View tracker

En dusch, en kopp te och en ansiktsmask senare sitter jag i sängen efter ännu en måndag i skolan. Hittade ett oläst nummer av StyleBy, så det ska bläddras igenom och läsas innan jag somnar. Enda jobbiga med idag var att min huvudvärk fortfarande (!!) inte försvunnit, och imorn har jag haft den i en vecka. Inte så värst bra, så ska ringa vårdcentralen och se ifall det finns nån tid till mig. Dock är huvudvärken bättre, vilket är positivt!

Nu ska jag sluta babbla och återgå till min tidning, puss!

Likes

Comments

De senaste tre dagarna har jag legat hemma med huvudvärken från helvetet. Knappt kunnat röra mig utan att huvudet dunkat, sovit mestadels av tiden och vart känslig för ljud. Känns lite som migrän, men har aldrig haft det innan vad jag vet. Spänningshuvudvärk är nog mest troligt eftersom jag varit så stressad senaste tiden över gymnasiearbete och annat. Idag känns det iallafall mycket mycket bättre, men hade bara en lektion idag så tänkte det var bättre att stanna hemma och bli helt hundra.
Mamma kom hem med sushi innan, så nu ska jag kolla på Tjockare än vatten (svtplay), superbra serie!!

xx Lovisa

Likes

Comments

143 dagar kvar tills jag får ha denna fina klänningen på mig!! Bestämde mig för att vara ute i god tid och köpa klänning innan alla tog slut, så hittade jag denna på Zalando och älskade den! Satt också helt perfekt när jag provade den. Ville ha något enkelt men ändå lite finare. Tyvärr så är den slutsåld vad vet, men kanske kommer in igen om nån är sugen.

Nu saknas bara skor och väska, sen är jag redo!

xx Lovisa

Likes

Comments

Första lektionen inställd betyder sovmorgon och serier, men också lite plugg. Har en inlämning som ska in idag, som inte riktigt är redo för att lämnas in hehe så därför blir det lite sista minuten arbete nu.

Ikväll vankas det utgång med Frida (som vart i Thailand i en månad, som jag saknat henne!) och två Amandor! Kommer bli riktigt roligt tror jag!

xx Lovisa

Likes

Comments

Fokusera på mig själv
Hade nästan detta målet för 2016, men vill fortfarande prioritera mig själv och vara snällare mot mig själv.

Skaffa ett jobb
Behöver ett jobb nu i trean med alla extra utgifter, plus att ha nåt att göra i sommar efter studenten!

Träna mer för skojs skull
Vill träna för att må bra och ha kul, börja på nya pass eller träna med kompisar mer.

Mindre mobiltid
Vill sluta sitta klistrad vid mobilen och alltid vara uppkopplad.

Läsa en bok i månaden
Tror jag frivilligt, alltså utanför skolan, läst en bok i år. Inte så bra.

Tvätta ansiktet varje kväll
Är nästan pinsamt dålig på hur sällan jag faktiskt tvättar ansiktet på kvällen, måste bli bättre på det.

Sluta spendera pengar på onödiga saker
Denna säger ju lite sig själv hehe...

Resa och se nya saker
Har resor inplanerade såsom Paris (!!) med klassen och Prag, men vill upptäcka mer av Sverige med vänner!

Bilderna är lite highlights från året som gått

xx Lovisa

Likes

Comments

View tracker

Här är målen jag satte för 2016, och hur det faktiskt gick! De som är överstrukna betyder att de är avklarade, och de som inte är det nådde jag inte riktigt fram till...

Läsa mer på fritiden

Börja säga "nej" till saker

Vara snällare mot mig själv

Träna på roligare sätt, aka hitta nya pass!

Skriva mer skönlitterärt

Rensa garderoben och sälja det jag ej vill ha

Umgås med nya vänner mer
Kommit mycket närmre många nya människor, vilket år så roligt!

Faktiskt använda min bettskena
Förstår inte hur jag kan glömma denna så mycket??

Stressa mindre
Om något så har jag nog stressat med i år, så detta målet får följa med till 2017!

Bila i sverige med vänner

Lära mig ett nytt pianostycke (helst nuvole bianche)
Lärde mig inte hela ok, men nästan haha så räknar målet som avklarat!

Blogga mer!!

Snart kommer listan över målen för 2017, håll utkik!

xx Lovisa

Likes

Comments

Så helt plötsligt var det juldagen och jag befinner mig i Vemdalen för att åka skidor. Bloggen har hamnat lite (läs: mycket) på efterkälken, haft FN-rollspel i skolan, varit lucia (!!), skrivit orimligt många prov och inlämningar, och nu har jag äntligen lov! Bortsett från att lovet ska spenderas till störst del med gymnasiearbetet så är det väldigt skönt med lov. Ska försöka uppdatera lite mer nu när jag inte har allt för mycket för mig!

Nu ska jag fortsätta mitt pluggande!

xx Lovisa

Likes

Comments

"Tänk dig såhär att du har liksom en cirkel.

Längst uppe, allra längst upp så är du som allra ledsnast. Sen blir du lite mindre ledsen, nästan helt okej, du mår bra, du känner dig glad, peppad, lycklig, nästan helt euforisk och sen helt jävla cp-lycklig när du kommit upp liksom till toppen där fast på andra sidan ledsen.

Då är det liksom att du har det bästa i hela världen och du kan inte få det bättre men det är så himla lätt att man bara trillar över på den där andra sidan och så blir man sådär otroligt ledsen igen"

- I rymden finns inga känslor

Likes

Comments

Äntligen fredag! Så skönt med helg tycker jag, tror de flesta håller med mig där. Idag käkade jag lunch med Alice på Surf Shack som ligger här i Lund, otroligt gott! Första gången jag åt där, kan verkligen rekommendera det.

Jag tog en pulled park burgare och Alice tog en vegansk, vi gick båda därifrån med lite matkoma om man säger så! Nu vaknas det middag med revybandet, ska bli väldigt roligt.

xx Lovisa

Likes

Comments

Som vanligt tar det tagit mig en liten stund att redigera bilderna från Chicago, och tänkte dela med mig av några nu! Älskar att kolla tillbaka på resor man gjort när man själv sitter hemma i Sverige och fryser med en läxhög som växer...

Den kända "bönan" aka Cloud Gate var faktiskt väldigt cool att se i verkligheten

Även tunnelbanan, som på vissa ställen går upphöjt över gatorna i stan är riktigt häftig, även om jag inte åkte den. Tunnelbana är helt okej, men vi kände att det inte var för oss när hela stan var fullproppad av Cubs-fans, som för det mesta åkte just tunnelbana.

Vi var även uppe i en av skyskraporna som erbjuder "utkiksplatser" eller vad man kan kalla det. Vi var i Willis Tower, vilket var väldigt fint då man kunde se hela staden och massor av andra ställen också. Rekommenderas verkligen om man är i Chicago!

Nu ska jag fortsätta med läxorna och dricka te, sen blir det orkesterrep!

xx Lovisa

Likes

Comments