View tracker

Igår hade vi modelldag på skolan och jag valde att göra en bruduppsättning och sminkning. Vi hade 2,5 h på oss och sedan var det dags för fotografering.
Der var riktigt roligt och är sjukt nöjd med resultatet! Bröllop är verkligen mitt kall i livet, älskar allt som har med bröllop att göra!

/L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Brudsminkningen jag gjorde på Mathilda förra fredagen! 💄👰🏼

#bröllop #smink

Likes

Comments

View tracker

Hej! Igår åkte jag och Amanda till Stockholm mitt på dagen då jag vunnit en tävling på tidningen Frida. Det jag vann var en liten spelning med James TW. Det var 10 vinnare och sen fick man ta med sig en person så vi var bara 20 st. Det var helt underbart, bara älskar honom och hans härliga röst! Han spelade 3 låtar och sedan satt han och pratade med oss alla, vi tog bilder och fick även en varsin signerad skiva utav honom. Känns fortfarande så overkligt, hoppas han kommer tillbaka hit snart!

/L

Likes

Comments

Hej! Idag och imorgon har jag studiedag så bestämde mig för att följa med mormor och morfar till Sundsvall idag. Det var riktigt mysigt att spendera dagen med mormor och morfar, inte så ofta man får ensamtid med dem. Det blev även lite pluggning av körkortsteorin på vägen dit, behövde verkligen den där knuffen för att komma igång.

/L

Likes

Comments

Har haft det sjukt jobbigt känslomässigt på senaste tiden så kände att jag behövde skriva av mig lite. Har haft sådan ångest de senaste veckorna och det är värst på kvällen eller när jag är ensam och allt är tyst. Jag verkligen hatar det. Vet inte riktigt hur jag ska göra eller hur jag ska hantera mig själv. Jag vill bara gråta och skrika men kan inte. Jag har liksom helt tappat kontrollen över mina känslor och jag mår verkligen skit. Det värsta är att inte veta, jag har egentligen ingen anledning till att må som jag mår. Jag hittat ingen förklaring och det är så frustrerande. Jag har så många fina vänner och en underbar familj, samtidigt så känns det som att alla har någon utom jag. Alla mina vänner, alla har någon utom jag. Jag har så svårt att prata om det, är rädd att folk ska skratta åt mig, att ingen ska förstå, jag kan liksom inte förklara det. Inte ens jag förstår det. Dagar som dessa vill jag bara ge upp, låsa in mig på rummet och bara ligga i sängen. Förhoppningsvis så är det bara en fas, jag hoppas det går över snart...

/L

Likes

Comments

Äntligen helg igen! Känns så skönt.
Dagen i skolan har varit riktigt rolig då vi på sminklektionen fick göra en brudmakeup. Älskar när det är brudtema. På håret började vi med diplomeringen och jag diplomerade mig i 3 frisyrer så nu har jag bara 2 kvar och det känns jätteskönt!
Nästa vecka har vi även studiedag måndag och tisdag så vi går bara i skolan 2 dagar då!

/L

Likes

Comments

Hej!
Har haft en sjukt bra helg och ett härligt lov!
Denna vecka började även bra då vi idag åkte till Stockholm med skolan. Der var intressant och roligt, blev lite shopping också. Resten av veckan kommer dock bli stressig och det ser jag inte alls fram emot.

Försöker se det positiva och att det snart är jullov ;) haha.
Kämpar som tusan med mitt körkort just nu, så det tar upp stor del av tiden men längtar så sjukt mycket tills det är klart och jag kan skicka iväg min au pair ansökan!
+ på det så har jag ÄNTLIGEN beställt min studentmössa är så exalterad över detta så ni förstår inte! Snart så, snart är det min tur!

/L

Likes

Comments

Hej! Idag var jag i Sundsvall med familjen. Det blev lite shopping trots att jag egentligen inte skulle handla något. Jag köpte förvaringslådor på Ikea och ett par nya vinterskor på dinsko. Det blev även en efterlängtad lunch på Ikea.

/L

Likes

Comments

Denna helg har varit fullspäckad med saker att göra, i fredags så var jag, mamma och Amanda på Rock of 80s i Globen. Det var sjukt bra och jag älskar verkligen 80-tals musik. Alla gitarr solon är så sjukt bra! Det var jättemysigt att göra något bara vi tre då jag och Amanda inte har så mycket ensamtid med mamma längre.

På Lördagskvällen var jag på Halloweenfest, det var också roligt men kände att jag var lite trött efter fredagen så åkte hem runt 1.

/L

Likes

Comments

Hej!
Idag så har jag varit i Bollnäs med familjen, vi var in på rusta och lite fler affärer. När jag kom hem förberedde jag mig för att göra en uppsättning på Sanna som skulle iväg på gala middag. Så kul att få förfrågningar och att göra uppsättningar osv på folk!

/L

Likes

Comments