Header

Hej är ni som jag älskar att spela sims 4 så har jag en youtube kanal där jag gör videos hur jag inreder med eget material. Om ni inte vet hur man får in eget så kommer jag snart lägga upp en video på hur man får in CC "Custom content" i spelet. Det är super enkelt på både macbook och pc här är min youtube kanal. .https://www.youtube.com/channel/UCSj3djwuf2rjQ2tKeJhAffQ


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag kan inte välja vilken färg jag gillar bäst haha. Så jag kommer att lägga ut både i färg och svartvitt sen får ni helt enkelt avgöra åt mig :).


Likes

Comments

Nu hoppas jag verkligen att sommaren är här på riktigt! Det snöade ju den 1 juni om jag inte mins rätt haha så sjukt att det snöade/haglade då. Men jag hoppas att vi får en super värme i år :), som vi fick för några år sedan. Då var vi i stugan och hade ute bordet vid vattnen och sen satt vi med stolarna i vattnet också för så varmt var det. Hundarna badade mycket den sommaren också även jag. Och jag brukar nästan aldrig bada om det inte är sjukligt varmt och det var det den sommaren. Så den sommaren badade även jag mycket.

Likes

Comments

Om ni vill följa mig på instagram så heter jag lovisafotar och sen har jag även en privat instagram pågrund av att jag inte vill att vilka som helst ska följa den.


Likes

Comments

Det blev en helt magisk himmel ikväll så jag gick faktiskt ut och fotade. Men det var tur att jag bestämde mig för det snabbt för det var inte länge himlen var rosa och orange. Men jag hann iaf få några bilder.

Canon 700d + 18-55mm + 55-250mm


Likes

Comments

Satt för ett tag sedan och kollade på gamla bilder som jag tagit. Dessa bilder är tagna för cirka två år sedan om jag minns rätt. Iallafall igår var jag på 50års kalas hos min faster som fyllde år och det var så mysigt att vara där även om jag bara var där en kort stund. Men jag fick så ont i ryggen då jag nu hoppar på kryckor för jag har sträckt mig och gjort illa svanken. Går på smärtlindring men har ont ändå men försöker att göra lite övningar osv som är bra även om det gör lite ont.

Men nu ska jag strax gå och laga lite lunch till mig själv. Sen ska jag fortsätta se på Gåsmamman som jag har börjat se och det är en sån bra serie att man inte märker att varje avsnitt är 44minuter. Så om ni letar efter en ny serie så kolla på cmore om ni har den och se Gåsmamman ni ångrar er inte :). Jag är redan på säsong två och jag såg hela säsong 1 igår hehe.

Likes

Comments

Jag har länge haft dåligt med inspiration till att fota. Men på sista tiden/året har http://jonnajinton.se/ inspirerat mig så sjukt mycket. Hon verkar vara så himla fantastisk människa henne skulle jag inte tacka nej till att ha en foto dag med.

Annars så var jag i stugan i helgen. Men jag har tyvärr gjort illa ryggen/svanken och även under rumpan, så nu hoppar jag på kryckor. Jag kan gå utan dom lite grann men det gör fruktansvärt ont. Men jag försöker att göra endel övningar så jag inte behöver ha ont så himla länge. Men imorgon blir det kalas för min faster som fyller stor tal och det ska firas. Sen har jag tänkt att jag kommer nog att blogga kanske 2-3 gånger per vecka.

Likes

Comments

I helgen så har jag varit ute i stugan och haft det väldigt mysigt. Jag kollade upp vädret i veckan och tydligen skulle det vara ganska stjärnklart under Fredagen och Lördagen och gissa vad? det var det och jag var så himla glad. För jag hade nämligen bestämt mig för att för första gången ta kameran och fota stjärnhimlen. Med det dåliga objektivet som jag har så tycker jag verkligen att det blev några bra bilder även och jag fotade väldigt länge men tillslut så frös jag så mycket att tårna domnade bort. Så jag gick in men på lördagen var det ju också en självklart himmel med massa stjärnor. Jag har iaf bestämt mig för att köpa ett objektiv sen som gör att jag kan fota milky way, vintergatan för det är en rak ström kan man säga eller galax där det är massa stjärnor. Men för att fota den ordentligt så behöver jag köpa ett annat objektiv. Jag vet redan vilket jag ska spara till men jag säger inget än. Men här får ni några bilder iallafall som jag tog. Och detta var min första gång.


Likes

Comments