Festen igår var riktigt lyckad och jag hade sjukt roligt. Kändes så skönt att slippa ångesten för en kväll och bara ha så sjukt roligt med tjejerna!

/L

Likes

Comments

Alltså det här med ångest hörrni. Får verkligen panik på mig själv. Har haft en otroligt jobbig period just nu och vet inte alls vad det beror på, vilket gör det ännu jobbigare. Att ha en sån här period ibland kan man ju tycka att det är helt okej. Men tydligen inte. Jag kan ju tycka att inte kan vara bra hela tiden men vissa håller tydligen inte med. Under denna period som jag haft nå så har jag ingen lust alls att vara ute bland folk och jag har dragit mig undan mer och mer, då jag totalt tappat lusten för socialt umgänge och får lite panik. Detta är så sjukt jobbigt då jag i insett att vissa inte tål när man känner såhär.
Imorgon ska en utav mina kompisar ha en 20års fest och det känns så sjukt att behöva säga att jag har en sån sjuk ångest inför den festen och ingen lust alls. Skulle göra allt för att få känna mig lite taggad iaf. Men dyker man inte upp så blir man väl kallad en "dålig vän som inte bryr sig" vilket inte alls är fallet. Man kan ju tycka att ens vänner borde känna en bättre en så. Har ingen aning om hur jag ska göra för att ta mig ur detta och det gör mig helt galen.

Nu till lite roligare saker, idag hade vi make up lektion hela dagen vilket var sjukt roligt. Jag gjorde en Face shart (skiss) på show sminkningen vi har gjort förut och för första gången någonsin blev jag riktigt nöjd. Är så roligt när man ser framsteg och att man blir bättre och bättre på något.
Träningen är även något jag har kommit igång med igen, så det är något ni kommer få följa här nu framöver. jag mår bättre fysiskt än jag gjort på länge. Den psykiska biten blir också bättre och bättre särskilt medans jag är på gymmet. Så skönt att bara släppa alla tankar ett tag.

Hoppas ni har det bra!

/L

Likes

Comments

ÄLSKAR verkligen mina skuggor från make up store. Det går att ha dom till så mycket mer än bara ögonskuggor. Jag har nu 9 stycken varav jag satt in 8 st av dem i 2 olika paletter för att ha alla på samma ställe.
Just nu har make up store även en kampanj där alla skuggor kostar 125 kr vilket är ett så sjukt bra pris och om man köper 4 st så får man en sån här palett på köpet.
Då kan rekommendera er att köpa de skuggor ni behöver nu!

/L

Likes

Comments

Som den smink nörd jag är så kan jag inte låta bli att handla nytt smink så fort jag ser något jag älskar. Det bästa som finns är en helt ny orörd palett.
Beställde hem dessa från Cocopanda tidigare i veckan. Jag älskar dem + plus att de var på extrapris så de kostade bara 85kr & 75kr om jag inte minns helt fel.
Jag passade även på att beställa hem en utav mina favorit highlights + en primer. Denna highlight har ett så sjukt fint glow!

Tänkte även passa på att slänga in dessa bilder från dagens smink lektion. Vi skulle sminka till teater, show/Cabaret som det heter. Ser inte direkt så bra ut på nära håll men smink till dessa saker ska vara överdrivna. Allt som betyder något är att det syns och ser bra ut på håll. Det vi sminkade idag var en variant med dubbel globlinje.

/L
#smink #färgcollection #cocopanda

Likes

Comments

Hej!
Idag blev det en ute dag trots kylan. Vi åkte snowracer och madrass. Det var riktigt roligt! Har inte "lekt" ute i snön på flera år. Vi åkte även upp på skalet så att jag kunde köpa jackan jag kollade på igår och sedan på eftermiddagen åkte vi på After ski uppe på passet.

/L

Likes

Comments

Hej!
Igår kväll åkte jag och Amanda upp till vemdalen till våran farbror. Imorse när vi vaknade så var det -27 ute så det blev inge skidåkning. Däremot var vi upp till skalet ändå och kollade lite i shoppen. Hittade en jacka som jag nog kommer köpa imorgon.

Ikväll så har vi kollat på tv och byggt ihop en massa IKEA möbler

/L

Älskar utsikten från deras hus!

Likes

Comments

Alltså detta år har gått så fort men samtidigt så långsamt. En sak är säker i alla fall och det är att 2016 inte har varit mitt år. Motgångarna har varit många och ljusglimtarna har varit få men kämpat har jag gjort och snart börjar ett nytt kapitel. Är så tacksam för de få ljusglimtar jag haft och jag ser verkligen fram emot det nya året.
2016 har varit fullt av 18 års fester,( B.la. Min egen födelsedag för 2 dagar sedan),massor av konserter osv. Har älskat de stunderna som fått de mindre bra stunderna att inte kännas så jobbiga.

2017 då livet börjar på allvar, jag tar studenten och det finns ingenting jag ser fram emot mer än när jag i slutet på sommaren åker iväg som au pair till USA.

Jag hoppas ni alla har haft ett bra år och att nästa åt blir lika bra!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

/L

Likes

Comments

God jul allihopa!
Nu håller jag på att göra mig redo att åka till pappa för att fira jul där. Sen kl6 ikväll åker jag hem till mamma igen för att fira med den sidan av släkten!

Hoppas ni alla har en bra dag & kväll!

/L

Likes

Comments

Hej! Nu är julen snart här och konstigt nog så har jag ingen julkänsla alls. Idag var det sista dagen i skolan och den spenderades på praktiken. Det var det bästa sättet att avsluta denna termin på.
När jag kom hem till Ljusdal så samlades hela familjen och klädde granen. Varje år är det lika mysigt och det är dessa saker jag kommer minnas i framtiden. Vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan min familj. Det är det jag älskar mest med julen, att alla i familjen är tillsammans. T.ex. På julaftonsmorgonen äter vi alltid frukost tillsammans allihopa och det händer nästan aldrig förutom då.

/L

Likes

Comments