Attans, jag skrev ett långt inlägg men det försvann. Gjorde en uppdatering och den är: Jag är hemma från jobbet och är dunder förkyld som jag har varit den senaste veckan. Jag har verkligen mått kasst och de tre senaste nätterna har jag sovit dåligt. Jag hoppas dock då att jag kan gå till jobbet i morgon. Vi får se under dagen hur jag mår, klockan är trotts allt innan 07.00. Vaknade innan klockan 6 idag och kunde inte somna om. Jag kunde då lika bra sätta mig i soffan och kolla på tv med en mugg te. Lite morgon mys.

Men så är läget med mig just nu, jag längtar tills när jag kan börja med träningen. 

Kram L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då var det Lördag, och det känns helt okej idag. Jag har klart mig i genom dagen hittills och ikväll får jag besök av några vänner här i Malmö. Det ska blir trevligt hoppas jag.

Annars så har jag tränat och städat här hemma idag. Även tagit det lugnt.

Likes

Comments

Jag är sämst här, tror ni att jag uppföljde det jag sa? Nä inte alls. Men grejen jag har haft såna svängningar i mitt mående. Verkligen pendlat. Ena stunden känner jag mig super ensam och inte har några vänner. Andra stunden vill jag inte ens träffa någon, vill bara isolera mig och bara trött på människor. Jag har även mått bra och haft det kul. Men mest har det tyvärr varit att jag inte mått bra alls och allt har bara varit jobbigt. Men jag försöker leva på mitt liv som vanligt. Jag måste det för att få vardagen att fungera.

Kram Lovisa
Likes

Comments

Okej, nu har jag varit borta allt för länge. Har ingen bra förklaring mer att jag inte har orkat att bloggat. Jag har började på nytt jobb i slutet på April, så har fokuserat mig på det. Det är ett jobb i Lund så det är lite närmare till jobbet än Trelleborg.

Men till det jag jag tänkte börja med här, jag ska anslut mig till en utmaning som Smail började med i går. 40dbest. Att man ska under 40 dagar nå sin bästa form. I mitt fall komma i min bästa from än vad jag har varit i på flera år. Det är mitt mål. Att jag ska träna mer, äta bra och gå ner i vikt. Så jag tänker fullgöra det och börja i morgon.


Kram Lovisa

Likes

Comments

Nu kommer jag att vara helt ärlig och det gör mig rädd att blotta mig så här. Men jag är just nu inne i en dålig period. Jag är nojig och har just nu extrem dålig självkänsla. Jag har en känsla där ingen gillar mig. Att jag är jobbig och störande. Så här känner jag till och från. Då blir det att jag isolerar mig ännu mer för att jag känner så här. Jag känner mig ensam och att jag känner mig jobbig mot andra, just därför isolerar jag mig för att inte vara jobbig mot andra. Det är min upplevelse i alla fall. Man kan också vara extra jobbig och fråga folk om de vill göra något ofta. Så jag vill både få uppmärksamhet samt isolera mig. Få en jämn balans i det men att det blir att jag inte får en fingertoppkänsla om det om ni förstår vad jag menar.

Detta låter rörigt. Hur jag mår nu är rörigt också. Det speglar just nu jätte mycket hur jag känner. Att jag känner att jag borde isolera mig men gör det inte. Men att jag gör det ändå? Låter det vettigt? Nej, antagligen inte för det är det inte.

Är det nog mer här som kan känna så här? Snälla kommentera eller något om någon har något liknande känsla. Det skulle uppskattas så mycket. Och hur ni gör för att må bättre.

kram Lovisa

Likes

Comments

Jag önskar att jag är starkare än det här. Jag önskar att jag kunde stå emot. Men här är jag och jag vet att det är bara jag som förlorar i slutändan. Att jag står där ensam där jag startade. Men ändå ska jag försöka och försöka och får samma käftsmäll åter om igen. Jag borde lära mig. Jag är så medveten själv om vad det är som händer. Men nu ska jag bara lämna allt och låta tåget gå en sista gång utan mig. Jag kommer att stå där och ta tåget mot motsatts håll för att komma långt i från.


Likes

Comments

Glad påsk på er alla.

Hoppas det är bra med er. Med mig är det bara bra. Livet rullar på typ. Jag är som sagt väldigt dålig på att vara aktivt här. Men det är som sagt att jag är lat och inte orkar skriva ett inlägg. Jag vill inte känna att jag måste göra det. Så därför tar det långt tid i mellan inläggen och ibland blir det allt mer oftare. Nu har jag haft det långledigt i alla fall, Vilket är superskönt. Som sagt så kommer det ett inlägg om kläder som jag har köpt från Nelly.se.

Ha det bra

kram Lovisa


Likes

Comments

Jag är visst inte så bra på det här med att blogg. Har inte skrivit på över en vecka. Det har sin förklaring kan jag lova och det är för att jag har jobbat hela veckan. Plus att jag inte har orkat bara. Hade tänkt att göra ett inlägg om mitt senaste inlöp från Nelly.se. Men har inte orkat lagt in bilderna och redigerat dom. För att jag har varit så trött och slut. Men det inlägget kommer. Jag lover. Om någon skulle bry sig vill säga. Hehe.

Ja men grejen över att jag inte har bloggat är för att jag inte har orkat. Hoppas det är okej.

Puss Lovisa


Likes

Comments

Då var det fredag, och det vankas en ledig helg. Superskönt. Ska Snart i väg och äta middag med trevligt sällskap. Åh nej, ingen love of my life. Utan min gamla kollega och hennes tjej. Så jag blir alltså det tredje hjulet. HAHA. Nej men det ska blir super trevligt.

Hoppas att ni får en bra dag.

Men en sak jag undrar, vad gillar folk mest att läsa här? Ska jag har mer bilder? Ska jag skriva mer om resor? Mode? Träning eller inredning? Vad gillar folk att läsa?

Kram Lovisa

Likes

Comments