Header

Jag har glömt att visa er mina nya naglar som jag gjorde förra veckan. Denna gången blev det matt-svarta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!
Onsdagen är redan här och snart har halva veckan gått. Tjoho!
Idag börjar vi dagen kl.10 med tenta. Min första tenta. Men jag är inte fullt så nervös inför denna som inför anatomi-tentan på fredag. Jag ska dricka upp mitt kaffe och sedan åka iväg till bussen. Ha en bra dag!

- Lovisa.

Likes

Comments

Hur bra var inte Dannys version av Tommy Nilssons låt "talk of the town" i Så mycket bättre som gick på TV i lördags? Jag äskar den!!

Likes

Comments

Godmorgon!
Egentligen är ju tisdagen ingen rolig dag enligt mig. Men idag har jag kort dag i skolan så den här dagen ska nog gå ganska bra ändå. I och för sig måste jag hem och sätta mig och plugga det första jag gör. Jag har en tenta imorgon och en på fredag. Nervositeten är maxad. Det finns inget som heter misslyckas. Jag har inga alternativ. Det ska bara gå vägen!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan åka iväg till bussen. Ha en bra dag allihop!


- Lovisa.

Likes

Comments

​Den här helgen har bara rusat förbi. Lika skönt det tycker jag eftersom jag har jobbat.
I fredags var jag ledig från skolan så jag satt hemma och pluggade. När Mattias kom hem från jobbet åt vi mat och sedan åkte vi iväg till kyrkogården. Vi satte dit en gravlykta och tände ett ljus hos lilla pappa. Vi kommer givetvis åka dit nästa helg också när det är alla helgons dag. Då är det så himla fint på kyrkogården. 
Sedan la vi oss framför tv:n och kollade på idol. Mysfredag!

I lördags jobbade jag 7-17. Dagen gick ganska fort och det var lugnt och skönt på jobbet. När jag hade slutat mötte jag upp min lillasyster och tog med henne hem till mig. Jag färgade hennes hår och gjorde massa inpackningar. Vi har precis likadant hår. Tjockt som F.A.N och krut-torrt. Så det var välbehövligt för hennes hår och det färgen blev superfin.

Igår jobbade jag 6-12. Fy fan vad trögt det var när klockan ringde vid 5. Var helt slut när jag kom hem så när jag hade tagit en dusch dök jag ner i sängen och sov en stund. Välbehövligt!
Kvällen varvades med plugg och tv-tittande.

Vad har ni hittat på i helgen?

​Hemköp-bruden 👇

Likes

Comments

Godmorgon!
Måndag morgon och jag är inte riktigt på topp. Jag har haft ont i magen hela förra veckan och även i helgen. Bestämde mig för att gå till skolan idag ändå så jag gick upp i tid och sminkade mig. Men sedan kom magontet tillbaka. Ändrade planen istället och stannar hemma och vilar mig idag. Tänkte försöka ringa vårdcentralen när det öppnar och böna och be om en tid. Jag behöver verkligen någon som utreder min mage som är allt annat än fungerande. Jag är bara så jävla rädd att jag ska få göra gastroskopi om jag påbörjar en utredning. Det är typ min mardröm. Fy fan vad obehagligt.
Nu ska jag försöka få i mig lite fil till frukost. Ha en bra dag allihop!


- Lovisa.

Likes

Comments

1. Har du något smeknamn?

Lollo kallas jag av dom flesta.Det är nästan bara personer som jag inte känner så bra som faktiskt säger Lovisa.

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Måste och måste. Men innan jag somnar brukar jag nysa en eller flera gånger.

3. Andra måsten?

Känner alltid så att ytterdörren är låst innan jag går och lägger mig.

4. Några lyxvanor?

Jag gör gelénaglar en gång i månaden. Det är min lyxvana!

5. När ingen ser, vad gör du då?

Äter med inte så fint bordsskick.

6. Vad stör du dig på hos andra?

Jag stör mig på mycket hos folk faktiskt. Människor som inte har någon humor stör jag mig på. Människor som bara pratar om sig själva stör jag mig på. Människor som anser sig bättre än andra stör jag mig på. Människor som bara pratar om sina barn stör jag mig på.Och mycket mycket annat.

7. Vad är din sämsta sida?

Att jag lätt blir stressad. Och när jag blir stressad blir jag sur och irriterad på precis allt och alla.

8. Vilken sida av sängensover du på?

På höger sida om man ligger i sängen.

9. Vad gillar du för filmer?

Jag älskar svenska filmer. Och gärna romantik. Jag är en tönt.

10. Gråter du ofta?

Nej verkligen inte. Kanske någon gång i kvartalet. Knappt det faktiskt.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Säkert massor av saker men jag kan inte komma på något just nu.

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Jag sjunger inte i duschen. Jag sjunger inte så ofta. Min sångröst är så dålig att jag inte ens vill höra på den själv, haha.

13. Vad önskar du dig mest just nu?

En månads semester i ett varmt land. 

14. Vilken maträtt är din favorit?

Jag vet inte om jag har någon favorit. Men jag gillar lättsam mat. Typ sallad och sådant.

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag har jag inga lektioner så det blir plugg hemma hela dagen. Det var skönt att få sova ut imorse.
Jag har varit nere i tvättstugan och slängt in en maskin tvätt och nu sitter jag med en kopp kaffe framför tv:n.
Jag tänker att jag ska äta frukost i lugn och ro och sedan ta en dusch innan jag sätter mig med böckerna.
Insåg igår att jag har cirka två tentor i veckan fram till jul så det där med att ha ett liv försvann ganska fort. Jag är tillbaka till års-skiftet, typ! 😂

Dessutom har jag åkt på magkatarr igen. Så nu blir det en ny Ompeprazol-kur i ett par veckor. Jag MÅSTE ta tag i detta på riktigt snart och kontakta vårdcentralen. Men ni vet hur det är, man drar ut på det så länge som möjligt.
Men eftersom jag har haft problem med magen i cirka 5 år nu så har jag dragit ut på det alldeles för länge. Skärpning Lovisa!

I helgen jobbar jag både lördag och söndag så jag kommer inte hitta på så mycket. Men jag önskar er en trevlig helg!

- Lovisa.

Likes

Comments

​Jag följer Katrin Zytomierska på instagram. Tycker hon är en kul och driftig kvinna. För några dagar sedan la hon upp ett inlägg där hon frågade om hennes följare delar på handdukarna inom familjen eller om man har sin egen. Jag tycker det där är lite intressant för jag har märkt att det råder väldigt delade meningar från familj till familj. 
När jag bodde hemma, under hela mitt liv egentligen, har vi bara tagit den handduk som hängt framme. Sen om det är jag som använt den innan eller min pappa, det spelar ingen roll. Samma med handdukarna till händerna. Två handdukar hänger framme och man torkar sig på den man känner för. 
Jag gör likadant fortfarande. Jag torkar mig på den som hänger framme. Ibland kan Mattias säga "det där är min handduk".
Då tycker jag han är konstig. Varför skulle det vara äckligt att använda hans handduk när jag kan ge honom en kyss på munnen? Jag kan klämma en finne i ansiktet på honom eller peta ut en snorkråka utan att tycka det är äckligt. Givetvis gör jag inte det på andra men på Mattias är det liksom inte äckligt.
Hur gör ni i eran familj? Kör ni samma handdukar eller har ni eran egen?

Likes

Comments

Godmorgon!
Redan torsdag och idag har jag halvdag i skolan, 9-12:15. Väldigt skönt emellanåt.
I eftermiddag ska jag till min nagelteraput Julia och göra nya naglar. Har verkligen trivts med dom röda. Trivs alltid i röda naglar. Dessutom har jag inte tappat en enda! Lite osäker på vad jag ska ta för färg denna gången. Brukar oftast bestämma mig när jag kommer dit. Jag är sugen på svarta men jag vet inte om jag vågar. Vi får se. Man kanske ska vara lite wild and crazy för en gång skull.
Nu måste jag åka iväg till bussen. Ha en bra dag!

- Lovisa.

Likes

Comments