ikväll blir det filmkväll med min syster och njuter av att jag är ledig imorgon.

/L

Likes

Comments