Fick lite feeling på svartvita bilder så här på kvällskvisten. Tycker det är så fint. Första och sista bilden är från mitt kusinbarns dop. Nummer två är från Thailand och nummer tre är från min examenshögtid. Vad man hade dött för att åka till Thailand nu för övrigt. Den resan kan vara den bästa jag någonsin gjort! Rekommenderas starkt att åka dit. Maten är verkligen one of a kind. Ljuvlig med andra ord. Och billig ;).

Nä men om man kanske skulle sova. Varje morgon tänker jag "ikväll ska jag gå och lägga mig sååå tidigt för jag är sååå trött på morgonen" men sen blir det inte så på kvällen ändå haha! Ingen skräll. Är nattmänniska deluxe. 

Jaja. Ska försöka runda av här nu. Ha det fint!!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helluuu. Vad fort helgerna går va. Speciellt när man jobbar helg. Var hemma på lunchen idag så passade på att slänga i en tvättmaskin, plocka ur diskmaskinen och fixa lite då. Tänk vad det gör mycket sen när man kommer hem! Var ju till och med mörkt när jag åkte hem vid 18 idag. Mörker är en sån energitjuv tycker jag. Dock mysigt med tända ljus!

Jaja. Haft en relativt lugn helg ändå. I fredags var jag med delar av min älskade familj. Sen jobbade jag på lördagen och efter det var jag hos Kim på lite förfest. Men eftersom jag var sliten efter veckan och skulle jobba dagen efter smet jag hem till sängen istället för att följa med till krogen. Kändes som helt rätt val faktiskt. :)) Igår kväll åt jag söndagsmiddag hos mina päron som alltid. Lovely.

På översta bilderna har jag på mig en ny tröja som jag beställde från Nelly förra veckan. Älskar färgen. Ljusen från Voluspa är också nya. Visst är de fina!!!

Pussherrååå


Likes

Comments

Alla som gillar citat och poesi borde följa dymosthlm på Instagram.

Magi.


Likes

Comments


Hallå!

Kommit in i ett shoppingmode nu tror jag. Sprang in i denna (advents)ljusstake häromdagen. Är det inte perfektion med marmor och guld? Så fiiiin! Ändå inte så lång tid kvar till jul nu ju hehe. Tiden går fort när man har roligt!!! Fick hem ett paket från Nelly idag också, blev supernöjd. Bara ett par byxor som var lite stora som jag ska byta :)

Precis kommit hem nu från lite häng med vänner. Ska ha telefonmaraton med Karin sen duscha och sova. Fredag imorgon också så skönt! Dock väntas jobbhelg hejaheja!!!


Likes

Comments


Titta vad fin den är va. Min nya klocka. Velat ha en i guld och silver så länge. Perfekt att matcha både guld– och silversmycken till ju! Ena min bror med flickvän har precis varit i USA så passade på att skicka med lite shoppingönskemål hehe... Shoppingen där är ju one of a kind.


Likes

Comments


Måndag och ny vecka imorgon. YES. Nu kan det bra bli bättre va!!!! Puss livet!


”I will make everything around me beautiful. – That will be my life.”Likes

Comments


Hello life. Känns verkligen att det börjar bli höst på riktigt nu va. Börjat använda vinterjacka och vantar när jag cyklar till praktiken på morgonen, och fryser ändå. Men man ska la inte klaga. Har ju verkligen haft en nice sommar och en riktigt varm september :).

Så kul för övrigt att det känns som jag sitter och leker hela dagarna just nu eftersom det jag gör är så roligt, haha? Har verkligen lärt mig otroligt mycket under de senaste veckorna. Känns bra att fylla på kunskapskontot och "växa-som-människa-kontot". Heja mig! Som Karins gymnasielärare alltid sa haha. Internt uttryck som ofta används av mig och mina närmsta ;).

Så härligt också att jag blivit av med en grej i livet som verkligen dränerat mig på energi senaste månaderna. Herrgud. Det var på tiden. Känns som jag äntligen håller på att bli frisk från en infektion typ. Världens bästa och sjukaste liknelse.

Nä nu ska jag duscha, sen läsa i Michaela Fornis nya bok "Jag är inte perfekt, tyvärr". (Tack livet för Michaela Forni som inspirationskälla och igenkänningsmänniska). Sen fredag imorgon. Ser verkligen fram emot en ledig helg. Känns som jag aldrig är ledig nu för tiden. Livet har liksom gått i 200%. Men det som är skönt är att man uppskattar ledighet så EXTREMT mycket då!

Pussherrååå!


Likes

Comments

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them. 

Remember that.

Keep your head up and your heart strong. 


Likes

Comments


There was a time I thought that you did everything right

No lies, no wrong

Boy, I must've been out of my mind

I won't let you back

I'm so through with that

'Cause honestly you turned out to be the best thing I never had

And I'm gonna always be the best thing you never had

I bet it sucks to be you right now

So sad, you're hurt

Did you expect me to care?

You don't deserve my tears

I guess that's why they ain't there

I know you want me back

It's time to face the facts

That I'm the one that's got away

Lord knows that it would take another place, another time

Another world, another life

Thank God I found the good in goodbye


Likes

Comments


Take back my life song

Prove I'm alright song

My power's turned on

Starting right now I'll be strong

I'll play my fight song

And I don't really care if nobody else believes

'Cause I've still got a lot of fight left in me​

​A lot of fight left in me


Likes

Comments