Som rubriken lyder tänker jag skriva om hur det är att hata födelsedagar. Jag har sen jag varit liten, inte så bra minnen med födelsedagar. Både min egen dag och andras. Flera gånger när jag var på kalas blev jag retar över vad jag hade på mig. En gång hade jag höga strumpor som gick över knäna och sen en klänningen som slutade under knäna. Detta fick jag så mycket kommentarer om att föräldrarna som hade hand om kalaset hade pratat om detta med min mamma som såklart sen pratade vidare med mig och jag bara brast ut i tårar. Och när jag tänker på mina egna kalas när jag var liten får jag sån ångest över hur dåliga som var och hur jag bara skulle skoja på min egen bekostnad hela tiden. Jag hatar att se hur alla är så glada på födelsedagar och så kommer jag och mår skit, att veta att någon fyller år snart ger mig ångest. Jag är så rädd att sänka allas lyckliga stämningen för att jag inte kan glädjas. Jag fyller knappt 1 månad efter julafton och vet inte om det kan ha något med de att göra. Jag har en otrolig kärlek till julen dock och gemenskapen men födelsedagar är ett big NO i mitt huvud. Hoppas verkligen att mina tankar kan ändrats kring födelsedagar för det är lite jobbigt att få ångest över en sak alla har, en födelsedag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vet ej bart jag ska börja... jag har inte bloggat på ett tag för att jag finner ingen energi någon stans, jag tycker inget e kul. Det bara känns som att något saknas i exakt allt jag gör. Jag har alltid varit en person som inte kan göra saker utan att tänka, allt ska vara planerat och jag lägger många detaljer på minnet. Helt plötsligt finns inga av de detaljerna längre och de stör hela min rytm i allt jag gör. Jag brukar vara anpassningsbar men jag är inte det längre. Jag klarar inte av mini förändringar. Jag försöker bygga upp mig själv varje dag men en gnutta lite förändring så rasar jag igenom igen. Jag vill ha saker att göra, annat att tänka på men jag orkar inte ta tag i det själv. Jag orkar inte hitta på att vi ska åka till Göteborg och shoppar eller liknande. Jag behöver någon som drar mig upp ur sängen och tar med mig på äventyr. Jag visste aldrig att denna sida fanns hos mig, jag har alltid sett mig själv som en glädje spridare men nu kan jag inte längre glädjas åt andra och sänker stämningen.

Med detta inlägg är målet att ni ska förstå och att kanske finner jag någon energi inatt lägga upp detta. Kanske mår jag bättre.
Hoppas ni alla har en fin dag iallafall

Likes

Comments

Just nu sitter jag och kollar när min syster och kusin när det hoppar på något stort lekland med massa stora studsmattor. Men en liten summering av de två tidigare dagarna är lite shopping, bland annat ett par mjukis byxor. Taco bar och turistat i Stockholm.
Jag är dock helt trött och slut på allt, min ork ligger på 0%. Har ingen lust till något alls och tycker inget alls är kul. Troligen kanske det blir lite shopping i eftermiddag och om jag lyckas hitta något jag vill ha så kanske jag blir lite gladare. För är så trött på att jag aldrig blivit riktigt glad de senaste veckorna. Har varken hitta skor, solglasögon eller en svart kjol än så om jag gör de
Blir jag lite lyckligare tror jag

Hoppas ni har en bra dag!!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tåget påväg tillStockholm igen för lite shopping och kusin mys.
Jag har skrivit en lista på vad jag skulle behöva i för hösten och de är följande:
•ett par nya snygga skor
•Ett par snygga men lösare byxor
•Ett par mjukisbyxor som man kan även använda i skolan så dom får inte vara för mysiga liksom utan snygga till kläder också
•solglasögon (för har fortfarande inte hittat några)
•T-shirts och tröjor som är mer lätt använda för använder bara några få tröjor i hela min garderob
•En ny finare top man kan använda på fester och när man ska vara fin

Jag hoppas jag får några bra dagar i Stockholm och hittar lite grejer jag behöver.

Likes

Comments

Har varit väldigt dålig uppdateringen det senaste 2 veckorna tyvärr... Men den sista veckan har innehållit jobb. Det är alltid seglar vecka i augusti i Lysekil. Det är match segling och kvinnor från hela världen som tävlar. Det betyder också att det blir mer jobb i seglar området. Jag har serverat buffé och hjälp till att duka för bland annat segrar middagen och massa annat

Skönt att jobba lite men tycker ändå att det var ett bra beslut av mig att inte jobba för mycket i sommar för märker att jag blivit utvilad och redo för stressen i skolan nu på ett annat sätt.
Idag är det 1 vecka kvar till skolan börjar igen och känner både lycka och förtvivlan. Jag är rädd för gymnasiet och i mitt självförtroende svacka just nu är jag faktiskt lite rädd för att prata inför folk och träffa folk som jag känt men inte gör längre. Det ska såklart bli jätte roligt att få nya klass kompisar och framförallt hamna i en klass jag redan tycker om hälften.

Likes

Comments

Mitt självförtroende och självkänsla är ett ständigt dilemma. Har svårt att lite på folk och tänker oftast även de värsta om alla. Sen har jag dagar då jag känner mig som världens bästa men det är väldigt få. Mitt självförtroende stoppar mig i mycket och blir som ett hinder jag måste anpassa mig vid hela tiden. 

Så min fråga till er är:
Hur gör ni för att få bra självförtroende, har ni några tips/knep eller handlar det bara om att tro på sig själv???

Likes

Comments

Detta recept är enkelt men otroligt gott! Stort tips!
Det ser mer avancerat ut än det är vilket får den att kännas mer exklusiv.
Det är en vanlig kladdkaka (stor smet) med karamelliserad mjölk 2 dl uppe på precis innan man tar in den i ugnen! Dra en virvel med skeden också så att det blir ett fint mönster. Grädda i mitten av Ugnen 175 grader celsius i 20 minuter, den ska vara lite kladdig fortfarande när man tar ut den. Serveras kall!

Likes

Comments

Alltid lika skönt att få en ny almanacka och börja organisera sitt liv på nytt, utan organisation blir jag galen. Tänkte jämföra min nya och gamla almanacka i detta inlägg. Min nya kommer vara på den vänstra och min gamla på höger.

Jag valde en större storlek i år A5 tror jag storleken hette, båda framsidorna har jag gjort själva med att ta bilder från datorn.

Båda citaten är Michelle Obama, jag tycker att hon är en riktig förebild! Men detta är alltså på första sidan när man öppnar.

Jag har valt olika teman där uppe, men har randiga rosa på båda där man skriver

Jag har valt olika grejer denna gången i kolumnen längst ned. Jag har även valt en stor dagens träning i varje dag i år. Nu har jag veckans tentor där man kan skriva uppgifter och sen en kurva där jag bland annat tänkt fylla i hur många gånger jag blir snurrig på en dag eftersom jag har jobbigt med järn och sånt. Förra året hade jag veckans träning att göra men de den träning grejen tyckte jag vara för liten.

Förra året hade jag några rader man kunde skriva vad som helst på. Men i år valde jag en lista där kan man ju skriva lite allt möjligt köp lista, önskelista, namn lista, massa helt enkelt

Förra året tog jag en karta men jag använde aldrig den för geografi är något jag kan ganska bra, i år tog jag istället lite sudokos på sidorna längst bak. Och båda åren har jag haft linjerat papper. I år tog jag också rutade sidor men de tog jag inte kort på

Så här ser min baksida ut, det är bilder som är viktiga för mig, bland annat på min familj, skidåkning och kompisar❤

Personlig almanacka skickar även alltid med lite klistermärken, plastficka och en linjal så man kan pynta sin almanacka fint😃

Likes

Comments

Tyckte inte denna låt va så bra till en början men om man behöver en snabb självförtroende kick är denna perfekt. Lyssna på texten och ställ dig framför en spegel!! Detta funkar så bra för mig!!

Likes

Comments