Header

Så otroligt mysig kväll ute med båten idag! En fin kväll med familjen som avslutades med en glass inne i hamnen. Så skönt att få komma ut på vattnet och bara vara, umgås och vara där inagn annan är. Familjen är de som ger mig energi, när det behövs och när de bara är där. Tror verkligen att det är så viktigt att fokusera en hel del på familjen också, det är dem som känner dig bäst och vill dig väl. Tror även på att kunna bara vara, det är inga måsten och att kunna finnas där och umgås är en sak i sig som är uppskattad. Kvällar som denna gillar jag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Möte efter möte, fotografering, resa hit, svara på mail där, ladda upp en bild på mina kanaler, vlogga, marknadsföra, driva företag, vara tonåring, möta världen, gå i skolan och samtidigt hinna med vänner och att ha kul är något som verkligen är svårt men som för mig faktiskt alltid funkat rätt så bra. Det är svårt att hålla jobbandet på rätt nivå, inte för mycket och inte för lite, hinna med allt och planera tiden väl.

Ofta får jag höra "lovisa du jobbar jämt" och någonstans så älskar jag det. Jag är en person som gillar att ha många bollar i luften och att jobba med det jag gör, räknas för min del inte alltid som jobb. Det är så roligt och så otroligt spännande och något som länge vart en dröm för mig. Därför tycker jag snarare att det är roligt och gör aldrig det som känns som måsten, de handlar om att hitta en balans i vad som funkar och jag mår bra i samtidigt som jag fortfarande bara är 18 år.

Många gånger blir man tolkad som en tonåring, som vilken som helst och ibland glömmer folk bort att jag faktiskt bara är en tonåring och har annat i livet som också spelar stor roll och har stor vikt i mitt liv. Trotts att jag åker på affärsmöten, event, driver företag, jobbar mycket och delar med mig av mitt liv på sociala medier så betyder inte det att jag inte gör sådant som andra i min ålder, jag är också ute och festar, har ångest iland, drama med vänner, relationer och vänner, osäkerhet och saker som vilken tonåring som helst, det är viktigt att komma ihåg. Det är inte4 alltid så att jag vill dela med mig av sådant. Däremot tycker jag att jag blivit bättre på det och att visa upp saker smock skriva ömsaker ism inte hela tiden är sådär super bra!

Likes

Comments

Hej alla glada!

Nu är det äntligen lång helg, ledig från skola och det blir verkligen så skönt. Passar verkligen så bra in i tanken på att jag har en del inplanerat. Det kommer även ut en blogg inlägg senare om unga företagare som är något som jag allt mer kommer att trycka på här på bloggen, det är något som blir allt mer populärt och tycker själv att det är roligt att läsa om, så håll utkik.

Ni som sett mina vloggar men även här på bloggen så har jag skrivit att det i måndags skulle släppts en stor nyhet, det vart förändringar hos den andra partnern i det här och det kommer istället släppas på måndag. Ikväll ska vi ut med båten så vi hörs efter det, närmare kvällen. Ha en fin dag och njut av solen och värmen ute!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Lite ifrån de som jag tycker kommer vara snyggt nu i sommar. Jag har gått och förälskat mig i handväskor, helt otroligt hur många som jag vill ha. Tittar på några handväskor dagligen, vill ha sisådär 20 stycken som passar till olika outfits och olika tillfällen. Likaså nu under sommaren med ballerina skor och mer "avklädda" skor om ni förstår vad jag menar! Så snyggt oavsett om det är till jeans, yoga pants eller en klänning. Love over all!

Likes

Comments

Bilderna är tagna från finest.se

Så kul att jag hittade lite mingelbilder från förra veckans event på WINK i Sturegallerian. Ännu en gång, verkligen ett super trevlig event med mycket härligt folk och fina kläder. Jackan som ni såg på mitt tidigare inlägg idag kommer faktiskt ifrån denna butik. Ta gärna en titt på vloggen nedan för att följa med på denna dag!

Likes

Comments

Love love love!

Den här jackan lär ju vara ett måste? Eller vad tycker ni? Tycker att det är så svårt att hitta riktigt fluffiga och snygga jackor. Den här var så fin i färgen och tycker egoistiskt nog att den passade bra till min hårfärg.

Idag är allt klart, skolan är helt klar. Nu är det skoldagar som består av dans, show, förberedelser och annat kul. Kan ni förstå min lycka? Tycker såklart att det ska firas att jag är klar med skolan, allt nu innan studenten ska firas och de här två veckorna framöver ska jag bara ha roligt, njut av livet och ta vara på tiden. Släppa loss, jag är bara 18 år gammal, varför inte bara släppa loss och ha kul? 

Likes

Comments

Vilken helg det var. Nu är det en ny vecka och nya tag. Det är kortvecka och det kan väl inte bli skönare än så? Det var på tiden att få lite ledighet i det fina vädret, speciellt nu när det bara är dagar kvar till studenten så finns det en hel del att göra och såklart en hel del planering inför sommaren och allt som har kring det att göra. Den här sommaren känns som min sommar verkligen, finns smycket roligt som jag ska göra och som ni kommer att få följa med på. But back to fashion, hur snyggt är det inte med jeans och vitt, så som en oversize kavaj? Nu behöver jag shoppa lite nya shorts, klänningar, bikinis med mer inför sommaren sen är jag redo!

Likes

Comments

Det är verkligen så roligt att ha nya utmaningar dag för dag. Men något som jag ständigt blir utmanad av är alla människor runt omkring mig, sådana som jag känner och dem som jag inte känner lika bra också. De som tror att det är en sådan enkel väg och att jag bara glider fram tack vare mina sponsorer. Det är något som verkligen är en utmaning för mig.

Det finns dem som tror att mitt yrke är bland de enklaste i världen, vilket det verkligen inte är. Jobba varje dag, varje vecka. Vara beredd att fota och planera in fotograferingar varann dag, möten och främst ett ny tänkande är så viktigt inom den här branschen. Vad är mitt next step? Det är även viktigt att våga tro på sig själv trotts att personerna runt omkring mig inte alltid tror på att det kommer gå vägen, det är någonstans bra att just de personerna finns där, triggar igång mig och jag vet att det är de personerna som även står där avundsjuka när jag nått målet och drömmen.

Likes

Comments