Header
View tracker

Nu får ni äntligen se hur mitt rum ser ut, så litet att jag inte får plats med allt jag vill ha plats med. Men här ser ni mitt rum!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Såhär fint vart mitt hår! Jag är otroligt nöjd. Känner mig lite finare och främst att det ser snyggare ut, veckan innan det är dags att färga så kan jag tycka att håret inte alls känns bra, oavsett vad jag gör med det. Nu är det uppfriskat, toppat och färgat!

Likes

Comments

View tracker

Som tidigare nämnt så tillhör dessa bilder ett litet projekt. Alla bilder på det här gänget är i syfte för mode och streetfashion. I dessa bilder ser vi: Sebastian Emilsson, Kevin Alm, Hampus Tollbom Lindh, Kim Skog, Niclas Henriksson som modeller!

Likes

Comments

Strax iväg mot frisören för lite förändring, såklart är min praktikant med och fotograferar lite så en efter bild kommer ni att få under morgondagen. Kvällen idag kommer bestå av soffhäng och något gott att käka, vi hörs av imorgon. Kom ihåg att kolla in Instagram: klaralovisaoden

Foto: Molly Oscarsson

Likes

Comments

Första gången på väldigt länge som jag väljer att locka håret, kändes som att jag skulle få jättekort hår men ja det fick jag också men kan tycka att det vart lite gulligt ändå. Idag är det Tisdag och dagen vart verkligen inte som planerat. Mitt i skoldagen fick jag åka hem för att ta emot ett postombud för att vi i klassen har sålt grejer för att samla in pengar till studenten. Hann även göra klart allt skolarbete för terminen och är nu officiellt klar med allt för terminen!!!! Kan ni tänka er vilken lättand. Otroligt att jag bara här ett halvår kvar i skolan, sen är jag fri, jag är ledig och behöver inte gå i skolan något mer om jag inte vill. Däremot nu när man har kommit såhär långt så inser jag att vuxen livet börjar närma sig och steget in i jobb livet och allt ansvar är nära.

Likes

Comments

Rabattkod på Stayhard: LOVISA

Denna kod ger dig 20% rabatt på hela köpet, dock gäller den bara på fullpris varor och ej på rea och presentkort. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. Klicka här för att beställa redan nu!!

Likes

Comments

Jeans och vitt, ännu en gång en favorit kombo som jag tycker är så otroligt snyggt. Idag åkte jag till skolan och hade endast en lektion, den lektionen vart spenderad på att göra ett prov. Kändes otroligt bra och jag har nu gjort mitt sista prov för denna termin och har bara en uppgift kvar denna termin innan jag är klar, otroligt att jag får lov på fredag. Kan inte förstå hur fort tiden har gått, däremot så finns det annat som väntar dessa veckor innan jul, bland annat mycket möten, fotograferingar och jobb med företag.

Nu under min lediga eftermiddag så har jag beställt lite kläder från Bubbelroom, planerat veckan, fyllt i min nya kalender som jag köpte igår, så skönt att strukturera upp allt plus att jag umgåtts med Molly också. Strax ska jag ner till stan på en fika med Maja, vi höres!

Likes

Comments

Vågar ni gå emot grupptryck och personer som behandlar andra illa?

Inom idrottsvärlden så finns det en hel del utfrysningar, blickar och pikar som läggs. Speciellt bland tjejerna vad jag har märkt. Konkurrens mässigt för att psyka ned någon annan. Det är något som jag har varit med om ganska så mycket då jag har hållit på med en individuell bedömningsidrott.

Skolan har varit jobbig för mig också. Sedan är jag en sådan person som gillar att umgås med många, vilket inte var så accepterat när jag var yngre. Det var ofta en person man skulle förhålla sig till, eller åtminstone en grupp. Jag var kompis med många, ville vara med alla och finnas till för alla. Vilket gjorde att jag hamnade i utanförskap och vart dålig behandlad och tog såklart väldigt illa vid mig av detta. Det lärde mig en hel del saker om värderingar och livet.

Många situationer har varit svåra, mycket ledsen har jag varit medan jag som jag skrev tidigare, har fått ut en del bra erfarenheter av det. Som liten så ville jag leka mycket, jag var aktiv och för mig spelade det inte riktigt någon roll vem, jag ville vara med en person, kille som tjej så spelade det ingen roll. När tjejdrama kom in i bilden så drog jag mig ofta till killar istället just för att dem klart och tydligt hanterar situationer på ett annorlunda sätt och är enligt mig, många gånger ”enklare till beteendet”.

Jag gick med i Here 4 U som kämpar för att skapa bättre trygghet och liknande i skolor. Det funkar på sätt och vis som kamratstödjare. Men de gör mer än bara de. Anordnar saker för ungdomar och lägger en stor satsning på dem också. Dess jobb är otroligt viktigt och det gör att en skillnad kan ske.

Likes

Comments

Precis som mitt tidigare inlägg idag så har det varit pepparkaksbakning idag. Det har verkligen varit super roligt däremot så är det härmed pepparkaksbakning inte alls lika speciellt som det var när jag var mindre, nu är det roligare att bara vara en del av själva julstämningen och att umgås. Det slutade med en middag med familjen och nu blev det lite soffhäng. Hoppas att ni också har haft en bra andra advent!!

Likes

Comments