Okej, nu har jag varit borta allt för länge. Har ingen bra förklaring mer att jag inte har orkat att bloggat. Jag har började på nytt jobb i slutet på April, så har fokuserat mig på det. Det är ett jobb i Lund så det är lite närmare till jobbet än Trelleborg.

Men till det jag jag tänkte börja med här, jag ska anslut mig till en utmaning som Smail började med i går. 40dbest. Att man ska under 40 dagar nå sin bästa form. I mitt fall komma i min bästa from än vad jag har varit i på flera år. Det är mitt mål. Att jag ska träna mer, äta bra och gå ner i vikt. Så jag tänker fullgöra det och börja i morgon.


Kram Lovisa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu kommer jag att vara helt ärlig och det gör mig rädd att blotta mig så här. Men jag är just nu inne i en dålig period. Jag är nojig och har just nu extrem dålig självkänsla. Jag har en känsla där ingen gillar mig. Att jag är jobbig och störande. Så här känner jag till och från. Då blir det att jag isolerar mig ännu mer för att jag känner så här. Jag känner mig ensam och att jag känner mig jobbig mot andra, just därför isolerar jag mig för att inte vara jobbig mot andra. Det är min upplevelse i alla fall. Man kan också vara extra jobbig och fråga folk om de vill göra något ofta. Så jag vill både få uppmärksamhet samt isolera mig. Få en jämn balans i det men att det blir att jag inte får en fingertoppkänsla om det om ni förstår vad jag menar.

Detta låter rörigt. Hur jag mår nu är rörigt också. Det speglar just nu jätte mycket hur jag känner. Att jag känner att jag borde isolera mig men gör det inte. Men att jag gör det ändå? Låter det vettigt? Nej, antagligen inte för det är det inte.

Är det nog mer här som kan känna så här? Snälla kommentera eller något om någon har något liknande känsla. Det skulle uppskattas så mycket. Och hur ni gör för att må bättre.

kram Lovisa

Likes

Comments

Jag önskar att jag är starkare än det här. Jag önskar att jag kunde stå emot. Men här är jag och jag vet att det är bara jag som förlorar i slutändan. Att jag står där ensam där jag startade. Men ändå ska jag försöka och försöka och får samma käftsmäll åter om igen. Jag borde lära mig. Jag är så medveten själv om vad det är som händer. Men nu ska jag bara lämna allt och låta tåget gå en sista gång utan mig. Jag kommer att stå där och ta tåget mot motsatts håll för att komma långt i från.


Likes

Comments

Glad påsk på er alla.

Hoppas det är bra med er. Med mig är det bara bra. Livet rullar på typ. Jag är som sagt väldigt dålig på att vara aktivt här. Men det är som sagt att jag är lat och inte orkar skriva ett inlägg. Jag vill inte känna att jag måste göra det. Så därför tar det långt tid i mellan inläggen och ibland blir det allt mer oftare. Nu har jag haft det långledigt i alla fall, Vilket är superskönt. Som sagt så kommer det ett inlägg om kläder som jag har köpt från Nelly.se.

Ha det bra

kram Lovisa


Likes

Comments

Jag är visst inte så bra på det här med att blogg. Har inte skrivit på över en vecka. Det har sin förklaring kan jag lova och det är för att jag har jobbat hela veckan. Plus att jag inte har orkat bara. Hade tänkt att göra ett inlägg om mitt senaste inlöp från Nelly.se. Men har inte orkat lagt in bilderna och redigerat dom. För att jag har varit så trött och slut. Men det inlägget kommer. Jag lover. Om någon skulle bry sig vill säga. Hehe.

Ja men grejen över att jag inte har bloggat är för att jag inte har orkat. Hoppas det är okej.

Puss Lovisa


Likes

Comments

Då var det fredag, och det vankas en ledig helg. Superskönt. Ska Snart i väg och äta middag med trevligt sällskap. Åh nej, ingen love of my life. Utan min gamla kollega och hennes tjej. Så jag blir alltså det tredje hjulet. HAHA. Nej men det ska blir super trevligt.

Hoppas att ni får en bra dag.

Men en sak jag undrar, vad gillar folk mest att läsa här? Ska jag har mer bilder? Ska jag skriva mer om resor? Mode? Träning eller inredning? Vad gillar folk att läsa?

Kram Lovisa

Likes

Comments

Här kommer det några bilder från Italien.

Likes

Comments

Har shoppat lite sen jag kom hem från Italien. Ja lite var det, en svart tröja, örhängen och higlighter (som inte är med i bilden) från hm. Sen ett par Nike free run som jag beställde från sportamore.se.

Har även beställt mer från Nelly, som inte har kommit ännu. Då kan jag visa kläderna, när det har kommit.


Likes

Comments

Hejsan.

Vet inte riktigt vad jag sak skriva. Har en massa bilder på lager som jag borde lägga upp från Alperna resan. Men måste fixa till dom lite innan. Det är väl det att ta tag i det som jag inte har orkat gjort. Men det kommer det lovar jag. Kanske kan göra det i kväll medan jag tvättar. Låter om en plan för mig.

Haha, inlägget blev som ett konversation med mig själv. Men det gör väl inget. Jaa, vad har annars hänt i mitt liv? Jo jag sa upp mig från mitt jobb och ska börja ett nytt i slutet av april. Ska börja jobba i Lund på socialpsykiatrin där. Får betydligt närmare till jobbet och förhoppningsvis jobba dag tid vilket är superskönt. Annars har det inte hänt så mycket. Fortfarande singel och ensam haha.

Jag återkommer mer sen angående lite bilder från min resa och då berättar jag mer sen om själva resan som var super härlig.


Kram, Lovisa


Likes

Comments