Header

Tänkte visa er mina tre nya liquid lipstick från Anastasia Beverly hills. Jag köpte tre stycken samtidigt för när jag shoppar så nöjer jag mig aldrig med en produkt utan måste ha flera åt gången ;). Iallafall det här var första gången jag köpte liquid lipstick och dessa tror jag kostar cirka 300kr st. Hittills så gillar jag dom inte. Tycker att dom blir alldeles torra nästan för torra. Men jag ska försöka hitta nån läpp penna eller läppstift som jag kan lägga före och sedan lägga på nått utav dom här. Får se om det blir bättre då.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Första inlägget.

Jag ber om ursäkt för att jag inte lägger upp en bild på mig själv men just nu ligger jag i sängen och är jäkligt förkyld! Inte kul. Men jag tänkte göra en liten makeup review på Anastasia beverly hills glowkit GLEAM.

Så här ser då Glow kittet ut och den kostade som ni ser 595kr vilket är ganska dyrt, men tänk då att ni får fyra highlighter i en produkt så det är en väldigt bra investering :), Jag tänkte swatcha dom men det gick inte alls bra, utan ni får titta och njuta av bilden istället ;).

Färgerna är

1. Hard candy och det är en ljusrosa highlighter perfekt för vardagen

2. Mimosa är en lite mer och det bruna och orangea hållet och passar mer på kvällkvisten om du ska ut med dina vänner på middag eller ut och dansa en kväll och vill glänsa på dansgolvet.

3. Starbust denna är lite aprikos men ändå ljus och denna är perfekt till vardagen då den inte lyser upp lika starkt som mimosa.

4. Crushed pearl är den längst ner till höger sida och denna gillar jag mest dels för att den ger ifrån sjukt mycket highlighter men tar man bara det försiktigt så kan man ha denna till både vardag och utekväll med vännerna .

Jag älskar verkligen denna palett och den är värld pengarna. Jag vill även köpa Sun Dipped.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw