Godmorgon gott folk.

Det är lördagsmorgon och jag ska iväg sen och jobba kväll. Jag hade tänkt att träna nu innan jobbet. Men jag känner mig inte riktigt i from för det tyvärr. Trött och ingen aptit. Men det är bara att pallra sig iväg till jobbet. Har inte råd just nu att vara sjuk. Det är bara kväll idag och kväll imorgon, sen så är jag ledig måndag och tisdag.

I Mars så åker jag till Italien för att åka skidor. Det ska bli kul dock så går lönen denna månad till det. Så det kommer att bli leva snålt denna månad också.

Men det ska bli kul.

Ja, det var det jag hade att berätta just nu.


Kram Lovisa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon lediga onsdag!

Ligger just nu kvar i sängen och degar lite. Men ska väl fixa mig för att träna och hämta ett packet från sportamore. Det är nya träningstights och skor. Inget ovanligt.
Här en bild som beskriver min vardag i tre olika outfits.

Träningskläder, vardagsklädsel och jobb.

Kram Lovisa

Likes

Comments

Hej,

Då var det äntligen måndag igen. Har jobbat helgen så är ledig idag, men ändå vaknade jag 6.30 och kunde inte somna om. Dock så la jag mig i soffan och kollade på tv till halv tio. Pallrade mig till gymmet och körde ett pass där. Superskönt.

Annars så har jag bara slappat och käkat. Men sådana dagar behöver jag, även om jag känner mig rastlös i lite då och då. Men lika bra att vila upp sig.

Restan av vecka kommer nog att bli bra. Jobbar tisdag, onsdag och halva torsdag och på onsdagen kommer jag att få besök at vänner från Norrköping. Så det kommer att bli kul.

Detta inlägg fick ingen röd tråd. Blev bara en liten uppdatering om vad som kommer att hända för mig i veckan.

Ha det bra.

Kram, Lovisa.Likes

Comments

God kväll!

Jag tänker ta upp lite mål som jag har nu under 2017. Det är ett mål egentligen och det är att bli me hälsosam. Jag har tränat innan. Men nu ska jag slå i en växel med träningen men också med kosten. Den är ju det största delen med att bli mer fit. Gäller att ha disciplin, jag börjar att få den.

Jag är en sån person som gillar bäst att träna på morgonen, dock så har jag nu börjat träna efter jobbet när jag jobbar dag. Vilket jag avskyr egentligen. För på eftermiddagen känner jag mig så trött och se,g fast när jag väl ha kommit gymmet så går det bra. Så jag hoppas nu att jag kan ha den disciplin att hålla det.

Så nu när jag jobbar dag hela helgen så ska jag ta med mina träningskläder och åka direkt efter jobbet!

Kram Lovisa


Likes

Comments

Hej mina få läsare!

Då var det torsdag och jag är ledig från jobbet idag som är skönt. Jag kör på min sex dagars arbetsvecka. Så har jobbat måndag-onsdag och sen kommer jag att jobba fredag-söndag. Som tur är det bara dagsturer jag kör. Alltså 6.50-16.05. Dock är det ju långa dagar ändå för mig då jag pendlar från Malmö till Trelleborg. Men det funkar.

Det jag nu har gjort på min lediga dag är att tränat och just tvättar jag. Det är det som står på in agenda idag. Ska även ta det lugnt i dag.

Kram

Lovisa


Likes

Comments

Hej!

Nu har det gått en vecka in på det nya året. Jag har varit sysselsätt under veckan, så som att jobba, tränat (dock en dag). Sen har jag vart och firat en kompis på onsdagen, så på torsdagen var jag ute. Vet inte vad som hände det. Tror jag fick en släng av maginfluensan igår. För så dålig som jag var brukar jag aldrig bli dagen efter och jag drack inte så mycket.

Men jag mår bättre idag. Tänkte dra och träna under dagen, om jag får energin. Annars har jag inga planer för dagen. Imorgon kommer jag att jobba övertid på kvällen. Det är alltid bra att få in lite extra pengar. Så har min första veka sett ut. Kanske inte så jätte bra, men det funkar.Likes

Comments

Som de flesta vet så är det nytt år nu. 2017 och jag hoppas det kommer blir så mycket bättre än 2016. Ska vi ta och gå igenom mitt 2016?

Ja, det har faktiskt varit ett ganska jobbigt år för min del. Inte för det har skett något jätte hemska saker. Men det har ändå varit ett år som har varit tufft. Bara allmänt, Haft nära kompisar som har mått dåligt och sen försöka stötta dom när man inte själv har mått bra. Att jag inte har mått bra har ingen speciellt anledning. Bara varit så.

Men det har hänt mycket bra saker också så som att jag har flyttat till en egen lägenhet och att jag har fått fast jobb. Det är verkligen inte fy skam.

Jag har även rest en del 2016. Har varit i Alperna och åkt skidor, varit i Karków som ligger i Polen och jag har varit på Dublin. Det har varit också väldigt bra.

Så allt har inte varit dåligt. Det har varit mycket bra också.Nu ska jag se till att 2017 kommer bli kanoners och året börjar med att jag jobbar!

kram

Lovisa


Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte mig att jag ska göra mig en ny blogg här. Kommer inte ha någon speciell kategori här, inte mer att den kommer att bli personlig.

Så vem är jag? Jag heter Lovisa och är 24 år. Fyller 25 i maj. Jag bor nu i Malmö men kommer från en lite kommun i Värmland som heter Degerfors. Jag jobbar i Trelleborg och är nöjd med det. Har bott i Malmö i snart 3,5 år. Det var en kort story om mig.

Hoppas det räcker, så återkommer jag med ett nytt inlägg snarast.

Kram

Likes

Comments