View tracker

Hej! Igår var det ju fredag och så hade min klubb någon slags övernattning så vi kollade på film och jag sov inte. Medans mina vänner sov satt jag och två andra och pratade om allt möjligt. Sedan när allt var slut då åkte jag hem. Kom hem runt 11 och jag la mig direkt ner i sängen och sov till 16.00. Det känns som det är söndag men som tur är så är det bara lördag. Har slappat hela kvällen vilket är jätte skönt

Likes

Comments

Hejj! Åhh va länge sedan det var, jag måste bara be om förlåtelse för att jag inte har bloggat på jätte jätte länge. Och tro mig, jag har försökt. Men det har inte varit det bäste på väldigt länge men nu mår Jag på top av några anledningar:))

Det som har hänt är att jag har fyllt 15 år! Den 30 oktober:))
Och nu när jag går i 9:an så ska vi börja ha Nationella prov vilket jag inte är taggad över, men det måste göras:)

Ha det så skönt så hörs vi i nästa inlägg

Likes

Comments

Hej! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det toppen, det är helg så jag klagar inte. Klockan är 09:05 och jag, pappa och min bror Elias ska till Oslo och kolla på fjollboll (fotboll) :))) vi ska äntligen få träffa min älskade storebror som snart kommer hem<333

Skolan just nu går helt okej, mycket prov och många många inlämningar vilket gör att jag får ta skolan först och inte så mycket på bloggen. Men nu när det är helg så kan jag blogga.

Imorgon så ska jag vara ledare i rugby för tjejer, vi vill skaffa ett tjejlag så jag hoppas det kommer massor utav grymma tjejer imorgon så nästa år så vinner vi SM<3

Glöm såklart inte att sprida skratt och kärlek mina vänner<33

Likes

Comments

Hej! Jag mäste bara börja med att säga förlåt för att mitt bloggande har sugit i flera flera veckor. Men det har inte funnit någon lust över huvud taget, men nu är jag är iallafall lite taggad:))

Var ju på cup i Enköping i USM, kan inte säga att jag är speciellt nöjd över det men det funkade, vi kom iallafall 3. På lördag ska jag också på cup som ska bli kul!

Jag har precis varit på träning och det gick Väldigt bra! Trots all träningsverk jag hade igår:))
Ha det på bra

Likes

Comments

Hej!! Hoppas allt är bra med er! Jag mår faktist mycket mycket bättre idag vilket är jätte skönt! För att på fredag sticker jag och min klubb till Danmark och spelar minifestival! Sen nästa vecka är det USM och det står för ungdom SM. Två veckor av full fart, perfekt för min del<3333

Likes

Comments

Ja! Ni läste helt rätt på titeln! Jag har gått och blivit sjuk... Blir inte förvånad eftersom typ hela min klass går och hostar. Har varit hemma nu i två dagar. Mår mycket bättre idag men kan knappt prata för att jag är så hes. Dock så känns det som om jag kommer då öroninflammation. Kommer inte förvåna mig, eftersom dom fyra gångerna jag har varit förkyld så har jag alltid fått öroninflammation. Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon så jag kan gå till skolan:))

Likes

Comments

Även fast att vi nästan redan precis börjat skolan för vi massor utav läxor och prov. Så det är pågrund av det att jag inte har bloggat mycket!

Idag var jag på min träning och det gick bra, dock så tacklade en kille mig svin hårt så nu har har jätte ont i min axel! Dock ser jag inte detta som något negativ, tvärt om faktist. För att du känner jag mig starkare och vad jag göra mer ont än detta lixom? Så detta kommer hjälpa mig otroligt mycket! Får lida med smärtan ett tag vill! Påtalat om rugby så ska jag spela cup på söndagen och det kommer bli jätte roligt. Denna gången är det inte med F18 utan u14 eftersom det är ingen cup för äldre:((

I slutet av månaden så åker jag iväg två helger i rad! Först ska jag till Ålborg i Danmark där bland annat mina förts tacklingar blev av!
Sen så är det UMS och det står för "ungdom SM" kommer bli hur kul som helst! Är svin taggad!

Likes

Comments

Hej! Hoppas allt är jätte bra med er! Med mig är det toppen! Skolveckan har inte varit den bästa om man säger så. Vi började med vanliga lektioner på onsdagen och såklart var man skit trött och ville ha sommarlov!

Idag så ska jag och Emilia på bio och se en skräckfilm och sedan sova över!<333

Likes

Comments

Omg!! Imorgon börjar jag i 9:an! Asså det är helt sjuk! Vill verkligen inte göra det, jag vill ha sommarlov och börja i 4:an...Med det är det som det är. Imorgon ska jag upp kl 7 för att jag måste ducha mitt hår och vi börjar kl 9 och slutar 1.

Tjejkvällar var helt underbart!! Vi hade en underbar kväll med massor utav god mat och mycket skratt!! Älskar dessa tjejer!
Kl 22:00 så åkte vi buss till Emilia och lämna våra grejor och sedan gick vi ut och spelade fotboll. Sen på kvällen så sov vi alla tre hemma hos Emilia!

Idag så var jag och Emilia och Johanna på Rix FM FESTEVAL. Det var svin kul och vi sjung och sjung! Såg massor utav kändisar så jag kunde inte klaga den sista sommarlovs dagen.

Glöm såklart inte att sprida kärlek och skratt!!<333

Likes

Comments

Ååååå vad jag har saknat att blogga! Jag har haft fult upp hela tiden! Har kommit hem från Trelleborg och det var en riktigt grym helg! Jag lärde känna massor utav nya kompisar. Jag spelade med F18 alltså flickor 18. Det var första gången jag gjorde det men inte sista gången. I slutet av september så är det USM i Enköping som jag ska åka på och spela i samma lag! Underbart!!<333
Jag gjorde tyvärr inga försök men jag var med och deltog i dom försöken som blev!

Kl 5 idag så kommer mina kompisar hem till mig och så ska vi har en tjejkväll!<33
Vi kommer ha det jätte jätte kul!

Likes

Comments