Header

De här fina ljuslyktorna fick jag av Linnea, Johanna och Mathilda i födelsedagspresent i fredags. Så fina!!
Jag har kikat på dessa så många gånger så dom träffade mitt i prick. Tack tjejer!!! ❤

Likes

Comments

Godmorgon!
Måndag och ny vecka men idag är jag ledig. Jag har tvättid hela dagen så det är ungefär det jag ska pyssla med.
Helgen har varit väldigt blandad. I fredags firade vi att jag och Lossan fyller gamla i veckan tillsammans med tjejerna. Det blev en superkväll! Vi började med plockmat och champagne hemma hos Lossan som sedan övergick i en riktig tjej-förfest. Jag fick såååå fina ljuslyktor från Skultuna av tjejerna. Ni får se dom senare. Sedan tog vi bussen in till Göteborg och fortsatte kvällen på krogen. Jättekul kväll!
På natten till lördag gick min farfar tyvärr bort. Han var dålig och han somnade in stilla. Hoppas att han träffar pappa där uppe någonstans.
Igår var vi på gekås på förmiddagen. Sedan var det kalas för Mattias systerson och på kvällen var vi på söndagsmiddag hemma hos Tobbe, Lossan och Vilda. Fullt upp!
Nu ska jag äta lite frukost. Ha en bra måndag!

- Lovisa.

Likes

Comments

Det dåliga samvetet är nog värst. Det sköljer över mig som en svart våg och lämnar smärta ända in i ådrorna på mig. Tänk att psykisk smärta kan vara så nära fysisk smärta. Hur det kan göra så ont i kroppen av att känna någonting. Ju äldre jag blir, ju mer frågetecken blir det. Vem var du egentligen och hur mådde du?
Det blir som ett tryck över bröstet på mig. Det enda jag vill är att gå tillbaka i tiden och ändra på livet. Jag vet att jag inte skulle kunna rädda dig, det var redan för sent innan jag föddes. Men jag hade kunnat göra saker och ting annorlunda. Även om det inte är någon ursäkt för ditt beteende så kan jag ibland förstå varför du valde att leva livet som du gjorde. För att dämpa smärtan och försvinna. Jag vet att du ångrade dig tusen gånger om. Jag vet att du gav upp den kvällen. Du hade ändå inget kvar.
Men precis som du svek mig, så svek jag dig. Jag visade att du inte var vatten värd fast att hjärtat sved av saknad. Jag ville inget annat än att du skulle finnas i mitt liv. Jag hade fortfarande hoppet kvar. Att du en dag skulle sitta på min trappa när jag kom hem. Att du en dag skulle ringa och prata. Men vad gjorde jag? Ingenting.
Jag vände ryggen åt och kom att ångra det resten av livet. Men jag antar att jag är lik dig. Stolt som in i norden. Skulle aldrig visa mig svag för någon och envis som bara den. Och är det något som är jobbigt lägger man på ett leende och fortsätter livet. Vi är nog kanske mer lika än vad jag förstått.
Men hur lätt är det att veta när jag bara fick femton sammanhängande år med dig. Hur ska jag veta när jag inte fått lära känna dig som vuxen. Jag var ju bara ett barn när allt brast.
Livet fortsätter. Jag tänker inte låta resten av mitt liv bli dåligt på grund av en dålig start. Men ibland reflekterar jag över vilka ärr jag har i hjärtat redan. Hur trasigt det redan är där inne. Mitt hjärta ska orka i många herrans år till. Det ska orka gå igenom många hjärtesorger till. Många förluster och nedgångar. Jag önskar att det skulle få vara helt lite längre in i livet. Men jag är inte den som är den. Allt det här är en bra anledning till att göra resten av livet till det bästa.

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag är jag ledig, igen. De två första veckorna i skolan har jag knappt några lektioner. Jag har varit ledig länge nu så det börjar krypa lite i min kropp. Det riktiga plugget har inte kommit igång än heller så jag har inget att sätta mig med. Men jag ska inte klaga. Snart vänder det och då är det långa dagar i skolan igen.

Idag är det party som gäller. Både jag och Lossan fyller år nästa vecka så ikväll ska vi samla tjejerna hemma hos henne. Vi ska äta tapas, dricka vin och ha en riktig tjej-förfest. Sedan fortsätter kvällen till Göteborg och krogen.
Jag tror att det kommer bli riktigt kul. Det är Lossans debut sedan hon blev gravid så jag ser fram emot att hon är med ute och svänger på sina lurviga. Det var så längesedan!

Jag ska äta lite frukost, åka till systemet och i eftermiddag blir det handling med Lossan och Vilda. Ha en bra fredag och en härlig helg!

- Lovisa.

(Jag var och hälsade på den här tjejen igår med. Vi åt krabbelurer och busade. Fina tjejen!!)

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag blir det skola igen, 9-12. Jag ska äta lite frukost och fixa till mig innan jag åker iväg till bussen. I eftermiddag kommer bilder på mina nya naglar jag gjorde i måndags. Kan ni gissa vilken färg det blev?
Jag önskar er en härlig torsdag. Snart är helgen här igen!

- Lovisa.

Likes

Comments

Jag har sett att många gör en bucketlist nu, både i bloggar och på youtube. Jag tänkte visa er lite från min bucketlist. Jag gjorde en för flera år sedan fast jag har hållit den för mig själv. Där skriver jag till saker ibland som jag kommer på att jag vill göra, eller uppleva, innan jag dör. Vissa grejer känns privata och de vill jag inte dela med mig av här men ni kan få se några.

 • Åka till London med en tjejkompis och lägga minst 10.000 kr på enbart shopping.
 • Tjäna mer pengar är min man.
 • Skaffa barn.
 • Gifta mig.
 • Ta upp kontakten med pappa om han någonsin blir nykter igen.
 • Åka till Peru. (Min släkt härstammar därifrån).
 • Köpa en dyr designväska.
 • Hoppa fallskärm.
 • Utbilda mig. ✔️CHECK
 • Gå en makeup-kurs.
 • Lasra hela min kropp fri från hår. (Utom huvud såklart).
 • Besöka Marabou´s chokladfabrik.
 • Skriva en egen bok.

Har ni någon bucketlist? Vad finns med på den? Tell me!

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag blev min lektion inställd så jag är ledig idag igen. Det var verkligen en mjukstart på terminen detta. Men jag måste erkänna att det var skönt att slippa ge sig ut i det här vädret. Vi får se vad planen blir idag. Nu ska jag i alla fall dricka kaffe och äta frukost i lugn och ro. Jag önskar er en fin onsdag!

- Lovisa.

Likes

Comments

Godmorgon!
Dagen är kommen. Jullovet är över. Vi mjukstartar terminen med 9-12 idag. I eftermiddag ska jag på kalas till mitt kusinbarn som fyllde 6 år igår. Då ska jag äntligen få bebisgosa lite. Hon fick en liten tjej mellan jul och nyår så det ska bli mysigt. Jag vill också ha en liten bebis hemma och gosa med!!! Som jag sedan kan lämna bort när jag är trött på att gosa....hehe. Nej vad hemsk jag är. Jag längtar verkligen tills jag får bebisgosa med min egen bebis men just nu har jag mig själv att tänka på. Och Mattias, han är som ett barn ibland.

Nu ska jag äta lite frukost och sedan åka iväg till bussen. Yes, nu börjar busslivet igen. Har inte saknat det. Ha en bra dag!

- Lovisa.

Likes

Comments