Tjabba!! I söndags var jag på Erikslund med fina Ronja, det var trevligt. Hon ska, precis som jag, flytta hemifrån och plugga parallellt med att satsa på sin sport. Det var nice att snacka med någon som är på samma plats i livet. Det blir en helt annan grej när någon känner typ samma känslor än att försöka förklara för folk. Jättemysigt var det!!
Måndagen började med ett benpass. Var lite sliten och körde därför lite lättare, men det blev jobbigt ändå. På eftermiddagen kom min kompis Jenny hit och vi hade supertrevligt! Först var vi själva, men senare hängde vi med fler kompisar, spelade fotboll mm. Fick säga hejdå till Jenny innan jag flyttar då vi ej kommer ses mer innan ):
Igår var en rätt seg dag. Jag körde överkropp och skulle egentligen gjort ett lågintensivt långdistanspass också, men jag skippade det. Har prioriterat träningen framför allt i typ två år, så att hoppa ett pass kändes som att det inte gjorde nåt haha. Blev jätteledsen och grät en stund, har så mycket känslor i mig. Bästa Elin kom hit också. Vi brukar i princip sitta ihop, men hade inte setts på länge då jag åkte till Gran Canaria och när jag kom hem var hon i Skåne. Vi snackade en hel del medan jag la fram typ alla mina kläder för att kunna packa ner.
Idag kom Mateo hit på morgonen, allt jag gjorde var att packa men han verkade ok med det. Vi lagade lunch också och Elin joinade. Sen åkte vi in till stan. Jag köpte ett par byxor och en blus, fikade på donken, och träffade Kajsa!! Länge sen vi sågs och kommer inte hinna träffa henne heller innan jag flyttar..
Det är verkligen jobbigt att säga hejdå till folk som är så fina och bra människor. Är lite rädd, kommer verkligen gråta så himla mycket när jag lämnar. Eller så gör jag inte det, och i så fall gråter jag asmycket efteråt istället hahah, men nu är jag glad i alla fall. Nu ska jag sätta mig på träningscykeln och köra passet jag ej gjorde igår, kör dagens och morgondagens pass imorgon istället. Ha det bäst!!

Likes

Comments

Hej på er!! Igår körde jag ett spänstspass på förmiddagen och spenderade eftermiddagen och kvällen med fina vänner. Först var jag och badade med Cassi och på kvällen var jag med Oliver-Mateo och Sebastian, och vi åkte in till stan. Trevlig värre!
Imorse sov jag lite längre eftersom det blev sent igår. Efter frulle gick jag ut och fixade skidorna, i alla fall två par. Gjorde kanterna och vallade in dom. Fartdräkt till nästa säsong är fixad nu också. Jag tycker personligen inte att den är så snygg, men jag lär ha en som är godkänd och är glad att vi fick tag i en.
Jag har ett träningsschema som är upplagt efter veckodagarna, och på lördagar ska jag köra kondition. Idag blev det en timme backintervaller, sjukt jobbigt men väldigt effektivt. Det är jobbigt att pressa när kroppen inte orkar mer och bara vill lägga av, men det är ju den träningen som ger resultat!
Nu sitter jag och lyssnar på musik (för tillfället Die For You av The Weeknd) och tar det bara soft. Idag är det en vecka till flytten?! Känns så sjukt, det var ju nyss mars och jag fick beskedet att jag kom in på skidgymnasiet typ igår haha. Ska ändå bli så himla roligt tycker jag.
Snart ska jag slänga mig i duschen, och sen vet jag inte vad som händer. Ska försöka hitta på något i alla fall. Ha det bäst!!

Likes

Comments

Detta är så himla märkligt. Har aldrig bloggat förr och vet inte hur det kommer gå, men det ska bli roligt att testa nåt nytt! Välkomna till min värld antar jag.
Jag heter Lovisa och är 16 år gammal. Jag bor just nu i en liten ort utanför Västerås. Men om lite mer än en vecka tar jag mitt pick och pack och flyttar hemifrån, eftersom jag ska börja på skidgymnasiet i Sundsvall. Jag har så otroligt blandade känslor inför detta ska ni veta! Jag känner mig sjukt glad över denna möjlighet; att få träna skidåkning -som jag hela mitt liv har älskat- mer än någonsin och verkligen satsa. Jag är glad att det blev just Sundsvall också eftersom jag trivdes så bra där när jag besökte!! Samtidigt har jag separationsångest från mina fina vänner, familj och släktingar som jag nu bor nära men kommer flytta ifrån.
Detta är självklart ett stort steg i mitt liv. På denna blogg kommer jag skriva om livet på skidgymnasiet, hur det går osv, så att de som vill kan följa min lilla resa. Jag kommer även göra inlägg om annat, då det finns så mycket som intresserar mig! Bland annat musik, mat och resor men även saker som är mer relaterade till mode, skönhet och livsstil.
Hoppas ni fått en liten uppfattning om vem jag är och vad som kommer finnas på denna blogg. Nu ska jag snart sova, så mycket vet jag. Ha det fint, hoppas vi hörs!! <33

Likes

Comments