Header

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att det hände en sak igår morse som tog större delen av förmiddagen. Därefter jobbade vi på lokalen till festivalen hela kvällen att jag kom inte hem och kunde vila förrän efter tio och därmed behövde jag verkligen sova för att orka med denna dag också. De säger att olyckor händer när de som minst passar och det skulle jag vilja säga. I tanken på att vi igår och idag har en hel del att ordna inför lokalen och allt vad som ska ordnas så gjorde det här det så mycket svårare.

Tappade en köks-kniv på foten igår som skar upp tån och fick därmed åka till akuten, de gick stripa ihop tån och göra röntgen för att undersöka att allting var helt. Hade ingen känsel i två tår, varav en var stortån. I tanken på att tån är skadad på undersidan så kan jag heller inte gå. Nu mera hoppar jag omkring på hälen på vänster fot och lite kryckor till min hjälp nu första dagarna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ordnat upp allt med outfits inför festivalen och även satt de sista gästerna. Från och med imorgon så ska vi bygga lokal och ordna med allt som ska göras på plats. Vår huvudsponsor ska hjälpa oss med inredning. Imorgon ska jag ordna nya naglar också så att allt börjar falla på plats. Ni har väl inte missat att jag ska live podda från festivalen?

För övrigt så har jag varit otrolig trött idag! Gick upp tidigt och somnade senare, så skönt med en lugn morgon! Måndagar som denna behövs!

Likes

Comments

Hej vänner!
Hoppas ni mår bra, med mig är det toppen för vi är inne på festival veckan. Förstår inte riktigt att det är så få dagar kvar. Idag tog jag mycket tid till bloggen och att förbereda det sista praktiska innan vi imorgon ska gå på de sista och det är på plats i lokalen.

Hann med ett möte med Systrarna Eriksson som kommer vara de som sponsrar med fika och mat under festivalen, så vi bestämde vad som ska finnas och lite annat. Så roligt att så många företag ser så positivt på live-podden. Ikväll blir det lite shopping och ordna med festivalen!

Likes

Comments

Gårdagens middag på bra hak här i Västerås var verkligen så mysig. Super god mat, ett glas vin och bra sällskap. Kvällen slutade ute på vår terass hemma med vänner och mycket prat och häng. En lördag som verkligen behövdes.

Tyckte nästan att de kändes som söndag igår bara för att man var ledig i fredags. Nu idag har det varit en segare söndag och en trött Lovisa som sovit något otroligt mycket. Behövde vila upp mig inför denna vecka. Mer om veckan får ni senare. Tills dess, ha en fin söndags kväll!

Likes

Comments

God eftermiddag på er!

Hoppas er midsommardag har varit superbra. Idag har det varit en riktig softar dag där vi bara tittat på film, sovit lite och bara myst hemma. Nu på eftermiddagen unnade vi oss lite champagne och jordgubbar i det fina vädret. När det är långt kvar till ledighet så gäller det att passa på att njuta på helgerna tycker vi. Bokade bord ikväll så det blir att dra ut och äta och sen se vart kvällen tar oss. Ha en fin kväll så ses vi senare!

Likes

Comments

Igår var det midsommar och att vara med familjen, vara ledig och bara ta vara på dagen var verkligen något att prioritera. Vilket gjorde att jag helt glömde bort bloggen.

För mig är midsommar en högtid som innebär en hel del traditioner. Alltifrån midsommarstång, mat, jordgubbstårta, släkt och vänner till fest. Det är nästan alltid lite regn på midsommar men ofta väldigt mysigt. Midsommar blommor och allt som hör till denna somriga dag gör det till en av de bättre traditionerna.

Så härligt att det nu är två dagars ledighet till innan en ny vecka med jobb börjar. Förresten klänningen på bilden är en klänning som jag från början ville ha på studenten och älskar den verkligen så mycket. Helt glömt bort hur fin den är men samtidigt enkel. Love it!

På förmiddagen var vi ute i stugan, åt gott med släkten och gick även såklart till midsommarstången som jag tycker är ett måste och tradition. Hyffsat bra väder och det gjorde verkligen att dagen blev ännu bättre. Gjorde en krans såklart och hann såklart med lite foton. Senare på eftermiddagen drog vi oss till stan för att gå på fest på kvällen. Hoppas att ni hade en lika bra midsommar som mig!

Likes

Comments

Hej igen!
Dagen idag har inte alls varit på topp. Träffade lina en stund och det gjorde dagen bättre. Nu tar jag helg så hörs vi imorrn istället!

Likes

Comments

I början av veckan hämtade jag ut ett paket som kom från PR byrån Vass och det var verkligen så roligt för ett märke som de jobbar med är SEPHORA och älskar verkligen deras produkter, fick hem dessa som är Kiss me gloss som är så bra att ha med sig i handväskan och så sköna att applicera på läpparna. De är verkligen något att bli beroende av tycker jag. Olika färger och smaker i de olika glossen. De kom i en super gullig förpackning så var verkligen tvungen att dela med mig av dem!

Likes

Comments