Då var det fredag, och det vankas en ledig helg. Superskönt. Ska Snart i väg och äta middag med trevligt sällskap. Åh nej, ingen love of my life. Utan min gamla kollega och hennes tjej. Så jag blir alltså det tredje hjulet. HAHA. Nej men det ska blir super trevligt.

Hoppas att ni får en bra dag.

Men en sak jag undrar, vad gillar folk mest att läsa här? Ska jag har mer bilder? Ska jag skriva mer om resor? Mode? Träning eller inredning? Vad gillar folk att läsa?

Kram Lovisa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här kommer det några bilder från Italien.

Likes

Comments

Har shoppat lite sen jag kom hem från Italien. Ja lite var det, en svart tröja, örhängen och higlighter (som inte är med i bilden) från hm. Sen ett par Nike free run som jag beställde från sportamore.se.

Har även beställt mer från Nelly, som inte har kommit ännu. Då kan jag visa kläderna, när det har kommit.


Likes

Comments

Hejsan.

Vet inte riktigt vad jag sak skriva. Har en massa bilder på lager som jag borde lägga upp från Alperna resan. Men måste fixa till dom lite innan. Det är väl det att ta tag i det som jag inte har orkat gjort. Men det kommer det lovar jag. Kanske kan göra det i kväll medan jag tvättar. Låter om en plan för mig.

Haha, inlägget blev som ett konversation med mig själv. Men det gör väl inget. Jaa, vad har annars hänt i mitt liv? Jo jag sa upp mig från mitt jobb och ska börja ett nytt i slutet av april. Ska börja jobba i Lund på socialpsykiatrin där. Får betydligt närmare till jobbet och förhoppningsvis jobba dag tid vilket är superskönt. Annars har det inte hänt så mycket. Fortfarande singel och ensam haha.

Jag återkommer mer sen angående lite bilder från min resa och då berättar jag mer sen om själva resan som var super härlig.


Kram, Lovisa


Likes

Comments

Fick hem mina nya älsklingar igår. 😍
Jag är så nöjd med dom så det fick bli två pass på gymmet idag.

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag kommit hem från Italien där av tystnaden här. Men ville bara säga att jag lever.


Likes

Comments

Äntligen måndag! Det är inte så jätte ofta jag kan säga så. Men idag kan jag göra det. Det är för att min jobbhelg är över och jag är ledig, Sen så åker jag till Alperna på fredag. Det ska bli så nice, då ät det den delen av alperna som ligger i Italien.

Resan dit kommer ske med buss. Så vi kommer att resa i ett dygn. Men jag ser verkligen fram emot att få miljöombyte. Så det är det jag ser fram i mot nu.

Snart kommer det mer info om min ner viktgång. :)

kram Lovisa

Likes

Comments

God morgon fredag och jag är ledig.

Det är så skönt. skulle egentligen jobba idag men byte pass så jag jobbade kväll igår och ledig idag. Vilket var skönt. För då blir jobbhelgen kortare. Så idag ska jag ta det lugnt och träna. Vilket ska bli skönt. Annars har jag inte så mycket att berätta. Jo just de, om en vecka åka jag förresten till Italien för att åka skidor. Det ska bli super skönt och kul. Kommer att berätta mer om resan och ta bilder såklart.

Hoppas att ni alla får en bra fredag.

kram Lovisa


Likes

Comments

Tisdag och jag har inte varit aktiv här på några dagar. Det är för att jag har varit i Stockholm under helgen hos min syster med min mamma. Det har varit men mycket trevlig helg med ett fullspäckat schema. Jag åkte upp på fredag kl 12.00 och kom fram 18.00. Så det tog sin lilla tid. På kvällen käkade vi mat hemma hos min syster och hennes kille. Sen tog vi det lugnt.

Under lördagen hände det lite mer. Åkt till Åhlens City kl 11.00 och möte upp några vänner och senare för att gå till Fotografiska museum käkade lite mat där. Sen åkte vi till Rival för att se Alex och Sigge Show som var överraskande bra. Kvällen fortsatte med god middag och god dricka.

Sen var vi på MOS på söndagen och sen åkte jag hem 16.30.

Enda bild jag tog under helgen. Från Rival innan showen.

Kram Lovisa


Likes

Comments

Wuhu, äntligen så är det helg. Är ledig idag och ska till Stockholm nu under helgen. Härligt härligt. Ska först på en intervju. Men sen blir det att dra direkt till tåget som tar mig till Stockholm. Sex timmar kommer resan att ta, tog mig lika långt att flyga till New York. Aja, storstad som storstad.

Men nu måste jag fixa det sista innan jag ska dra.

Kram Lovisa


Likes

Comments