Hejsan, Om ni undrar varför bloggen står stilla nu så är det för att jag ligger med 39,5 i feber och att sitta vid datorn och spela sims är inte prioriterat då jag mest sover hela dagarna. Orkar knappt sitta vid tvn. Men jag kommer tillbaka då orken finns :).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förlåt att jag inte bloggade nått igår, men jag var hundvakt igen för mamma och pappa skulle på julbord och sen kom mina kompisar hit till stugan och vi spelade en hel del spel. Jag längtar så mycket till imorgon då man får träffa sin släkt, äta julmat och se det årliga kalle anka. Man kan den utan till men man måste som se den ändå haha. Hur firar ni jul=

Sen så har jag hittat två shit snygga golv som måste vara nya på TSR och jag tänkte visa er dom. Jag själv har inte använt dessa men jag ska lägga in dom i spelet haha.

1. Kan du hitta HÄR/HERE

2. Kan du hitta HÄR/HERE

Likes

Comments

Min sims familj har vuxit på bara några få dagar hahaha. Dom har tre barn två har redan hunnit blivit barn och sen har vi en liten som har börjat gå, sen så ligger en bebis i bebis sängen. Och sen väntar Rapunzel ännu ett barn. Det blir en stor familj. Hittills har dom bara pojkar nu hoppas vi på en lillasyster.

Detta är Dominic innan han blev barn och började skolan.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av mina favorit jul dekorationer i sims. Hur kommer ni att fira jul? Jag är i stugan och vi kommer att fira jul med släkten. Sen så kommer bloggen bli mera uppdaterat senare efter jul då har jag mer tid över till sims och bloggen :). Men glöm inte att följa mig på pinterest där kan ni hitta alla dessa jul CC.

Likes

Comments

Nu under jultider så kommer jag inte att ha så mycket tid kring sims spel och inredning jag kommer självklart att blogga varje dag osv. Men jag kommer garanterat behöva tipsa om saker en hel del. Men sen efter jul är jag tillbaka som vanligt :). Men just nu är jag så stressad över julen.

Likes

Comments

Idag tänkte jag visa er tre olika bilder och kläder till småttingarna i sims 4 såklart. Ni hittar alla på min pinterest

Likes

Comments

Har inte så mycket att säga utan jag visar er bara mitt arbete som jag gjorde igårkväll.

Likes

Comments

Goddag på er idag är det tisdag och min mamma och pappa har äntligen kommit hem från tyskland. Dom har varit där och shoppat och gått på julmarknad mm. Då har jag och min ena syster varit i stugan och tagit hand om djuren och det har gått väldigt bra.

Har inte hunnit med sims så mycket som jag velat men det är pågrund av att jag har varit hundvakt och passat dom. Men här är en jättefin julgran som jag hittade som jag var tvungen att ladda in i spelet.

Likes

Comments

Just efter att Rapunzel hade fött sitt andra barn. Så fick hon lämna sjukhuset tillsammans med Emanuel. När dom kom hem så upptäcker dom att huset har varit i stora lågor i nedervåningen. Så dom bestämmer sig för att börja leta efter ett nytt hus. Fortsättningen följer.

Likes

Comments

Nu är det snart dags för Rapunzel att föda hennes andra barn vad tror ni att det blir för kön? Jag hoppas på en flicka men vi får vänta och se vad storken ger.

Likes

Comments