Hej, Idag har jag inte gjort så mycket förrutom att vara på praktiken och sen vilat sen jag kom hem. För jag har sån mensvärk och ont i ryggen pågrund av det så har varit lite trött idag men det funkade ändå :). På lördag ska jag fota lill syrran med rökpatroner innan hon ska på bröllop jag hoppas bara vädret är med oss och att det inte regnar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag jobbat och det är så kul att vara tillbaka på jobbet efter allt som varit tidigare. Imorgon ska jag eventuellt på matfesten här i skeå. För er som inte vet vad matfesten är så är det massa stånd som säljer olika varianter av mat. Hoppas bara inte att det regnar för då ska vi äta nån annanstans men jag vill inte heller gå ute på stan om det är regnigt och regnet öser ner. Nu har jag iaf tänkt att spela lite Harry potter spel hade jag tänkt ;).

Likes

Comments

Idag har jag jobbat för första dagen efter semestern och det var härligt att få komma tillbaka till jobbet och även börja få lite rutiner igen. Igår fick jag iallafall ett spännande paket på posten, nämligen rökpatroner som ger färg. Jag har sett många svenska fotografer använda sig utav dessa så jag och min lillasyster ska testa detta nästa helg. Jag är så taggad på detta, det blev vit och även mörk grått som jag köpte Ni kommer självklart att få se resultatet och så när jag har fotat :).

Likes

Comments

Jag ska eventuellt till Norge innan året slut. Och jag undrar om någon vet några platser som man inte får missa att fota. Norge har varit en dröm att åka till dom senaste åren, och snart är det dags hoppas jag. Här kommer en bild från helgens fotande från stugan :).

Likes

Comments

Hej, igårkväll var jag ute och fotade tillsammans med min syster och vi fotade stjärnorna. För det var otroligt många stjärnor ute den kvällen. Men som alltid när jag ska lära mig nått nytt så blir jag inte helt nöjd men det går bättre och bättre för varje gång. Jag är inte helt nöjd med bilderna nu som jag tog men jag tänkte att jag ändå kunde visa upp dom som jag tyckte blev helt OK.

Som ni ser är fokusen inte riktigt där men övning ger färdighet så får hoppas att nästa bilder blir ännu bättre. Sen så måste jag köpa ett bättre stativ som är stadigt.

Canon 700d + 18-55

Likes

Comments

Hej, sitter och har kollat igenom endel utav mina bilder som jag knäppte för en timma sen ungefär. Jag gillar dessa mer än dom som jag tog igårkväll för dom blev inte alls bra. Men man inte misslyckas så lär man sig aldrig brukar jag tänka. Men jag hoppas på norrsken ikväll och att det inte blir så sent. För jag gick och la mig vid 00 och lästa nånstans att norrsken var här omkring vid 02 tiden. Så jag hoppas om det blir norrsken att det blir vid 23 eller 00 tiden nån gång :). Här kommer några bilder från dagen.

Canon 700d + 18-55mm

Likes

Comments

Hej, idag har jag åkt till stugan för jag var verkligen foto sugen. Jag kollade även upp vädret till helgen och det ser lovande ut. För jag vill så gärna ta nya stjärnbilder, och sen vill jag även försöka fota norrsken för första gången. Jag såg att det kanske kan bli norrsken imorgon kväll, så jag håller mina tummar och tår. Sen så är jag väldigt glad. För jag ska eventuellt till Norge med min pappa, och Norge är ett dröm resemål för mig. Jag har varit där förut men då hade jag inte mitt foto intresse som jag har nu :). Men jag tog iallafall kameran på promenad idag och ska fota imorgon också.

Canon 700d + 18-55 efs

Likes

Comments

Många säger att dom inte gillar hösten pågrund av att det är kallt, blåsigt och mörkt. Jag däremot älskar hösten. Man får chansen att fota natthimlen och norrsken. Och det har faktiskt varit norrsken för nån dag sen. Men jag var alldeles för trött för att gå ut och fota. Men jag ska kanske till stugan i helgen och då hoppas jag på norrsken och klar himmel. Men det har jag hoppas på varje gång jag har varit i stugan, men då har det bara varit molnigt. Men jag håller tummarna nu! Det här är bilder som jag tog förra året och det var första gången jag fotade stjärnor då och jag tror jag var ute minst 1h om inte mer.

Canon 700d + 18-55mm + självutlösare

Likes

Comments


Better Blogging Nouw