Header

Äntligen har jag fått en stund att pusta ut medan det fortfarande är sommar. Det innebär en hel del spännande planering inför hösten. Det är så inspirerande att planera och sätta upp mål för allt som ska klaras av innan året är slut. Just nu går lite tankar kring när det är bäst att starta företag. Det ska göras, men i år eller när? Vad gör jag om ett halvår? Kommer jag ha tid att dra igång någon uppstartsprocess då? Det är ännu inte ens säkert hur det ser ut med jobb i höst. Jag hade gärna sett att det inte var så osäkert så jag kunde planera rutiner för hösten, så jag vet hur jag ska lägga pusslet. Det är ju svårt att lägga ett pussel när en inte vet hur hälften av alla pusselbitar ser ut. Jag vet inte vad det kommer föreställa än.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så, nu när min tröga hjärna har fattat var en klickar för att skriva ett blogginlägg, hehe, så kan jag säga att jag verkligen borde fixa det sista av skoluppgifterna så det inte blir panik sedan. Men nu är det så att de har kört med gräsklipparen utanför min lägenhet hela morgonen så jag skyller på det.

Jag var på en föreläsning med en författare för ett tag sedan. Han skriver ca 4 blogginlägg varje dag, och det var texter det, inga två-tre meningar. På rutin skrev han dem varje dag. Om viktiga saker till och med. Det var inte bara det som var imponerande utan att han helt struntar i språkets kvalité när han skriver. Att vara författare och vara så van att alltid behöva skriva med perfektion i sina böcker men sedan kunna skriva slarviga blogginlägg, det tycker jag faktiskt är lite beundransvärt om en lägger till att han gör det på rutin varje dag. Kanske något att testa.

Känner redan nu att det nog inte kommer gå, men hellre att jag står ut en vecka än aldrig sätter igång. Finns inget värre än att ha en massa idéer men aldrig göra något av det. Så har jag hållit på i alldeles för många år av livet, nu är det slut på det! Nu går det inte att stoppa verkstaden som hela tiden jobbar för att idéer ska bli verklighet. För det går. Det vet jag.

Likes

Comments

Eller ja, kanske inte 50, men tillräckligt många.

Så här skriver Gabriella Bark i sin recension av 50 shades of Grey...
Exakt vad hon menar med "issues" vet jag inte riktigt, men oavsett så uppfattas det som om hon menar att alla män med "issues" skulle misshandla/vara våldtäktsmän. Vilket naturligtvis inte är sant. Jag jobbar dagligen mot fördomar kring psykisk ohälsa och vet att det redan finns så mycket onödiga fördomar hos (inkompetenta) människor. Gabriella Barks recension bidrar till att dessa fördomar bara växer, och gör att människor känner sig kränkta. Så för att göra en recension av hennes recension så var det dåligt skrivet!Likes

Comments

Mådde så dåligt när jag vaknade imorse. Fick panik över att jag var tvungen att hålla i en presentation idag.
Och så ser man detta...


Likes

Comments

Kl 8 imorse bar det av till sjukhuset för att göra hörsel- och luktprov. Hörselprovet visade att jag har super bra hörsel! Luktprovet gick väl sådär. Det är ganska svårt att känna dofter utan att se. En av tre dofter var kakao, hur ofta luktar man på kakao liksom, haha!?

Efter det var jag hem en snabbis, gjorde toast och pustade ut innan det var dags att träffa min läkare för att kolla om jag kunde få byta läkare. Kände mig obekväm med den jag har nu. När det var avklarat så gick jag runt på stan och fördrev tid. Tycker det är jobbigt när man varken har nåt ärende eller vill släpa på grejer man köpt.

En timme senare hade jag tid hos min psykolog och när jag kom dit var jag så trött efter ha varit ute i snöstormen att jag inte hade nån lust att sitta och prata en timme i sträck. Men efter det var avklarat så borde det ju vara slut på möten? Men nej nej. Det var bara att dra iväg till skolan och ha en till träff, med min mentor den här gången. När klockan hade blivit över 3 så var jag tvungen att gå på banken och öppna ett nytt konto. Tur att mamma var med så jag fick skjuts hem, haha!

Pusss


Likes

Comments

Dagens citat som kommer från en slumpmässig vald tepåse varje morgon, stämde just idag in väldigt bra på mig och mitt liv, och är definitivt något jag borde ta åt mig."Time to leave the past behind".

Likes

Comments

10 things that makes me happy...

1. Sjunga. Skulle inte kunna leva utan att få göra det minst en timme per dag helst.

2. Skriva musik.

2. Att få röra på mig. Dansa flera timmar i sträck eller springa så fort jag kan tills benen inte klarar mer.

3. Komma på nya saker och idéer!

4. Att se andra människor vara glada!

5. Ren luft.

6. Mat! Haha.

7. Lära mig nya saker.

8. Att designa och skapa. Kläder, skor, saker, inredning, mat, vad som helst!

9. Goda nyheter. Asså höra att krig är över, att någon har fått rättvisa etc. Att jorden har blivit en lite bättre plats helt enkelt.

10. Min vän Ari!

Nu är det eran tur!

Likes

Comments

Tjena! Jag sitter här med min te kopp och bränd rostad (jag glömde bort den när jag höll på med bloggen, haha). Var ute och tog lite bilder igår när det var så soligt och fint. Tänkte lägga upp dem snart. De säger att värmen är slut nu och att snö är på väg uppe i norra norrland. Vilket väder har ni?


"There is a window from one heart to another"

Likes

Comments

God (dålig) morgon! Jag somnade vid ett tiden i natt och vaknade 4 timmar senare. Typiskt att vakna så tidigt på en söndag. När det just är den dagen i veckan då jag tycker det är okej att ligga kvar i sängen. Men jag klev raskt upp och slog på pokemon på fyran, haha. Kollade jätte mycket på det när jag var mindre. Men man får ju lite ångest av det också då man tänker tillbaka på alla onödiga kort man köpte för hela veckopengen, haha. 

Likes

Comments