Header
View tracker

Godmorgon!
Idag har jag lektion 13-16 så jag har tagit lite sovmorgon. Lite tråkigt att sätta sig på bussen så sent och åka in till skolan en fredag men jag har repetion inför tentan på måndag så jag känner ändå att jag behöver gå.
Ikväll blir det fredagsmys och självklart idolfinalen på TV. Heja Liam!!!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, äta lite frukost och sedan ta mig en dusch. Jag önskar er en fin fredag och en trevlig helg.

- Lovisa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nej hörrni, nu är jag trött på mitt hår igen. Jag tänker faktiskt börja det nya året med att klippa av det. Efter nyår bokar jag in en klipptid. Jag vill ta en bit på längden eftersom det blivit så himla långt. Sedan tänkte jag köra på en snygg snedlugg. Jag har kört mittbena i några år nu så det är dags för en förändring. Här är mina inspirationsbilder!
Vad tycker ni?

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!
Idag ska jag in till skolan för ett seminarium på en timma. Spenderar mer tid i bussen helt enkelt.
Den muntliga presentationen igår gick över förväntan. Jag kammade hem ett VG och fick till och med tittarna att skratta flera gånger. Jag är stolt över mig själv!
Nu måste jag dricka upp mitt kaffe och sedan åka iväg till bussen. Ha en bra dag!

- Lovisa.

Likes

Comments

Vad önskar du dig i julklapp? En stekpanna.

Hur dricker du ditt kaffe? Hemma dricker jag med mjölk. Men kan dricka svart också.

Vad äter du till frukost? Jag är ingen frukostmänniska. Det brukar bli en skål med naturell filmjölk som jag toppar med solrosfrön, linfrön, physalisfrön, glutenfri müsli och kanel.

Hur tror du att folk ser på dig? Oj jag vet inte. Folk tror nog att jag är sur och bitchig. Det är jag inte, jag lovar. Egentligen vill jag inte veta vad folk tycker och tänker om mig.

Vad behöver du i din garderob? Ett par nya svarta jeans.

Vad får dig att gråta? Jag gråter faktiskt väldigt sällan. Ibland gråter jag när jag tänker på pappa. Ibland gråter jag för att jag egentligen är arg. Ibland gråter jag för att jag trött.

Hur gammal var din mamma när du föddes? Hmm.. Hon måste ha varit 27 år.

Om du skulle leva på en och samma maträtt, vilken skulle du välja? Pasta. Alla dagar i veckan.

Hur många syskon har du? Jag har 2 stycken systrar. En äldre och en yngre.

Har du färgat håret någon gång? Oh ja. Många gånger. Svart några gånger men oftast brunt. Just nu kör jag på min egna naturella brun.

Vill du ha egna barn? Hur många i så fall? Ja absolut. Jag skulle vilja ha tre stycken om jag får välja.

Vilken dag på året är den bästa dagen? Den 18 januari såklart. Det är min födelsedag!

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag har jag lite sovmorgon. Jag tar bussen vid 11-tiden till skolan för en muntlig presentation. Sedan ska jag hem igen. Dagarna såhär innan jul blir mer och mer ovärda för oss pendlare. Men jag klagar inte, snart är jullovet här.
Nej hörrni. Dags att få i sig lite frukost. Ha en bra onsdag! Nu har halva veckan gått. Tjoho!

- Lovisa.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag varit i skolan fram till kl.12. Sedan tog jag bussen hem och satte mig och pluggade så fort jag var hemma. Fick sedan reda på att torsdagens tenta är framflyttad till nästa fredag (så skönt!!) så nu har jag tagit en pluggpaus. Tror jag tar nya tag imorgon igen.
Imorgon ska jag bara in till skolan och göra en muntlig presentation så det blir ingen lång dag då heller. Men nu ska jag strax ställa mig och laga mat för jag börjar redan bli hungrig. Ha en fortsatt fin dag!

- Lovisa.

Likes

Comments

Godmorgon!
Tisdag igen, veckans tråkigaste dag. Idag har jag endast en lektion så det blir kort dag i skolan, 9-12. Sedan ska jag rakt hem och sätta mig och plugga. Det känns verkligen att det är slutspurten nu. Plugget ligger över mig som ett ångestmoln och jag har ingen lust till att sätta mig med böckerna alls. Missförstå mig inte, det är jätte kul i skolan och jag ångrar inte en sekund att jag hoppat på den här utbildningen. Men tentaplugg ÄR laddat med ångest.
Jag önskar er en fin dag för nu ska jag åka iväg till bussen.

- Lovisa.

Likes

Comments

Hej på er!
Jag tänker att vi går igenom helgen precis som vanligt på måndagar. I fredags hade jag hemtenta om obduktion och dödsfall. Det gick nog bra, tror jag. På kvällen skjutsade Mattias mig och lillasyster då vi skulle ut och äta med Hemköp. Min lillasyster jobbar fortfarande där men jag var medbjuden trots att jag har slutat. Det blev en trevlig kväll som slutade på krogen trots att jag hade sagt från början att jag inte skulle med ut.

I lördags vaknade jag när Mattias åkte till jobbet. Inte särskilt bakfull men trött. Så förmiddagen gick åt till att ligga hemma i sängen och titta på historieätarna, haha. Har ni sett det? Jag älskar det!
När Mattias hade slutat jobbet var planen att åka till Liseberg. Det var några år sedan jag var på Jul på Liseberg. Sagt och gjort. Vi klädde oss varmt och åkte iväg. När vi hade åkt cirka 10 minuter fick jag en snap av Lossan som redan var där att det var SÅ mycket folk, så vi vände. Istället åkte vi och köpte Kina-mat och åkte hem till mamma. Där satt vi några timmar och tjatade innan vi åkte hem och tittade på Så mycket bättre.

Igår tog jag en lång sovmorgon. Sedan blev jag väckt av Mattias med kaffe. Vi låg kvar i sängen och tittade på julkalendern.
Sedan var det bara att sätta igång med plugget. Det är ändå skönt att ha helgerna till att sitta med plugg nu för tiden.
Vid kl.14 var det dags för julklappsleken tillsammans med alla tjejerna hemma hos Linnea.
Lossan och Vilda kom och hämtade upp mig och vi åkte till Lennis. Där bjöds det på julfika och kaffe. Sedan körde vi julklappsleken och jag kammade hem en fin stjärna att hänga i fönstret och en plunta!
Hur har er helg varit?

Likes

Comments

Godmorgon!
Min långledighet är över och en ny vecka väntar. Jag har faktiskt måndagsångest idag. Jag har en tenta, en muntlig redovisning och ett seminarium denna veckan. Det ska bli så j*vla skönt att gå på helg på fredag. Jag hoppas bara att tentan går vägen. Idag har jag dessutom lång dag i skolan, 9-16.30.
I eftermiddag börjar vi en ny kurs, diagnosklassifikation. Det ska bli spännande. Men jag kan känna att det kunde väntat till efter jul men tanke på hur mycket annat våra hjärnor är fullproppade med just nu. Men men. Dags att åka iväg till bussen.
Ha en bra dag allihop!

- Lovisa.

Likes

Comments

Jag hittade en rolig blogglista. Ett öppet brev till mig själv, 5 år tillbaka i tiden. Då var jag 18 år, snart 19 år.

- Vilka "misstag" gjorde du? Jag handlade ut efter vad andra skulle tycka och tänka. Jag brydde mig för lite om vad jag själv ville och kände. Jag önskar att jag försökte ha mer roligt istället för att anpassa mig till hur andra ville att jag skulle vara.

- Vad lärde du dig av livet? Sedan jag var 18 år har jag lärt mig en hel del trots att det känns som det var igår. Jag är starkare i mig själv. Jag bryr mig inte lika mycket om vad andra tycker och tänker. Jag har lärt känna mig själv som person bättre. Jag har framförallt blivit mer mogen.

- Vilka var dina bästa stunder i livet? Just då var det nog när jag och mina tjejkompisar var ute på krogen. När jag fick dansa loss, vara full och skratta ihop med dom. Det är sällan vi har såna partaj längre. Nu blir det att vi dricker en flaska vin och sitter och tjötar en hel kväll istället. Haha, vi har blivit gamla.

- Vad gjorde/tänkte du DÅ som du aldrig skulle göra/tänka IDAG? Då hade jag mycket ilska i mig, över många olika saker. Framförallt av personer som sårat mig. Jag har varit med om två stora svek i livet och det satte sig nog mer än vad jag förstod då. Idag kan jag fortfarande känna ilska när jag tänker på det, men det sitter inte fast i mig så som det gjorde på den tiden. En annan sak jag aldrig skulle göra idag som jag gjorde då är att dricka shots, haha.

- Vad har förändrats från 2011-2016? Är det bra eller dåliga förändringar? VÄLDIGT mycket. Jag lever ett helt annat liv. Eller inte helt annat, men det är inte alls sig likt. Jag och Mattias hade varit ihop i knappt 2 år. Vi var på gång att förlova oss. Vårt förhållande går inte att jämföra nu men hur det såg ut då. Vi är så mycket stadigare idag och vet vart vi har varandra. Vi har vuxit och åldrats tillsammans. Jag vet vilka som är mina närmaste vänner och känner inte längre något behov av att ha många vänner. Då hade jag precis börjat på Hemköp. Nu pluggar jag till Vårdadministratör i Göteborg. Då hade jag fortfarande lite smått kontakt med min pappa, i hopp om att det en gång skulle bli bra igen. Nu är i han i himlen och det har varit en tuff resa sedan dess.

Hur trodde du att ditt liv skulle se ut idag, år 2011? Då tänkte jag att när man är 23 år, snart 24 år är man skit gammal. Jag trodde nog att jag typ skulle ha hus och barn nu. Jag har insett på vägen att jag är verkligen inte gammal. Jag har flera år kvar att roa mig, njuta av min egentid och vara full som en kastrull innan jag ska ha barn. Den dagen kommer och just nu njuter jag av att ha den tiden framför mig!

Likes

Comments