Heej! Hur var helgen? Bra eller dålig? Min helg var suuuper!!

I fredags var jag & Tilde i Växjö! Shopping, mat & bio:)) Vi såg nya skräckfilmen IT. Rekommenderar den inte. Jag är väldigt lättskrämd. Fast den här filmen satte inga spår. Då blir det inte läskig heller.

I lördags så gjorde jag fransförlägning hos Erica. Då Josse var nere. Supernöjd som alltid:)

Igår hände inte så mycket. Vi var ett gäng som åkte moppe men inget mer. Sanna ifrån Mary K var hemma. Jag verkligen ÄLSKAR deras produkter! Om ni inte provat de rekommenderar jag de starkt!

Känns så konstigt att innan ha uppdaterat förra bloggen varje dag. Nu gör jag det då och då. Utöver skoluppgifter tänker jag.

Hoppas på att vi får en ny uppgift imorgon. Är så kul när man får någonting att argumentera om.

Såhär glad var jag i lördags;)

Länk till Josses Facebook.
https://www.facebook.com/JF-Beauty-364072253738568/
Länk till Erikas Instagram.
https://www.instagram.com/ecnailsandbeauty/

Här har ni en länk till Mary K också ifall någon är intresserad:)
https://www.marykay.com/

Ha det gött<33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjolahopp! Hur är läget idag eller ska jag säga ikväll? För nu är det lite sent enligt mig hehe.

Vad tyckte du om mitt första inlägg? Det var ett skolinlägg men det var väldigt intressant att skriva och även roligt att få reflektera lite.

Skolveckan lider mot sitt slut och det har varit en intressant vecka:)

I måndags var det när jag tänker efter en lugn kväll vilket var såå skönt!! I tisdags var det provridning av en ponny och ni som läste min förra blogg vet hur taggad jag varit. Provridningen gick superbra så nu hoppas vi hon vill sälja;)
Igår var det Vedbände för att checka läget och kolla på Tuva! Och nu ikväll var det min tur att starta tränings säsongen på Vedis<3 Det kändes så himla bra och verkligen en plats som ligger varmt om hjärtat!

Nu ska jag kolla nya avsnittet av Wahlgrens värld och sedan sova://

Ha det gött<33

Likes

Comments

Utgör DU undantaget? Främjar DINA val en hållbar värld? Är DU beredd att ändra din livsstil? Dessa ämnen tänkte jag resonera om idag för jag kan tycka att man tystar ner lite på de här frågorna.

Jag kan alltid hoppas på att jag blir undantaget gentemot alla andra människor som säger att vi måste göra något. För att säga saker det är jättelätt. Självklart kan jag säga att jag ska förändra min livsstil. Jämför det med ett nyårslöfte. Hur många säger inte att de ska börja träna, sluta röka eller äta hälsosammare? Nyårsdagen står de där utanför pizzerian med en cigg i handen det är ungefär likadant med de som säger att de ska ändra sig för en hållbar framtid. Jag vet för jag är likadan. Sen har vi ju de där undantagen, de där som verkligen försöker ändra sin livsstil, som försöker rädda vår planet. Men hur kul är det egentligen? Att ändra hela sin livsstil.

Jag är inget undantag men jag hoppas på att jag kan bli. Dock har inte jag några förutsättningar då jag måste ha bilen för att ta mig till träningar och tävlingar. För hade jag kunnat packa in hästen i bussen hade jag gärna gjort det. Så någon gång i framtiden kanske jag kan ändra mig men inte just nu eller inte helt i alla fall. Sen tänker jag att man kan ta bebissteg att man ändrar sig i små steg. Kanske börjar man åka bussen till jobbet eller äter vegetariskt 3 ggr i veckan. Då gör man lite skillnad och sen trappar man upp nivån när man känner sig tillräckligt modig.

Till den andra viktiga frågeställningen. Är DU beredd på att ändra hela din livsstil? För det är inte jag. Sen kan man alltid förändra livet med små steg i taget. Tex ifall man behöver ha bilen mycket så kan man äta mer vegetariskt för då jämnar det förhoppningsvis ut sig.

Jag är inte redo för att ändra hela min livsstil för det låter så himla jobbigt. Jag tänker inte sitt här och skriva att jag visst kan ändra min livsstil och bla bla bla när jag vet att det inte stämmer. Varför leka hjälte när jag inte är någon liksom?! Sen kan jag ju inte riktigt bara ändra min livsstil sådär för min sport kräver att man har bil så man kan ta sig överallt.

Jag önskar även här att jag hade kunnat ändra min livsstil men inte nu i dagsläget. Varför? Jag är inte redo att bara släpa allt i livet nu för livet är väldigt bra. Jag kan ta mig överallt, köpa vad jag vill (nästan i alla fall) och bara ha det allmänt härligt. För så är det. Människan är lat av naturen och då vill man inte bara ge upp det här bekväma livet liksom. Sen är förändring alltid läskigt det tycker även jag! Därför känner jag att jag inte är redo att ändra min livsstil.

Nu har jag pratat så mycket om mina egna åsikter så vad tycker du? Är du redo att din livsstil? Är du undantaget? Skriv din åsikt om detta i kommentarsfältet ska bli så himla kul att höra din åsikt angående dessa frågor.

Bilderna är tagna ifrån Google och lägger även in en bild på uppgiften
Ha det gött<33

Likes

Comments