Idag har det blivit en heldag vid poolen. Tanken var först att vi skulle till ett shoppingcenter men det blev ändrade planer så det blir förmodligen imorgon istället. Ikväll ska vi till en restaurang nere vid stranden och käka och sen hemma och bara umgås, men till de jag tänkte att inlägget skulle handla om.

Efter poolhänget tog vi lite bilder, bland annat dom som ni ser ovan. Jag personligen har alltid haft det jobbigt med att stå framför kameran och med självförtroendet, därför gjorde jag i våras min första tatuering, Sei bella, vilket betyder "du är vacker". Många kanske tycker det är töntigt men för mig är det viktigt. Det många timmar om dygnet som spenderas på att tänka på hur jag ser ut eller om jag är fulare än alla andra, vilket är synd och jag vet att de är många som känner och tycker lika. Jag jobbar fortfarande med att tänka att de gör inget om man har lite fett på kroppen så länge man är hälsosam och mår bra. Många tänker väll det motsatta också, att de är svårt och gå upp i vikt och är inte är nöjd pga det. Alla är vi olika och fina på våra sätt, tycker de är viktigt o peppa varandra till det och komma ifrån tankarna om tjock eller smal och det var därför jag valde att göra min tatuering, för att påminna mig själv om att jag är fin på mitt sätt oavsett vad andra får mig att känna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag blev det en heldag på stranden. Va där runt 11 tiden fram till en timma sedan ungefär. Käkade lunch på en mysig restaurang vid stranden, jätte mysigt! Fått lite färg idag med som tur är och det är verkligen jätte varmt här, varit runt 30 grader sen vi kom.

Snart ska vi dra in mot hamnen för att se hur det är där. Vi ska käka ute ikväll så de blir mysigt. Blir nog en ganska lugn kväll. Flikar in imorgon med mer bilder förmodligen.

Likes

Comments

Äntligen framme! Gick upp vid 3 inatt och flyget gick vid 6 typ, jätte trött men värt det nu när man äntligen är framme. Idag har vi inte gjort så mycket mer än och sola och bada. Vi ska gå iväg nu och handla lite grejer för kvällen och sedan bär det av in mot "stan" för lite party. Danne är även i Spanien på samma ställe så vi ska vara med honom i några dagar nu. Imorgon blir det förmodligen strandhäng hela dagen så får bli en update lite senare på kvällen när vi kommit hem, mer bilder därifrån imorgon! Höörs

Likes

Comments

Inatt kör vi mot Skavsta och på morgonen flyger vi mot varmare breddgrader och som vi har längtat efter denna dag. Något som jag tycker är jobbigt dock med att resa bort är ju då att packa resväskan. Vad ska jag ha med mig? Vad är nödvändigast? Hur mycket av allt? Kommer jag shoppa där? Så många frågor som ska besvaras innan man stänger väskan och drar iväg, alltid samma struggle varje gång.

Jag försöker nästan alltid därför tänka på att packa lite av varje, både uppklätt och mer chill kläder. Jag tar alltid med de hudvårdsprodukterna och liknande som jag tycker är viktigast och som jag klarar mig på och när det kommer till smink utomlands så försöker jag packa så lite som möjligt då man nästa aldrig sminkar sig ändå, iallafall inte jag när man är utomlands.

I min handväska tar jag med mig de mest nödvändigaste som jag behöver på planet och som jag vill lätt få tag på, så som hörlurar, plånbok, kamera osv. Ett tips är även att ta med en bikini eller värdesaker i handbagaget då det kan komma bort och då har man inget att sola i de första dagarna eller dagen medans man väntar på sitt bagage... Jag har haft turen att klara mig utan de än så länge men man ska aldrig säga aldrig. I det här fallet flyger vi med handbagage så de ska nog va lugnt.

Har tyvärr inga mer tips än så, inte mer än att de är bättre att packa för mycket än för lite. Vi hörs imorgon på flygplatsen för nu ska jag fortsätta packa klart det sista, har lite ångest då resväskan redan är full och allt är inte med ännu...

Runt 5 blir det en båttur och sen blir det att ta det lugnt, vänta på att Ebba ska komma då hon ska sova här och sen sussa tidigt eftersom vi ska gå upp kl 3 inatt. Hörs imorgon!

Likes

Comments

Blev bjuden på lunch av mamma på Simons rosteri & bageri. Eftersom jag kommer vara borta i en vecka nu så ville hon mysa till de lite extra på lunchen. Blev en ceasarsallad för mig som var supergod! Ikväll blir det en tur på sjön och även kvällsmat på en ö med familjen, ska bli jätte mysigt. Flikar säkert in senare med bilder från de och packningen till Spanien. Höörs

Likes

Comments