Header

Igår gick första flyget mot en mellanlandning i Istanbul för att sedan flyga vidare mot Malaysia och Kuala Lumpur. Här ska jag spendera 5 dagar med jobbet för att sedan flyga hem igen. Här kan man verkligen prata om en snabbtrip.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen semester!!! En vecka väntar i Palma men vi bor i Illetes. Hängde bara vid hotellet igår och sedan käkade vi en mysig middag inne i Palma. Finns inget bättre än att vara i solen enligt mig.

Likes

Comments

Spenderat hela lördag-söndag på en brygga. Kom dit med massor av tankar, ett dåligt humör: helt enkelt instabil. Lämnade idag med ett lugn och ett leende på läpparna. Tänk vad ett par dagar med en bra bok och nästippen mot solen kan göra.

Likes

Comments

​En fantastisk midsommarhelg har spenderats i Varberg. Otroligt bra fest ordnad i fredags och en härlig familjemiddag igår. Älskar midsommar och alla sommarkänslor!

Likes

Comments

Lunch på världens härligaste ställe idag! Bellinis och god mat <3

Jag var tvungen att beställa in min favorit - Pata Negra <333 godaste som finns!!!!!

MMM

Likes

Comments

Kan inte få nog av hur vacker himlen är nuförtiden.

Imorses påväg till Kastrup för avfärd mot Barcelona.

Likes

Comments

Självklart hamnade bildjäveln på sniskan precis när jag skulle knäppa denna. Men jaja. Lite details här hemifrån just nu... Massor att förbereda inför resan som avgår mot Barcelona inatt med världens bästa tjejer.

Likes

Comments

INSTAGRAM@lovisarosenborg